Премини към съдържание

amoritka

Потребител
  • От него общо

    43
  • Регистрация

  • Беше тук

За amoritka

  • Рожден ден 07/03/1981

Интернет контакт

  • AIM
    amoritka

Информация за профила

  • Пол
    Жена
  • Кара
    BMW 850Ci ; 5.0 V12, но GALANT`99 2.5 V6 остава любовта на живота ми!!!

amoritka's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. amoritka

    Среща в Русе

    Какво съобразяване бе човек...давам всичко което имам само и само да си върна Галанта и да съм в Русе!!!! :wub: Модератор - пиши с ч, не с 4!
  2. amoritka

    Среща в Русе

    :icon_crying: :icon_crying: :icon_crying: :icon_crybaby: Искам и аз в Русеееееееее,ама нито има надежда да се върна скоро нито имам Галант.Радвате ми окото и то много!
  3. amoritka

    Fan Club Mitsubishi Bulgaria @ Last.fm

    :icon_thumbup: :icon_rock: :icon_clap:
  4. Само немога да разбера защо винаги се търси оправдание,кой бил крив, КАТ кви били,законите какви били,тва как не било,ама имало пясък на пътя,нямало мантинела......Вижда се много ясно че\\\"безсмъртния\\\" кара като луд и не му дреме за останалите участници в движението пък ако ще да е имало пясък и нам си кво на пътя, както е казал aga това е пътен участък с ограничение 50!!!!!!!!В крайна сметка всеки сам решава как да кара, защото в бг никoй не спазва законите ,ако си достатъчно съвестен ще прецениш къде да караш бързо къде да се съобразяваш с правилата,как да пазиш останалите и себе си !Не сме сами на пътя!!!има достатъчно места за даване на газ където няма други участници.....
  5. За всички колеги, които се чудят да кажа че има още много след 230 при Галант 2,5 V6!!! Давайте по-смело, колата не се усеща кога е стигнала 240 че и ги подминава!!! Недейте я подценява!!!
  6. amoritka

    Mасло за автоматик

    темата беше моя,само и единствено маслото което е посочено в книгата!!!поне аз си изпатих от други разни..... Модераторски контрол: Колежке, моля използвайте главни букви, където е необходимо
  7. amoritka

    Най-накрая!

    Честито ! ! ! Много безаварийни километри!
  8. amoritka

    Среща в Русе

    Аз съм там ! :plane: :icon_thumbup:
  9. Всичко е супер и звучи страхотно,НО на мен ми се иска да е по-скоро,по другата събота и неделя например... :icon_rock: :icon_thumbup: Dani, а на теб? :icon_blush:
  10. Аз мога да разпитам какви проекти има към програмите фар,а и имам кой да напише проекта ,по начин по който да го одобрят. Но мисля че след срещата ще се разбере какво можем да направим.
  11. Здравейте всички, нямах достатъчно време да прочета всичко,но схванах идеята и исках и аз да кажа нещо по темата. Незная защо всичко пак се свежда до пари, според моите разбирания тези деца просто имат нужда от човечност от разбиране и малко внимание. Аз лично съм на мнение, че една разходка с тях в парк или гората, опънати одеяла и пластмасови чинии и чаши, с домашно приготвени сладки, сандвичи, кексове, лимонада би им създала повече радост от нещо грандиозно. Просто да ги посетим и да ги заведем някъде, да играем игри с тях, да правим фигурки от хартия, да поговорим с тях. Те не искат да са специални, те искат чисто и просто малко внимание както всяко дете. Имам много идеи относно какво меже да се прави с деца в гората в парка и подобни ако има интереси ще ги споделя. Но вместо да се събират пари и подобни всеки може да направи нещо с парите, които е имал на предвид да отдели за тях-да направи сладкиши, да опече сладки, да купи топки, да набави напитки, да донесе федербал...и много други Да и аз бих завела детето си там нищо, че още няма 2, искам да разбере, че е хубаво да се помага на другите. Искам да не прави разлика между бедни и богати между сирачетата и себе си! Да види, че мама дава топлина и на други за да дава и той някои ден!
  12. Аз съм за!!! Преди повече от 6 години помагах в Германия ,на едно доста заможно семейство което е основало цяло село в Африка,нарочно неспоменавам град,да се занимават с благотворителност.От тогава ,че до ден днешен децата изпращат и на тях и на мен рисунки и ръчно изработени гривни,картички и други,въпреки че нямам заслуги както преди,просто се сещам за тях често и им пращам лакомства и картички.Чуството ,че си зарадвал едни детски очи,че си сложил една детска усмивка е неописуемо!!! :icon_clap:
  13. amoritka

    Идея или запитване

    В процеса на работа се оказва че има клеасали болтове и гайки( нещо ,което няма как да определиш пък ако ще и 200 диагностики да правиш - това го подчертавам за колежката) и съответно води до усложнения...............съответно като работа е повече време и съответно е и повече пари ............от тук се разминават цифрите на оригиналната фактура и офертата..........за това ценообразуването е на час а не на извършена работа............ Явно има щом на мен ми подмениха някои такива!!!
×
×
  • Създаване...