Премини към съдържание

svetlio_

Потребители
  • От него общо

    17
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което svetlio_ е написал

  1. Наѝ вероято свършила четка,омекнала пружина или заминал колектор.
  2. svetlio_

    габарити

    Провери си крушките на стоповете,да не е сложена крушка с една светлина.Тя е с една пъпка и окъсява двете пластини на габарита и стопа.
  3. Провери си крушките на стоповете,да не е сложена крушка с една светлина.Тя е с една пъпка и окъсява двете пластини на габарита и стопа.Извенете,тове е за раздел space star.
  4. Може ли да ми кажете ОЕМ № на лулите за space stare 1.8 gdi.Бобините са на Diamond Electric.
  5. здравейте.Искам да си направя профилактика на филтъра на помпата за високо налягане но незнам каде точно се намира а се притеснявам да пипам безразборно.Ще ми обяснители каде се намира.Виждам две жълто-метални чашки на самата помпа отдолу.Колата е спей стар 1.8 GDI Благодаря предварително.
  6. Проблем може да имаш ако единият се скапе,скапва и другия.Според мен трябва да са с еднакъв ампераж.При автомобили, заводски с два акумулатора е препоръчително да се сменят и двата.
  7. svetlio_

    Спейс Стар не пали

    Зачисти клемите от вътре и тези на акумулатора също.
  8. Оперативния е минус.- С общ положителен и два отрицателни.
  9. Милене ако може да използвам темата да те попитам-къде се намират тези филтърчета на помпата за високо налягане?Подлежът ли на почистване или се подменят с нови?
  10. Извиняваѝте ама темата захапа на другаде.
  11. svetlio_

    За достъпа до стартера

    Ако е от четките, най-лесният начин да я запалиш е - един да държи контактниа ключ на положение стартер а ти с някаква щанга да го почукнеш.
  12. svetlio_

    За достъпа до стартера

    Не знаеш каде ти е стартера а му знаеш проблемите?А като го откриеш?Намери ел.техник който да доиде на място да провери.Може и клема на акумулатора да излезе.
  13. И това ако ми е маистор:Я му бии шута-като на голфа а?
  14. svetlio_

    проблем с gdi

    Само да добавя,след като я купих забелязах че са махнали единия болт на стоиката на потенциометъра за дроселовата клапа там където се хвеща жилото за гаста и са го опънали за да не гасне.Да но до първиа ден.
  15. Здравейте, аз съм нов във форума и имам един въпрос от технически характер. От скоро съм собственик на "космическа звезда" 1.8 GDI 2000г.Оборотите падаха на светофарите,даже гаснеше.Направих процедурата по адаптациата на дроселовата клапа поне 20-тина пъти.При палене-след поставяне на минусовата клема колата гаснеше.На края се получи като едно от палениата не загасна.Четъх във форума за почистане на дроселовата клапа и я смакнах за да я почистя.Много сажда много нещо.Вътре в колектора мушнах прахосмукачката и така с отверката до където стигнах.Та въпросът ми е триабва ли адаптациа на клапата отново след почистването.Друго впечетление което ми прави,на свободна в движение когато натискам спирачката оборотите се вдигат на 1500 и падат,а на място не го прави.
  16. Съгласен съм с колегата.Аз си сложих модул за централното управление с две дистанционни, и даже мигачите мигат при заключване и отключване.Модула струва 38лв. за монтаж вземат 20лв.Схемата не е сложна и мисля че доста хора ще могат да се справят сами с монтажа.
  17. Здравейте, аз съм нов във форума и имам един въпрос от технически характер. От скоро съм собственик на "космическа звезда" 1.8 GDI 2000г.Оборотите падаха на светофарите,даже гаснеше.Направих процедурата по адаптациата на дроселовата клапа поне 20-тина пъти.При палене-след поставяне на минусовата клема колата гаснеше.На края се получи като едно от палениата не загасна.Четъх във форума за почистане на дроселовата клапа и я смакнах за да я почистя.Много сажда много нещо.Вътре в колектора мушнах прахосмукачката и така с отверката до където стигнах.Та въпросът ми е триабва ли адаптациа на клапата отново след почистването.Друго впечетление което ми прави,на свободна в движение когато натискам спирачката оборотите се вдигат на 1500 и падат,а на място не го прави.
×
×
  • Създаване...