Премини към съдържание

fuzzi

Потребител
  • От него общо

    21
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което fuzzi е написал

  1. fuzzi

    Германия-българия

    :icon_thumbup: Браво разнищихме въпроса! :icon_thumbup:
  2. fuzzi

    Германия-българия

    :icon_clap: Мисля че ще има доста желаещи! :icon_thumbup: Не те ли е страх, да пътуваш !!!сама!!! с непознат? :icon_hmm:
  3. :icon_hmm: здравеи ! и аз имах същиа проблем ,играеха ми на 8-9--10 твоите много ли варират??смених свещите и се оправи,(и моите биаха чисто нови свещите и кабелите, но се оказаха ниакво менте! пробваи с свещите :rolleyes: на ниакои друг :icon_blush: :icon_blush: за млако да ти даде :icon_blush: ....
  4. fuzzi

    Имам проблем

    :icon_hmm: ми какво да ти кажа за ратола панчерево,аз си закарах моята митсубишка :mitsu-smiley: с проблем:светеше ми инжекциона оборотите бяха нагоре надолу и нямаше мошност,така седя два дена и ми се обажда да доида да си я зема (готова е)така сумата беше240 лв. за един дат4ик които струва 35!и за термостата (и двете нешта са втора употреба ) и настроика на ремаците.аз тогава не разбирах толкова от коли и си мислех че просто частите са скъпи.... тръгвам си с колата и понадолу от улицата пак светна инжeкциона и оборотите пак започнаха да играят!!! след два дена си смених свештите и кабелите и си оправих машинката сам без да рзбирам хаха :icon_dance: но сега сам благодарен на dj-еичето тои си ми оправиа количката :icon_thumbup: :drinks:
  5. fuzzi

    Нова кола с нови проблеми

    :mitsu-smiley: здравеите колеги понеже и аз имам проблемче с колата и незнаиа каде да ходиа, минах през 6 диагностики, и се запитах с милен от плд дали ще може да ми прегледа колата, и се разбрахме утре да му звънна. обаче незнам каде е срештата :icon_hmm: ! някои може ли да каже каде е dj-q :rolleyes: и срештата!мерси :drinks: и казваите какво ште пием докато си разглеждаме колите?? :drinks:
  6. хора хаиде да видим как стоят нештата с теа мигачи и аз бих искал да си закупя :icon_dance: ште стане по готинааа доста :icon_dance:
  7. fuzzi

    Total Eclipse 2

    :icon_dance: Циало пасище с диви коне,е имало там! :mitsu-smiley: :icon_clap:
  8. :icon_doh: хорраааа объркал съм омв-тата! Аз сам ви чакал на другото омв бояна, ууффф така ме ее яд било ее супер!!! Другя път ще знам . :icon_blush: много мее е ядд :icon_crying:
  9. :icon_blush: Хора утре е събота наи е добре да се срешнем на боЯна ОМВ, и после да тръгнем на ниакаде,така сички щте знаем каде да доидем,и няма да има изгубили се! :icon_hmm: вие как мислите все пак не сме 100 коли :mitsu-smiley: :mitsu-smiley:
  10. fuzzi

    Трябват ми свещ и лула

    :mitsu-smiley: само не взимай свещи бриск!!! аз се бях прецакал,и един майстор ми каза, че са много зле :icon_rock:
  11. :icon_clap: :icon_clap: и аз и аз и аз сам там!! :icon_dance: :icon_dance:
  12. :icon_hmm: А ахаам и на мен ми тропаше на пълен ляв или десен с малка скорост на пак френска!(предишната ми количка)
  13. :mitsu-smiley: :icon_thumbup: даваите дати ида тръгваме да разходим колите!! :plane: и аз сам там с еклипс!
  14. fuzzi

    Тунинг абсурди !

    :icon_rock: :mitsu-smiley: http://vbox7.com/play:e0590c3e искаааааамм ии ааааззззз ! :rolleyes: пълен с редбул!! :icon_dance:
  15. Добре хора, къде мога да си оправя количката мицубиши еклипс. Аз ходих в ратола (горубляне), имах проблем с колата нещо не вървеше както трябва и я оставих там цял ден, взех си я на другиа ден "направена"! След два дена имах същия проблем пак се спъваше и не вървеше, един приятел ми каза, че може да е от кабелите, така всичките кабели бяха изгърмели. Сменихме ги и сега пак не е същата! Инжекциона светва щом мине определени градуси, и колата се дави и определено си се натоварва се едно съм качил да дърпам два джипа :icon_hmm: , къде мога да намеря свестни хора да ми я оправят, защото ратола/горубляне/е в отпуск!!И не знам къде да отида :icon_crying: :help: :help:
  16. честито еклипсче :icon_thumbup: най-хубавите колички!! :icon_clap: а за проблемчето, на мойто мици :icon_dance: такаа правеше и придърпваше доста особенно на -1 и свалих кабелите всичките бяха изгърмели!! смених ги и си се оправи, но не знам :icon_hmm: дали и на теб е от това по добре провери си кабелите! ако има искри от вън сменяй!! Модераторски контрол!!! "Я" ; "Й" ; "Ъ" - обърнете внимание на тези букви!!!
  17. ами за дебитомер не знам дали правят,но там ходих да ми рециклират бензиновата помпа и ми дадоха една година гаранция, което много ме очуди и мисля, че правят някакви такива части за рейки също знам можеш да попиташ, за дебитомер и не взимат скъпо!. то се намира зад окрьжна болница срещу пазарчето,(сега не знам дали има такова вече :icon_crying: ) нагоре по улицата в дясно се пада, влизаш навътре и питаш. успех дано правят, пак казвам че не съм сигурен!! :mitsu-smiley: :good: Модераторски контрол!!! Колега, моля използвайте прекрасната българска буква "Я".Така ще си спестите време вместо да пишете 2 букви - "иа" ще пишете само една - "я", а и моето време да Ви редактирам поста всеки път!!!
  18. fuzzi

    Еклипс

    само казвате за една разходка из центъра, и изкачам с мойто батенце!! червен еклипс с черен покрив, а и ще ми е интересно да се запознаем, и да обменим опит, че си имам еклипсчето от скоро и нищо не знам за тези готини колички. :icon_thumbup: :good:
  19. fuzzi

    Интересно попадение

    и от мен гласуване :icon_clap: :icon_dance: успех :plane:
  20. Забравих телефончето: 02/9311617. Има и японски авточасти и италиански. Въобще всякакви. Аз си купих ролки за еклипсчето :plane: и ремъци - всички ремъци и ролки .
  21. хей здравейте, аз лично си купих частите от един магазин на Ботев тел.им е може да има се обадиш по всяко време да ги питаш кое колко пари струва и дали го има. и аз не правя реклама само споделям как стоят нещата с моите части :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: eclipsche!! но майсторите v вип сервиз младост срещу била са мноогоо злее прецакаха ми колата много здраво, объркаха ремъците откачи ми се една част от въздушния филтър седя два дена колата на ремонт и съм много разочарован, но видях един майстор тук във форума и се надявам да ми оправи положението иначе колицата си ме кефи многоо .. това от мен за сега :good: Модераторски контрол!!! Колега, моля използвайте прекрасните букви като "ч", "ш", "щ", "я" , а не някакви цифри!!! И моля те, оправи си малко правописа!!!
×
×
  • Създаване...