Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

kmk

Потребител
  • От него общо

    40
  • Регистрация

  • Беше тук

За kmk

  • Рожден ден 11/21/1973

Местоживеене

  • Град
    Svishtov

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    103397692

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Outlander 2.2 DI-D

Посетили профила

913 посетили

kmk's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравей колега!

    Видях из темите, че си слагал теглич. А също сложих и ми предстои окабеляване. Искам да те питам откъде взе електронния модул?

    Предварително благодаря! 

  2. Здравей колега!

    При мен ситуацията е като при теб през 2019-та: сложих теглич и ми предстои окабеляване. Искам да те питам откъде взе електронния модул?

    Предварително благодаря! 

  3. Колеги, искам да си сложа теглич на Outlander-а, разбира се втора употреба. Дали ще паснат такива свалени от С-Crosser и 4007? Би трябвало да са идентични шаситата, но не съм напълно сигурен.
  4. kmk

    Теглич

    Здравейте, търся окомплектован теглич за Outlander II.
  5. Колеги, защо ми се струва, че двигателят му е същия като на стария ми Спейс Вагон - 2,0 (98 kW). А му давате съвети за масло за Outlander 2.4i MIVEC. Може и аз да съм некомпетентен, но не е лошо да се провери все пак. Моята кола я карах с 10W30.
  6. И аз за по-сигурно смених всичко. Казаха - сега можеш да караш до 100 000 км. или 5 г.
  7. Този, който взех аз е купуван от БГ и е обслужван в БС - Варна, питах дали са му сменяни тези консумативи, ако са - кога, ако не са - кога трябва. Отговориха ми - не са, защото автомобилът е на 140 х. км., а те се сменят на 240. И понеже ми е странно и съмнително питам - да не прецакам колата...
  8. Здравейте, От БС - Варна ми казаха, че на френския мотор 2,2 DID ангренажния ремък се сменя на 240 х.км. На 120 х. се сменя на фолксвагеновия. Моля колегите с такива коли да споделят вярно ли е това. Предварително благодаря.
  9. kmk

    Space Wagon

    Колата е в Свищов, но имам път към Добрич и Варна. Газовата уредба е обикновена /сменен изпарител преди 2 г./, разход - според зависи. Ако караш с 90-100 разход на дълго 9-10. На моето каране обаче дава около 12. В града литър-два повече. Ще я изкъпя и ще направя снимки.
  10. kmk

    Space Wagon

    Продавам Mitsubishi Space Wagon 2.0 GLXi, 133 к.с., 1998 г., 235000 км., 7 места. Газова уредба, кожен салон, ленти гуми с лети джанти, зимни със стоманени такива, 4х4, много проходима. В много добро за годините си техническо състояние - кой знае какво не съм пипал по нея, влизала е в бокса за смяна на консумативи, сменени предни спирачни дискове и накладки, съединител и предни лагери. Много надеждна - 6 г. безаварийно каране. Няма грам ръжда. Перфектен климатик. Разбира се има дребни забележки и отвън и отвътре, все пак е кола на 17 г. След около 5000 км. предстои смяна на ремъци и ролки. Продава се, защото искам вече по-нова кола. Цена: 2500 лв., коментар, договаряне.
  11. kmk

    Моторче за празен ход

    Здравей, Имаш ли снимка на цялото моторче?
  12. kmk

    Моторче за празен ход

    Мисля си, че печен стругар може да го направи от полиамид. Трябва да е много точно изпълнение обаче и да уцели резбата. Можеш ли да изровиш линк на тези китайските моторчета?
  13. kmk

    Моторче за празен ход

    Да, и то по същия начин. Изчетох ти темата - ти оправи ли проблема?
  14. Здравейте колеги. Снощи колата се прецака - държи 2500 оборота на празен ход, понякога ги и люлее. Днес я водих на майстор и проблема се оказа следният: Стъпковият мотор е здрав и реагира адекватно, но мехаиката след него е счупена. Веднага след моторчето има поредица от зъбни колела и един пластмасов механизъм на резба. Фактически този механизъм отваря/затваря клапата. И понеже е пластмасов се е счупил - вероятно от старост. Не знам дали върви с моторчето или с клапата, но ми трябва. Моля за помощ - моторче ли да търся или клапа? Може да не са работещи, стига тази механика да е здрава. И още нещо - понеже е най-обикновена механика би трябвало да става и от Галант например, те имат същите мотори? Предварително благодаря на отзовалите се.
×
×
  • Създаване...