Премини към съдържание

kerev

Потребители
  • От него общо

    19
  • Регистрация

  • Беше тук

За kerev

  • Рожден ден 07/01/1974

Местоживеене

  • Град
    Добрич

Интернет контакт

  • MSN
    0887222677
  • Уебсайт адрес
    http://

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Space Star 1.8 2003

Посетили профила

1,061 посетили

kerev's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. kerev

    Май Ламбда сонда...

    Здрасти колега, успя ли да установиш какъв е точно проблема? При мен излиза същата грешка понеже. "О2 сензор нагревател верига неправилно функциониране (ред 1 сензор 1)" - това е според единия компютър на който закачих колата. Според втория нямам грешка, но пък показанията на въпросната сонда играеха "ненормално" според техника който я замерваше. Да, имам газов инжекцион от няколко години, но пък до миналата седмица съм нямал крушка на чека, така че нямам никаква идея от кога може да е светнала.
  2. Колата е Спейс стар 1.8, и е с френска скоростна кутия. Имам няколко въпроса. На всички френски кутии датчика еднакъв ли е, или съвместим ли е с датчик от някой модел на Рено? Майстора, който ще го сменя каза че ще протече малко масло – мога ли да долея до нужното ниво (нямам никаква идея какво е в нея маслото), или трябва да сменя маслото на цялата кутия? Питам това, защото от скоро се чува шум от кутията, а при натиснат педал на съединителя шума изчезва. Та така или иначе скоро трябва да се занимая с това, само да мине този отпускарски период.
  3. kerev

    Спей Стар-1.8-16V

    Никога не ме е притеснявало това дали ще успея да изпреваря заради това че климатика ми в момента работи, мотора е достатачно мощен за да компесира това. Да, рядко е, но има моменти в които усещам кога се включва компресора на климатика. Скоростната кутия е само френска, двигатля си е японски.
  4. kerev

    Спей Стар-1.8-16V

    Как се държи предвид какво, не разбрах. Но ако питаш дали разхода е по-голям....е по-голям е - извънградско при скорост около 110км/ч ми дава приблизително 9л. за 100км.
  5. kerev

    Спей Стар-1.8-16V

    Става. 4G93 е моя, и почти една година е с ГИ.
  6. Не иска да се занимава с мен в смисъл, че не иска да ме вижда доста време при негослед като ми монтира газовата уредба. По негови думи "fobos не е това което е бил преди". Мисля да се доверя.
  7. Цената е 1050лв. - бутилка на мястото на резервната гума, изведеден накрайник за зареждане до капачката на резервоара, Flashlube и регистриране. Около 20000км на година за сега правя.
  8. Здравейте! И аз съм решил да си сложа газов инжекцион на моята звездичка, но след среща с местния представител на FOBOS си тръгнах с много смесени чувства. Та този майстор твърди, че не иска повече да се занимава с мене след като ми сложи устройството и ми предлага полски газов инжекцион AG. Офертата която ми направи е доста добра. Честно казано нищо не бях чувал до този момент за AG и искам вашето мнение. И още един въпрос имам – колко „много" е хубаво да се сложии лубрикант за предпазване на клапани Flashlube? Благодаря!
  9. kerev

    Обороти

    Здравейте! От скоро имам подобен проблем. Но само когато включа климатика. Наложи ми се да изключа акумулатора за да ми заварят една планка на гърнето. След като подкарах колата оборотите играеха и без включен климатик, но се оправиха. Не стоят така обаче нещата след като включа климатика - оборотите падат, скачат, падат... Моля за мнения, че нямам много доверие на местните майстори, а хората които разбират от Mitsubishi са ми далеко.
  10. kerev

    Дисплей

    Прав си колега, не се получава с този дисплей на колата ми, поне този с когото говорих така ми каза! Трябва да отида и при други, но май загубих надежда! За съжаление друг ще трябва да се радва на това cd!!
  11. kerev

    Дисплей

    Ами така ще стане то.... Важно е борд комютъра да работи, а това че не ми показва на дисплея кое парче в момента слишам не е много от значение, така и така слушам предимно Nightwish.
  12. kerev

    Дисплей

    Защо тогава влиза в касетофона ми цял сноп кабели(16 на брой), след като само 4 от тях са действащи? Ако е така не вярвам да е толкова сложно. Но според мен няма да е толкова елементарно. Малко съм го надценил това cd по-горе - целия ми колет е100£, а само cd-то към 55£.
  13. kerev

    Дисплей

    Здрасти, съжалявам за закъснелия отговор! Да, значи и двамата имаме един и същ проблем. Точно това се опитвах да разбера-кои две крачета да игнорирам за да проработи също като оригиналното. CD-то ми го купи приятел, който живее в Англия, ново е и очаквам колета да го получа в четвъртък. Желанието ми да имам оригинално cd надделя пред това да похарча някой лев. Общо с всички разходи по транспортирането ще ми излезе към 100£. Ще трябва да споделяме опит за напред.
  14. kerev

    Дисплей

    Здравей колега, искам да попитам успя ли да подкараш това cd U114 на каризмата? Питам защото имам Space Star, а той е с касетофон, който дори няма възможност да упрвлява cd changer. Та за целта накарах мой приятел да ми купи cd U171 от Ebay. Малко късно го задавам този въпрос, след като вече съм го купил, но все пак...
  15. kerev

    Mitsubishi - Space Star (dg0)

    http://www.autoplanet1.com/index.php?cat=7...t=4&id=7467 На страничните лайсни пише SPORT.
×
×
  • Създаване...