Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Гуидо

Потребители
  • От него общо

    16
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

Гуидо's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Гуидо

    Mitsubishi Lancer 2.0 150 коня

    Ти май не разбра колегата,трябва да те е страх не от двигателя 2.0 ,а от автоматичната скоростна кутия.Това ти написа.
  2. Питам ,защото притежавам такъв лансер от 20 .05 2010 г,но с РЪЧНИ скороси,внос от САЩ /Ню Джърси/и това което го пишете НЕ е така.
  3. Мерси много

  4. Грешно си преписал номера от снимката на лепенката.Там 10 тия знак е D ,не 0 и така тъмно сивия лансер е 2013г.
  5. Десетия знак е годината.ако е А е 2010г.В -2011г и т.н.
  6. Гуидо

    Въпрос за 4В10

    Здравей колега.Не получаваш други отговори ,защото няма каква повече информация да получиш.Колегата ти писа ,че в Япония, във фабриките на Митсубиши ,НЕ са поставяни газови,метанови ,брц,или други устройства.И за кутия с 6 механични предавки на пред, нямам информация на двигатели 4В някъде да е монтиран.Поздрави.
  7. Гуидо

    Въпрос за SST TC

    Да колега . Аз съм напълно съгласен с последното ти изречение.Обаче има едно голямо НО.Хората гледат ,че има ралиарти до 15 хиляди,добре изглеждащи и т.н.,и силно се заинтригуват.А то има защо да са на такива пари. Сравнително сносно ево с ръчка, едва ли може да се пипне под 45000. И така, какво остава за тези хора с 15 хиляди в ръка ,освен да разпитват, какво би ги чакало, ако се здобият с ралиарт. А някои от интересуващите се,търсят и сериозни гаранции.
  8. Гуидо

    EVO 10

    Благодаря колега.
  9. Гуидо

    EVO 10

    Здравейте колеги.ЧНГ на всички.Пожелавам много здраве и успехи.Става дума ,за неработеща AWC помпа на EVO 10.Колата е 2009 г.,ръчни скорости ,европейка.Може ли някой да ми даде координати на майстор в София,който е запознат и евентуално би ремонтирал тази помпа.Благодаря на отзовалите се.
  10. Да,колега я беше гледал и проверявал в карфакса,преди половин година или нещо такова.Доколкото си спомням, колата е канадка и е имала лек удар от пред.Поразрови из форума и ще добиеш информация от първа ръка.А дали си струва,трябва сам да смяташ.
  11. Гуидо

    Mitsubishi Lancer

    Продава се още ,желая успех.
  12. Гуидо

    Mitsubishi Lancer

    Здравей Колега.Явно бая си хлътнал по тази бройка.Не съм голям любител по даването на съвети,но по този вин виждам ,че колата е 2008 г.или в най-добрия случай първа регистрация в началото на 2009г.Не оригинални джанти и неоригинален размер гуми.За смазан салон и скъсана седалка, волан и топка ,които имат нужда от претапициране ,нищо не казвам,НО ти си прави изводи.Само малко да те освежа,във Варна продават за 16000 лв лансер ,който не е търговски.Не съм го гледал,НО ако имах 15000 лв задължиелно щях да го гледам.Той е регистриран, може да се кара,води в сервиз и т.н.Не на последно място ГАРАЖНА .Може да я провериш и в оторизирания сервиз.Поздрави.
×
×
  • Създаване...