Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Valsirob

Потребители
  • От него общо

    12
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Добрич

Valsirob's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Благодарско,така и направих и след обезвъздушаване на системата всичко е ОК, но така и не ми стана ясно какво се беше случило...!
  2. Колеги, вчера реших да си погледна под капака на двигателя това онова и забелязах , че прахоуловителният маншон на онова цилиндърче което натиска вилката на съединителя се е извадило и реших да го наместя , но при това ми действие без да искам натиснах лоста на цилиндърчето навътре и беда.... педала на съединителя омекна и скоростите не включват....Пробвах да обезвъздуша...излиза въздух ,но не се оправя.... След малък престой пробвах пак педала ,успях да включа на скорост но отделя веднага съвсем доло и е мек....абе сам се вкарах във филм. Молбата ми е ако някой се е сблъсквал с подобен пробле или знае как да съживя Спейс старчето нека сподели.... :help:
  3. Valsirob

    Помпа за Space Star

    Здравей колега,би ли споделил повече подробности за този диагностичен уред.
  4. Колега, някъде в темите беше писано.....гайки от Москвич 2140.... :icon_thumbup: :mitsu-smiley:
  5. Valsirob

    И аз съм в джаза....

    Даааа, точно това бях гледал! Благодарско братлета....,ще се повдигаме :icon_thumbup:
  6. Valsirob

    И аз съм в джаза....

    Колеги ,никой ли не се сеща къде беше темата....? :help:
  7. Хайде колеги, споделете...мисля ,че тази информация ще е ценна и важна за всички които карат или са решили да се движат с алтернативни горива!
  8. Колеги,с какъв аванс процесор ви е звездичката,или какъв модел е подходящ за нашата кола. :mitsu-smiley:
  9. Valsirob

    И аз съм в джаза....

    Колеги ,преди време във форума попаднах на тема за повдигането на задницата на Спейс Стара, даже имаше и схема-чертеж май от някакъв руски или украински форум. Показано беше че, мЕжду подкалника и амортисьора се подлагат едни шайби или там каквото беше....Сега се рових доста, и в търсачката и в темите ,но не го откривам. Молбата ми е ако някой се сеща къде беше това нещо да помогне...! :mitsu-smiley:
  10. И при мен имаше проблем с оборотите на празен ход, но използвах " алгоритъма" споделен и обяснен от колегата DJ Tymbi, и сега всичко е ОК....! На :mitsu-smiley: ниските обороти заспаха. Сутрин при тези температури след запалване подържа около 1300 оборота , но след половин до един километър всичко си идва на място и падат под 1000 при спиране на светофар примерно. Двигателя работи устойчиво. Благодарско на колегата за перфектното обяснение.... :icon_thumbup:
  11. Valsirob

    И аз съм в джаза....

    Благодарско колеги..., напредвам с обслужването...масла ,филтри , ремъци ,ролки....и други прегледи. Смениха и едни болтове с гумени тампони ,които свързват носача с реактивната щанга. Ще кача снимки ,но малко по късно, иначе е същото като на снимката на колегата VenciTT . Първите ми впечатления са за удобна и функционална кола! :icon_thumbup:
  12. Здравейте! От 04 ноември и аз съм в джаза с едно симпатично Митсубиши Спейс Стар 1999-1.3 -16 ... Това е второто ми самурайче след Сузуки Суйфт. За сега се опознаваме взаимно, но първите ме впечатления са отлични. Почвам обслужването му и четенето в темите от раздела. Хайде живи и здрави за сега... :icon_rock:
×
×
  • Създаване...