Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

nasko

Потребител
  • От него общо

    108
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    :

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж

nasko's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Някой може ли да сподели мнение за спортни пружини H&R , свалят 45мм височина и струват 160 euro.
  2. Ами да ви кажа видях ,че мойте и 4-те са Eibach , но скоро ми се счупи предна дясна и то не от влизане в дупка а при потегляне изпука нещо и сега си карам със счупена предна пружина. На някой ако му се намират чифт предни ниски пружини употребявани или нови да ми пише .
  3. А за ТЕЗИ какво ти е мнението? http://www.valuepicturehosting.com/accounts/10007012000/images/eclipse_90_corner.jpg
  4. Най лесно виж за такава лепенка на капака , иначе на кутията от горния край май беше. http://img300.imageshack.us/img300/1086/dsc05129q.jpg
  5. С кои кутии сте вие? Моята е F5M31 и за сега нямам проблеми. Имах проблем със синхронизатора на 3-та ,но сложих 2 шишенца от някаква руска добавка и заспа.
  6. 6.5л + 0.7л = 7.2л само незнам какво значи ausgleichsbehalter http://img29.imageshack.us/img29/8520/dsc05444kb.jpg Иначе аз бях взел 4л концентрат и 4л дестилирана вода и успях да налея само 6л
  7. Нощно време при наполовина прибрани фарове, на дълги светлината е в изобилие . http://img36.imageshack.us/img36/8613/abcpg.jpg
  8. Много Благодаря на бате Марин (mario64) който днес ми съживи колата, и поправи грешка допусната (от някой "немски" специалист :icon_doh: )още когато колата е била в Германия. Сега колата е тип топ и ще си я карам с кеф :good: . :icon_bye:
  9. На masterross дивия звяр :icon_thumbup: . Този Колт върви почти наравно с еклипса . Пробвахме се няколко пъти . Другата седмица и аз ще съм около Пловдив и след намесата на бате Марин една дръпка ще е перфектен тест :D .
  10. Добре де :icon_blush: , но ми кажи как да го проверя дали го бива? Майстора каза ,че е добре и аз за това си трая. Утре го поръчвам дано не струва много. А за долния капак някой знае ли каква му е цената и къде го има?
  11. Ами вече поръчах ремъци SUN ролки KOYO , 4 изпускателни клапана , гарнитура на главата и комплект за капака, един семеринг на зъбчатката на маслената помпа , пистови ремъци (3) и гумички за клапаните. Всичко това за около 510лв. За повдигачите ми казаха цена около 40лв за бройка. Колата не ми е в гаража а при познат майстор който ще ми я сглобява и няма възможност да стои много, иначе си струва да почакам. Иначе за обтегача ... натисках го доста силно и не помръдна :nono: , вече на менгмето се прибра и то с леко усилие. Дали е ок? За монтирането на ремъка имам доверие на майстора , но за всеки случай съм принтнал указанията на DJ да послужат като ръководство . Това , което ме притеснява е долния капак , който е с отчупени парченца които мисля да залепям , и ми се струва че някои липсват. Дали е възможно такова парченце да е попаднало в ремъка и да се е накъсал от това на няколко места и да се отлепят зъбите на третата снимка? Някой ако има такъв капак да казва ,че не ми се слага моя полуразпаднал. Другото което е ,че преди смяната на ремъка тогава, бях гледал стария и след това новия и ми направи впечатление , че новия е по отпуснат от стария. Метод на установяване с натискане между колелата на валовете. Също така при работещ мотор някак си странно ми се стори ,че се получава вибрация в ремъка (мисля, че при падане на оборотите) имах чувство, че ще прескочи зъби. Нормално ли е? За малко да забравя, ролките бяха SKF и си бяха добре а малкия ремък Gates !?!. Ако всичко е ок най късно в събота трябва да е готова колата. :icon_bye:
  12. Има ударени клапани поне 2. Утре ще ги видим точно колко са. Майстора който ми прави обслужването преди 2 години каза ,че слага Гейтс ремъци а се оказа днес , че е Сън ангренажния а балансиращия не сме го свалили. Гледам и не вярвам Made In Japan в такова състояние на 16000км : http://img2.imageshack.us/img2/6343/dsc05170da.jpghttp://img156.imageshack.us/img156/5190/dsc05165w.jpghttp://img185.imageshack.us/img185/3385/dsc05167.jpghttp://img201.imageshack.us/img201/9167/dsc05155b.jpghttp://img2.imageshack.us/img2/2647/dsc05158p.jpg В магазина ми казаха ,че няма начин SUN да се скъса на 16к км. и ,че най вероятно има блокирала ролка , като предположиха ,че може да са ми сложили някакви китайски. Най вероятно утре ще свалим ролките и ще се види какви са и дали изобщо са сменяни. Ролки , ремъци , гарнитури, гумички на клапаните , клапани , повдигачите потракваха и не знам дали с изтискване ще се оправят но пък са и цифра и не знам какво да правя с тях. В момента не се сещам за друго ,което трябва да се сменя , ако някой се сеща да казва. Много ме е яд за това обслужване , ако си бях карал както си беше може би щеше да изкара много повече. А стария ремък изглеждаше перфектно и така и не ми върнаха нищо от това което са сменяли тогава, казаха ми ,че са ги хвърлили. Много трудно се разглобява , всичко е набутано и навряно в ... и на този долния капак му сложили хиляда болтчета :argue: За сега толкова. Поздрави!
  13. Ангренажния ремък не се върти. Стартера би трябвало да завърта маховика защото и на скорост пробвах и съвсем леко тръгва напред след което му идва тежко (или му идва слаб тока) на стартера и спира . Дори и така не се върти ангренажния ремък. Ремъка си е там изпънат с видимо здрави зъби , поне доколкото успях да видя в мрака , а и валеше слаб дъжд. Ремъци и ролки са ми сменени преди 16000км . Утре ако има време ще отворим двигателя и ще пиша.
  14. Малко съм шокиран в момента от случилото се току що, не очаквах така да се случи... Както си паркирах и при завиване колата угасна и не можа да запали повече. Въртенето на стартера звучеше много странно , след като опитах да запаля. Свалих капака на ангренажния ремък да видя дали е здрав , и си беше здрав ,но като върти стартера видях ,че не се върти ремъка ... :( . Карах си абсолютно спокойно , даже преди да угасне изминах 20м на 1-ва без газ и когато завих за да паркирам угасна и ... :icon_crying: . Става дума за Еклипс 1г 2.0 4G63. Какво може да се е случило?
×
×
  • Създаване...