Estilian Публикувано 22 Май 2008 Сподели Публикувано 22 Май 2008 Както вече споменах, мисля да започна една традиция с публикуването на групови снимки на колегите от събирания. Ще се постарая, на които мога, да им дописвам никовете, за да можем да се разпознаваме по-лесно. За откриване на ловния сезон - снимка от събирането в София в средата на май 2008г.http://justpics.hit.bg/club_mitsubishi.jpgP.S> Все още има липсващи имена... някой ако се познае - да свирка Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bate_pleven Публикувано 22 Май 2008 Сподели Публикувано 22 Май 2008 Идеята е страхотна и много хора ще се улеснят,една малка подробност,ако е възможно тази тема да се премести в друг раздел на форума(тука ще се изгуби :icon_blush: ) Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Емил Димитров Публикувано 19 юли 2008 Сподели Публикувано 19 юли 2008 VARNA COLT TEAM http://media.snimka.bg/0148/006552317-big.jpghttp://media.snimka.bg/0148/006552319-big.jpghttp://media.snimka.bg/0148/006552316-big.jpg Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IVAN VR4x4 Публикувано 20 юли 2008 Сподели Публикувано 20 юли 2008 Ех колко много Колт туристи ;) :icon_clap: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Milen Dimitrov Публикувано 20 юли 2008 Сподели Публикувано 20 юли 2008 Хехехеххх Варненската Мафия :good: :first: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Емил Димитров Публикувано 20 юли 2008 Сподели Публикувано 20 юли 2008 Ето ни пак http://media.snimka.bg/0154/006563950-big.jpg P.S. Хаха чак пък мафия Просто да се вижда, че и нас ни има (мъниците на митсу) Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alias Публикувано 24 юли 2008 Сподели Публикувано 24 юли 2008 Нали знаеш, силната отрова и хубавата жена са в малка опаковка! :icon_thumbup: Може да сме мъници, но сме крЪсиФииии! :mitsu-smiley: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Viper Публикувано 24 юли 2008 Сподели Публикувано 24 юли 2008 Знаете ли как се кефя на колтчетата :icon_blush: Много готина колица е - пъргава като паяче, бърза като оса и се мушка почти навсякъде :icon_blush: Ако не бях взел големия хищник сигурно такъв мъник щях да взема :plane: П.П. Ако минавам през Варна задължително ще се оглеждам за мъничета от клуба :icon_blush: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Емил Димитров Публикувано 24 юли 2008 Сподели Публикувано 24 юли 2008 Знаете ли как се кефя на колтчетата :icon_blush: Много готина колица е - пъргава като паяче, бърза като оса и се мушка почти навсякъде :icon_blush: Ако не бях взел големия хищник сигурно такъв мъник щях да взема :plane: П.П. Ако минавам през Варна задължително ще се оглеждам за мъничета от клуба :icon_blush: И другото ти задължение е да ми звъннеш да пием кафе :P (0888 793 148) Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Емил Димитров Публикувано 26 август 2008 Сподели Публикувано 26 август 2008 Една снимка на наша колежка ---> http://storage3.album.bg/5fe/copy_of_img_7938_a79f6_6549406.jpg :icon_rock: :icon_rock: :icon_rock: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
k1k1_ Публикувано 26 август 2008 Сподели Публикувано 26 август 2008 :icon_blush: :icon_blush: :icon_blush: :mitsu-smiley: :icon_thumbup: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valboss Публикувано 27 август 2008 Сподели Публикувано 27 август 2008 Емо, така не става....Ми дай малко повече инфо по фотоса...Година на производство, с какво гориво я наливаш, твърдо/меко ли вози...Плюс пълни технико-тактически данни - на колегите ще е интересно :tooth: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Емил Димитров Публикувано 27 август 2008 Сподели Публикувано 27 август 2008 Става дума за колежката к1к1 :D Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valboss Публикувано 27 август 2008 Сподели Публикувано 27 август 2008 Да пишеш името друг път, ей.... :icon_doh: В такъв случай, колежката к1к1 сама да въведе данните :icon_thumbup: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
k1k1_ Публикувано 27 август 2008 Сподели Публикувано 27 август 2008 Еехехе... :icon_blush: Година на производство : 08.1990 Гориво: Натурално от извора :DВозия: Спортно твърда :rofl: :icon_thumbup: :mitsu-smiley: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Светла Публикувано 27 август 2008 Сподели Публикувано 27 август 2008 Хммм...Внимавайте,моля- майката също е от форума и чете! :rofl: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Емил Димитров Публикувано 27 август 2008 Сподели Публикувано 27 август 2008 :icon_n_oops: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IVAN VR4x4 Публикувано 27 август 2008 Сподели Публикувано 27 август 2008 Сега остава и таткото да се появи и стана тя една... Мицуфемили Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alias Публикувано 28 август 2008 Сподели Публикувано 28 август 2008 А защо не и снимка на майчето! Те двечките заедно са много сладки! :icon_thumbup: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Светла Публикувано 28 август 2008 Сподели Публикувано 28 август 2008 А пък ние искаме снимките на Мицу-тортата и на опитващите я от вчера! :D Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rosko Публикувано 28 август 2008 Сподели Публикувано 28 август 2008 Ми не ги знам колегите да са опитвали торта вчера..... Нали на 7-ми ще я разрязваме? Заповядайте на място да я опитате и вие! Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Brigadiro Публикувано 28 август 2008 Сподели Публикувано 28 август 2008 Ми не ги знам колегите да са опитвали торта вчера..... Нали на 7-ми ще я разрязваме? Заповядайте на място да я опитате и вие!Роско,то става дума са тортата от рождение ден на Жени... :icon_blush: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alias Публикувано 28 август 2008 Сподели Публикувано 28 август 2008 А пък ние искаме снимките на Мицу-тортата и на опитващите я от вчера! :DАм тя е в темата за рд-то :icon_blush: Аз доста се потя, докато да прикача снимка, затова ви пращам там направо... :icon_dance: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rosko Публикувано 28 август 2008 Сподели Публикувано 28 август 2008 Роско,то става дума са тортата от рождение ден на Жени... :icon_blush:Ааааа, който е опитвал - да си признае! Аз гледах мач снощи и си скъсах нервичките с любимият отбор!Имам си алиби Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Brigadiro Публикувано 28 август 2008 Сподели Публикувано 28 август 2008 Ааааа, който е опитвал - да си признае! Аз гледах мач снощи и си скъсах нервичките с любимият отбор!Имам си алибиДа си признаят дегустаторите тогава А относно нервичките-не си струва да ги прахосваш за това :D Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.