Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Purko11077

Потребител
  • От него общо

    48
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Purko11077 е написал

  1. Purko11077

    SPACE RUNNER 2.0 TD GLX

    Огледай окачването има нещо счупено най вероятно можеби накрайник или шарнир.
  2. Още не е станало достатачно студено че да влизат трудно скоростите с каквото и масло да карате. все пак това да не е москвич, че чак като загрее тогава да можеш да сложиш на скорост. Послепис: моля да ме извините за спама.
  3. Purko11077

    Mitsubishi Space Wagon 2.0

    По описание ми прилича на стъпково моторче но не съм чувал те да се ремонтират за съжеление и не са много ефтини.
  4. В момента карам с някъква ефтина добавка не помня марката 10,50лв за 100 литра нафта но си оказва ефект колата пали по лесно и има по малко вибрации от преди. Иначе горещо ми препоръчват добавката на кастрол следващият път ще взема от нея.
  5. Има достатачно такива на части виж провери в cars.bg или mobilen.bg всички продавачи работят с куриер и наложен платеж http://avtochasti.cars.bg/u514590 http://avtochasti.cars.bg/u139234 има и други поразрови и ще намериш.
  6. Purko11077

    Разход на гориво

    То че е скапано горивото е истина но вече продават добри добавки за дизел, като сложиш газово да не мислиш че ще караш с хубава газ ще имаш много повече проблеми отколкото с дизел. Но все пак избора си е изцяло твой казвам ти го от опит.
  7. Purko11077

    Чистачки

    За да не се запушват праскалките не сипвайте само вода от нея се натрупва котлен камък и запушва пръскалките. Винаги слагайте някъква течнос за чистачки.
  8. Ще се радвам някой ако е повдигнал задницата да споделии повече. Как го е направил и дали стабилноста на колата се е запазила.
  9. Моите фарове ги преработиха с две реленца и сега просто си държа фаровете винаги включени но светват чак когато дам на контакт. Това решение е задоволително за мен като се има напредвид че ми струваше десетина лева с работата на майстора.
  10. Шума от скоросната кутия най вероятно е от аксиалния лагер на съединителя. Що се отнася за задната светлина може да ти е скъсано кабелчето на датчика на скоростната кутия. Поне при мен така беше се случило.
  11. Днеска до никъде няма да стигна излезе един ангажимент, не ме бройте
  12. Дано този път да стигна и до капаните. :icon_thumbup:
  13. Purko11077

    Гуми

    Искам да споделя че до момента съм минал 3500 км. няма никаква промяма в гумите до момента, се още съм много доволен от избора който направих. Можеби този модел наистина е с по мек каучук защото понякога гумите като ги поназоря изсвирват но се пак аз карам на 2,2 нормално напомпени така че смятам това за нормално.
  14. Purko11077

    SPACE RUNNER 2.0 TD GLX

    Да попитам някой да е монтирал интеркулер на рънар? Гледам че на стария галант от 1992 до 1996 година двигателя е разположен по същия начин като на рънара разликата е че галанта има интеркулер и мощноста става 90 коня 8 кончета повече от рънара.
  15. На някой модели като се сменя съединителя се сменя и маховик. Не съм много компетентен по темата но според мен дори и феродо да наковете няма да има ефект явно проблема не е в съединителя.
  16. Обикновено серво системите събират по малко от един литър смяната му не е много трудна. Поради тази причина препоръчвам направо смяна.
  17. Purko11077

    SPACE RUNNER 2.0 TD GLX

    Оправих и АБС Поздрави на Слави!
  18. Purko11077

    SPACE RUNNER 2.0 TD GLX

    Пу най накрая оправих осветлението. На габаритеите беше скъсан кабела в сгъвката на задната врата а лампата за задната беше скъсан кабела на буксата на скоростната кутия.
  19. Purko11077

    Изключва задната

    Огледай тампоните на двигатела да не е мръднал малко и затова да става така.
  20. Purko11077

    Space Runner 97год. 1.8

    Може да е ламбда сонда или стъпково моторче.
  21. Purko11077

    Газов инжекцион

    Каквато и допълнителна уредба да се сложи на един автомобил ускъпява обслужването му а от там и повече проблеми. Карал съм много на газ и на метан и стигнах до извода че не е рентабилно. Това си е мое мнение.
  22. Хаха и моите габарити бяха изгорели като купих рънарчето смених ги и двата верно гадничко се сменят трябва да се ползва камъче с удължение за да се развият болтчетата.
  23. Purko11077

    SPACE RUNNER 2.0 TD GLX

    Даноно само със смяна на термостата да се оправи. Обикновено причината да змине термостата е от прегряване разбирасе има и други причини да не работи. Късмет с ремонта.
  24. Purko11077

    SPACE RUNNER 2.0 TD GLX

    Искам да уточня не стига ток до габаритите които осветяват номера, исъщо така не стига ток до лампата за заден ход. Вече мога да се похваля за разхода 7 литра на 100 километра комбиниран разход със 23,255 литра съм изминал 330 километра едно ходене от Варна до Слънчев бряг и обратно което е 200км. и останалите 130км. са градско.
  25. Колега какво стана има ли компресия вече Mitsubishi Space Star, 1.6 MPI 4G18. Дано всичко да е наред.
×
×
  • Създаване...