Премини към съдържание

Покупка на Колт


onto

Препоръчано мнение

Здравейте колеги , тъй като имам нужда от още една кола във вкъщи реших да взема Колт.Разпитах тук там какво се продава и намерих един познат , който има следната оферта.

 

Мицубиши Колт 1300 кубика 10 месец на 2000 година. Колата е внос преди 3-4 месеца.Сменени са предни накладки , филтри , свещи , масло. Може и още нещо но не помня вече. Чисто нови предни гуми . Иначе количката е цвят бордо , централно , аларма , климатик , абс , оригинална музика с две думи с доста екстри. Преди седмица и е сложен газов инжекцион на Фобус за 1300 лева. Според него е доста добре гледана за тези месеци както и преди това. Цената която и търси е 8400. Искав да Ви попитам тъй като сте по запознати от мен това добра цена ли е , като се има в предвид годината и допълнителните работи? Забравих да кажа , че по километраж колата е на 9400 километра.Казах му , че ще си помисля до края на седмицата и после ще видим.

 

Поздрави !

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

9 400 или 94 000...Това 9 400 ако е така ми звучи много несериозно :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ако има и кожен салон, взимай я :icon_thumbup: Не сериозно, ако наистина е в мн добро състояние си заслужава. Аз по обявите съм виждал Колтове от тази година и за половината пари, ама колко са читави...Най-малкото че няма да ти се налага да сменяш първоначалните консумативи, които на мене заедно с регистрации и всичко ми излезнаха поне още 1000 лв. отгоре.

 

П.С. А случайно на капака на двигателя да има монтиран допълнителен въздухозаборник?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ако питаш мен направо смешно звучи 9400 . Километрите са 94000.Кожен салон няма а и въздухозборник няма :icon_blush: Ще видя дали мога да събера толкова бързо парите , ако не ще я пусна тук ако има някой мераклия. :mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Мислех да пускам тема, но нека питам тук, един приятел иска да си взема Колт евентуално,

тук в София по Горубляне къде да гледам за читави, имам предвив някой ако е ходил скоро

на оглед да сподели мнение, ако няма там читави незнам къде да търсим :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

94000 км. са перфектни за тази кола, един вид разработка на двигателя. Преди да я купиш нека да я занесат да измерят налягане, егу и разни такива глупости на инжекциона. Но щом е толкова пари значи си заслужава според мене. Ако ги имаш парите -ВЗИМАЙ !

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз последно преди 2 месеца ходин на Горубляне , защото живея в Панчарево и не видях колт.Сега като минавам забелязвам един в една автокъща под моста. А иначе за колта , който аз си харесах съм сигурен , че е във екстра състояние. Момчето ми е комшия и го взе , като аз го водих по сервизи и магазини , защото имам познати. Незнам само , дали ще успея да събера парите а момчето е на зор защото заминава след месец на бригада и не му се иска колата да виси в гаража 6 месеца.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...