Премини към съдържание

coloman

Потребители
  • От него общо

    12
  • Регистрация

  • Беше тук

coloman's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. coloman

    Проблем с инжекциона

    А къде е това?
  2. coloman

    Проблем с инжекциона

    Извинявам се за пропуска - от София съм.
  3. Здравейте, имам Каризма с двигател 1,6 бензин 16 клапана. Купих я с газов инжекцион Виале. От известно време не иска да работи на газ, а сега почна да свети и чекина на инжекциона. Опитвах да го почистя с добавки и имаше ефект, но вече и те не помагат - чекина продължава да свети. Не знам каква може да е причината и къде могат да ми помогнат, ако не е за непрофесионалист. Ако имате опит или идеи моля пишете.
  4. coloman

    За достъпа до стартера

    Все пак стана и без канал! Току що го свалих, а сега ще му бая....
  5. coloman

    За достъпа до стартера

    Клемите ги почистих, а за да оправя един стартер първо трябва да го сваля. Аз самият съм учил електродвигатели, но не мога да достигна до стартера - инак съм го ремонтирал на предишната си кола Разбира се ако имах канал все щях да се справя, но нали съм в София тук не може да си изкопая канал между кооперациите. Така че все още чакам как да стигна до стартера, че не мога да я запаля и да отида до сервиз.
  6. Извинявам се за глупавия въпрос, но може ли някой да ми обясни как да достигна до стартера на Каризмата? Имам проблем с запалването - просто не иска да завърти двигателя и да запали и тъй като се чува, че бобината лепне при старт подозирам износени четки или прекъснат кабел в стартера. Каризмата е 1999г. бензин, двигател 1,6 с 16 клапана. За съжаление не знам къде точно е стартера - мисля, че е под изпускателните тръби, а не мога да запаля колата за да я изкарам от двора и да стигна до сервиз.
  7. Здравейте колеги, моят проблем е следният: Имам Каризма 1,6 от 99г. Отскоро няма мощност и ускорява едва-едва. При това оборотите се качват, а скоростта едва нараства. На ниска предавка е нормално поведението, но не и при по- висока предавка. На празен ход понякога започва да работи на три цилиндра. Това е когато съм на газ, на бензин е по-добре и като се покара се оправя. Дайте идея от какво може да е
  8. Имам и двата оригинални ключа на каризмата, но отскоро пластмасите на ключовете започнаха да се разбиват. Първо на единият се счупи пластмасовото ухо, а сега и на вторият започна да се разбива пластмасата. Знаете ли някъде в София ключар който да може да оправи пластмасовата част, а не да прави нов ключ защото все пак оргиналът е по добър. Моля който може да помогне.
  9. coloman

    Спирачки

    Купих от Холандия Каризма-1999, 1,6, 16 вентила. Отговориха, че задните спирачки не са както трябва, след тестване на валците.
  10. coloman

    Спирачки

    Моля помогнете, върнаха ме "катовете" за задните спирачки - не били в ред!!! Къде могат да ги видят и да ги оправят евентуално, ако наистина има нещо. Благодаря предварително.
  11. coloman

    Масло за Каризма?

    Благодаря, много! Спасяваш ме!
  12. Взех кола Каризма-99, 1,6, 16клапана- бензин. Какво масло да сложа ??
×
×
  • Създаване...