Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Mihales

Потребители
  • От него общо

    16
  • Регистрация

  • Беше тук

За Mihales

  • Рожден ден 11/24/1987

Интернет контакт

  • AIM
    mihales1
  • ICQ
    279106964

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Carisma

Посетили профила

668 посетили

Mihales's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте Колеги!!!! С най-голяма радост искам да Ви осведомя, че Dj_Tymbi откри проблема или проблемите, да съм точен! Апарати, дискове, накладки, скоро май... и кормилна рейка ))))) виждате ли какво може да ви причини една нищо и никаква дупка. Обещавам да Ви държа ъпдейтнати, за всичко, което се случва!! Скоро си тегля заема и... ще Ви кажа какво е станало ). Мерси на всички Ви за подкрепата ) Mitsubishi forever :mitsu-smiley:
  2. Здравей Tymbi, Ами какво да ти кажа, бях с брат ми, а той имаше работа и много бързах, но при първа възможност идвам за един основен преглед Колкото за дисковете... не съм ги свалял, но ги помолих да ги погледнат от D&N..казаха че абсолютно всичко са проверили и всичко ми е наред :( просто не знам какжо повече да ви кажа...всичко съм описал по-горе :( Направих и тест на армот. но са си наред. Предните са ми на 80+% а задните са ми на 60%. Казаха ми, че още не са за смяна. :icon_censored: Също така чух че можело да е от апаратите, демек ABS-апаратите да ми тропат...но пък и те да създават този дисбаланс :icon_doh:
  3. Здравейте скъпи колеги Всичко започна преди 6 месеца, когато се връщах от Германия. По време на пътуването (минавайки през Сърбия) ударих в една доста дълбока дупка. Спуках гума и т.н. но не там е проблема, а в това, че започнаха да се чуват всевъзможни шумове :( тропания скърцания и т.н. От една седмица се появи още един проблем. При скорост над 140км/ч волана започва да играе и то много сериозно. Понякога когато потеглям по-рязко(с превъртане на гумите), цялата кола се държи изключирелно странно. Волана сякаш подскача нагоре-надолу, цялата предница също.. това сериозно ме притеснява, тъй като и колата стабилно си бие наляво, въпреки 2-та реглажа на преден и заден мост + баланси на гуми и така нататък... Бях в много сервизи, но навсякаде чувам едно и също... : "Колата Ви си е съвсем наред, господине, въобразявате си". Моля ако някой е имал подобен проблем да пише. Благодаря Ви предварително и ако случайно съм повторил темата, моля да не ми се сърдите, просто не намерих предишна свързана с окачването. Ако има такава ми я форлърднете и да изтриеме текущосъздадената. Mihales
  4. Колега, Carismata вдигна 210 в Германия на отсечката без ограничение не разбирам защо кола с по-мощен двигател да не го направи ))
  5. Mihales

    Разход на гориво

    Колега, познавам трасето като тялото си :icon_dance: а голямия проблем на повечето "шофери" е че си мислят че крайна лява е скоростна лента... в София скоростната лента е крайна дясна.... защото 90% от "ШОФЕРИТЕ" се срамуват едва ли не да карат там...което е абсолютно ...... глупаво.... Някой път ако се видиме живот и здраве ще те повозя... да се посмеем заедно и да разбереш за какво ти говоря )) Тодор Александров е МОЯ булевард :icon_rock:
  6. Mihales

    Разход на гориво

    Знам колега, просто има моменти, в които не мога да ги понасям.....те са си тъпи голфаджий и като ме видят с очила и...... абе на кратко лазят ми по нервите :( Колкото до GTI ...не е важно колко коня имаш под капака в градски условия....важното е колко акъл имаш :icon_rock: разигравал сум S500 ....направо го направих смешен :icon_dance: а бях със Nissan Sunny 1.4 75k.c. Надявам се да ме разбереш...понякога просто ми късат нервите.... и им отвръщам :rijden: :first:
  7. Mihales

