Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Svetoslav Gechev

Потребители
  • От него общо

    11
  • Регистрация

  • Беше тук

За Svetoslav Gechev

  • Рожден ден 09/21/1973

Местоживеене

  • Град
    Кърджали

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Space Star 1.3

Svetoslav Gechev's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравей, колега.

    Можеш ли да предложиш прагове и вежди за Мицубиши Спейс Стар 1,3 86кс.

    Номер на рамата: XMCLNDG1AXF064276

    По принцип не е спешно, но предстои да вдъхна нов живот на  Чичо Бишо.:D

  2. Благодарение на колегата "mario64", чуденето приключи. Сега се радвам на нови дискове "Brembo" и накладки "TRW". Благодаря на всички отзовали се колеги!
  3. Благодаря на всички за отговорите. Те съвпадат с моите предпочитания. Смятам да заложа на TRW, Ate или zimmermann. Сега остава да намеря и оптималната цена. :rolleyes: TRW дали имат ментета? Доста голяма разлика в цените виждам. 1 2
  4. Колеги да поизтупам темета от праха. Налага се да сменя предни спирачни дискове. Колата е Спейс Стар 1,3 86 кс. Моля за съвет относно марка и качество. Предложенията за момента са: Брембо - 93 лева/бр. Текстар - 85 лева/бр. Делфи - 150 лева комплект+накладки. Имам информация и за марки от вида на Блу Принт, които смятам да подмина.
  5. За налягането в резервоара не знам, но три пъти ми се е налагало да източвам охладителната система и никога не съм имал проблем с обезвъздушаването. Дали случайно някъде не губи течност от връзките към изпарителя, имах такъв проблем с една Мазда.
  6. Погледни моята тема, линковете вече работят. http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=30423&view=findpost&p=293607&hl=%2B%E3%E0%E7%EE%E2+%2B%E8%ED%E6%E5%EA%F6%E8%EE%ED&fromsearch=1
  7. И при мен настройките са сходни само че налягането е 1050mbar, дюзи 2.0мм, и коефициенти от 1,3 до 1,6. Настройката съм я правил по графика.
  8. Колега, оправи ли колата? Преди време бях пускал тема за монтаж на ГИ на моя автомобил, но линковете с документацията вече не работят. Пиши на лични, мога да ти ги пратя, даже и файла с настройките отпреди месец. Двигателя е като твоя, ГИ е Фобос 2.
  9. 1 - Въпроса ми е - Къде е най-удачно да сложа бутилката? Колега, аз си монтирах газовия инжекцион сам, ако искаш виж тази тема http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=30423 . Във форума имаше и още една тема за самостоятелен монтаж от друг колега, http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=26088 тук идеята за монтаж на бутилката също е много добра.
  10. Здравейте, колеги. От три месеца съм с газов инжекцион Фобос 2 монтиран от мен с помощта на един приятел и реших да споделя какво съм сътворил. Надявам се да съм полза и на други ентусиасти решили да си монтират газовата уредба сами. С тези редове съвсем не претендирам, че съм специалист по газови уредби. Поради обемността на информацията ви предлагам препратки с всички материали които съм събрал. -Описание: http://share.cx.com/RMRQNF файла е в PDF формат. Останалите файлове са саморазархивиращи -Използвана документация http://share.cx.com/C9fVmh -Снимки монтаж http://share.cx.com/wry5y2 -Снимки на софтуера http://share.cx.com/9rqRzW
  11. Здравейте, Колеги Първо да благодаря на колегата VenciTT за предоставената информация, само че аз реших проблема по друг начин. Първо поръчах от сайта на http://tpetrov.com/ ключ 821, поради липсата на ключ 820 с надеждата да го пригодя някак, оказа се че е невъзможно. Тъй като беше вече свалено не ми се искаше да го монтирам отново така и се за мислих за друг вариант за ремонт. Решението при мен се нарича магнити с подходящи размери и сила, залепени с помощта на малко лепило от сорта на poxipol. Ето какво се получи:
  12. Здравейте, колеги. От близо година избирам нов автомобил за семейството и благодарение на мненията на колегите от този прекрасен форум се спрях на Мицубиши Спейс Стар 1.3. Мисля, че направих правилния избор. От десет дни съм собственик на такъв автомобил 2001 година, доста запазен според мен и сега предстои да бъде обслужен. Доста теми прочетох във форума и навсякъде се препоръчва частите да са оригинални, но поне аз не открих какви марки се препоръчват за нашите автомобили. Имам предвид конкретно ремъци и ролки (както казва един колега "там където най-много боли"). Ако някой има информация, моля нека сподели. Благодаря предварително на отзовалите се!
×
×
  • Създаване...