Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

VLSN

Потребител
  • От него общо

    20
  • Регистрация

  • Беше тук

За VLSN

  • Рожден ден 08/17/1975

Местоживеене

  • Град
    Смолян

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Мицубиши Спейс Стар 1,6

VLSN's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. VLSN

    Копче ел. стъкло

    Колега оригиналното панелче по същия начин ли изглежда, т.е. със същите щипки ли е и ти как го свали по безопасно?
  2. Здравейте колеги, Колата ми е Спейс стар - 2003 г., 98 к.с., имам проблем с копчето за шофьорското стъкло и по точно малко е излезнало от леглото си. При определен начин на ползване(натискане) си работи и стъклото се вдига и спуска. Искам да пробвам да го наместя, но трябва ли да махам кората или може да се свали панелчето на копчетата, като се надявам да е на някакви щипки и внимателно да може да се демонтира. Ако някой го е правил да даде съвет за правилно сваляне. :icon_thumbup:
  3. Благодаря за бързия отговор. Проверих веднага дали това е проблема при мен, за съжаление не видях някъде жилото да е прищипано и май ще трябва повече неща да разглобя :bang: . Надявам се да открия причината и да я опиша във форума.
  4. Здравейте колеги, Колата ми е Спейс стар - 2003 г., 98 к.с., имам проблем с врътката на вентилатора която насочва въздушната струя и по точно не може да се завърти в крайните си позиции (на ляво да духа главно от решетките, а на дясно да духа на предното стъкло). Като се опитвам да завъртя имам усещането, че нещо му пречи, нещо е заседнало. Доколкото знам регулирането се извършва с жила, които отваря една позиция и затваря друга!? Ако някой от Вас знае или се е сблъсквал с такъв проблем, моля да сподели как да го оправя!
  5. Здравейте колеги, бихте ли препоръчали качествени предни носачи за Спейс стар-2003 г., бензин, 98 к.с.
  6. Колеги колата ми е Спейс стар-2003 г., 1,6(след фейслифта). Търся: -преден капак(на всички модели са еднакви); -дясно външно огледало, ел. и подгряващо(може и само огледалото,без стойката); -решетка с емблемата(новата); -дясна лайсна(на прага). :icon_hmm: :icon_thumbup: :please:
  7. Колеги еднаква ли е кутията на въздушния филтър на Спейс Стар 1.6 и 1.3(бензин) и имали разлика коя година е колата. Хубав ден на всички. :icon_thumbup:
  8. Колеги проблема беше релето, въпреки, че след като го отворих отвътре изглеждаше като ново.След като го смених мигачите заработиха.Здраве и безаварийни километри на всички. :icon_thumbup:
  9. От бушоните в купето не видях на капачето накой от тях да отговаря на мигачите и затова не съм ги прегледал.Ще трябва да погледна пак. :icon_hmm: А това че релето цъка какво трябва да означава.Ако има бушон изгорял дали ще го прави или ако е измъкнат куплонг?От утре ще се разтръгна по майстори,вчера и днеска ги няма.Малко е неудобно да се кара без мигачи, но от друга страна живея в Смолян не в София, Пловдив или някой друг по-голям град.На всички колеги само :good: :icon_clap: :icon_clap:
  10. Колеги куплонга към аварийните на е излязал.Намерих релето което е зад кутийката за очила, само се чува едно цъкане като натисна аварийните или мигачите.Опитах се да го отворя но не стана.Предполагам че се отварят,но ме беше страх да напъна повече да не счупя нещо.Ако някой е отвярял да каже какъв е по-безопасния начин.В понеделник трябва да намеря нов такъв за да видя дали това е проблема.
  11. Благодаря колеги, сега ще ида да огледам възможните варианти. :icon_clap:
  12. На мен бушоните са ми под капака на двигателя отпред (от страна на волана).Дали релето не е там в кутията с бушони?Благодаря. :icon_thumbup:
  13. Това което видях на кутията с бушони и от упътването което имам е само един №18-10А.Най вероятно да не е от бушоните.Благодаря ти за съдействието, колега.
  14. Смених го с друго и пак не стана.Къде се намира това реле,за да го преверя и него.Благодаря
  15. Здравейте колеги.Днес когато включих лостчето за мигача нямаше никаква индикация.Колата е Спейс Стар 1.6, 2003 г. Оказа се, че не ми работят всички мигачи, не става и от аварийното копче.Погледнах бушончето, здраво е. Какъв може да е проблема? Ако на някой му се е случвало същото моля да сподели. Предварително благодаря.
×
×
  • Създаване...