    Разход на гориво

    Милене, искам само да направя едно кратко съобщение.... пак започнаха да ми играят оборотите и разхода веднага ми се повиши. От 10.4-8/100 na 11.5-12.2/100 :( а най-лошото, е че нямам финансовата възможност да дойда, за да направиме онази профилактика за която говорихме :( И един въпрос... как се превключва на спортна..... само с форсиране на двигателя или просто трябва по рязко да натискам педала на газта, защото един G-man (Голфаджия) само ми лази по нервите и съм решил да го скусам следващият път!!!
  8. Mihales

    Въпрос за Carizma

    Колега, спокойно, мойта Каризма харчи по 10,8-11/100км Софийско, въпреки, че я карам нормално и то късно вечер или рано сутрин, когато няма движение...а :icon_blush: може би не я карам нормалко или...не знам но ще я оправя!!!! СКОРО!!!! :mitsu-smiley:
  9. Mihales

    Кога е време за...

    До тук добре, решен е проблема с гумите...но идва друг въпрос, няма ли да е по-добре да се съберем и ние да се стоплим )) За първия сняг ударих 2 греяни ракийки )) дайте да отпразнуваме зимата някаде(може и да не се напиваме) Ако искате може да направим цяла тема по въпроса Искам да напълниме някой паркинг само с :mitsu-smiley: хиляди да са!!! :icon_rock: :icon_rock: :icon_rock:
  10. Значи е решено..... след 13:00 ще ти звънна да се разбереме :icon_rock: добре, хора, аз ще лягам, защото съм скапан, след цяла нощ работа и днес не съм спал.... и направо ми се е таковало таковата :rolleyes:
  11. Добре....значи за утре се очаква голям купон :icon_dance: Само ако можеше да се разбереме горе-долу и за часа, щях да съм много спокоен :icon_n_king:
  12. Супер, моя телефон е 0898 443 182 ) Ще те потърся, за да се разбереме каде ще е най-удобно и за двама ни ))) Мерси, колеги!!!!!! Последен въпрос, с кого трябва да се срещна, за да платя членска вноска, защото никак не ми е удобно да се разправям с банки? :icon_hmm: :rolleyes: и 20лв. е на месец или за година ?!
  13. На български колега, моля :icon_blush: :icon_blush: :icon_blush: Предната ми кола беше Нисан Сънни и нямаше никаква електроника :icon_blush:
  14. Колата е 1.8 GDI 125к.с. сменени са акумулатор и двата предни амортисьора от дилара в Германия + ремък масла и вс конумативи. Купих я с оригинален талон от Митсубиши Германия. Следващата смяна трябва да е на 107 000 км. Номера на рамата е : 2AWF050993 дата на първата регистрация е 12.05.1998 но иначе е модел 97-МА
  15. Здравейте колеги!!!! От една седмица съм с нова кола и както се досещате тя е :mitsu-smiley: Каризма. Взех си я от Германия. В много добро състояние е, но като всяка кола на 90 000 км и тя си има проблеми ))) 1- Постоянно ми играят оборотите - за това разбрах от форума, да ида при Милен от Пловдив. Проблемът е, че аз живея в София и ако мойе да ми кажете каде да я оправя в София ще съм много благодарен, ако ли не...... ще ходя до Пловдив. 2- Имам разход 11.5/100 L/km . Знам, че това не е нормално. Ако можете да ми обясните какво става ще съм Ви благодарен, тъй като аз не я юркам. :icon_hmm: 3- Скороститесе сменят малко трудно и от време на време сякаш задират. :icon_hmm: 4- Съединителя ми отделя малко височко..... дали ще се наложи да го сменям. :icon_crying: 5- Докато загрее работи много шумно, поразпитах тук там и според повечето хора тропа клапан.....колко ще да струва тожа удоволствие???? :icon_crying: Мерси предварително на всички Ви за отговорите!!!!!!! Верен Фен Mihales :icon_rock:
×
×
  • Създаване...