Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Спейс стар 1.6 2001 бензин странен теч!


Препоръчано мнение

Здравейте колеги карам Спейс Стар 1.6 2001г бензинов! От няколко дена забелязах че под колата ми има странно петно от ляво под предната броня или по-точно точно където е фара!!! Не е масло и не е антифриз!Имате ли си на представа какво може да капе от там! Извинявам се предварително ако ви се стори смешно но аз логично обяснение не Мога да намеря,нямам загуби на никакви течности поне от видимите казанчета.Междодругото колата е с печка незнам дали има някакво значение!Благодаря предварително

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колега, ако си местил колата на различни места и петното пак се появява, тогава има проблем. Иначе приеми, че някое куче си е свършило работата и затова имаш петно.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Да колега за трети път го забелязвам петното и със сигурност не е от куче 😉😉😉! Но съм шах с пешката от какво може да е този теч и от къде!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Залягане и оглед отдолу. Ако не е масло и антифриз, както казвате, остава гориво. А то лесно се познава.

Всъщност има още една възможност - вода от конденз.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Казанчето за чистачките на Спейс-стара се намира в лявата част на колата в подкалника.Веднъж ми протече от уплътнението на моторчето. Има жълти течности за чистачки, така че може и това да е.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

МихоВ, това ще е първия Спейс Стар 2001 год. с казанче на чистачките в ляво :rolleyes: В близост до левия фар е разширителния съд на охладителната система. Съдината е отворен тип, т.е. няма клапан. В нея влиза един маркуч от радиатора след капачката (клапан) и излиза един шлаух оставен да виси свободно към земята. Колегата Бонев да си постеле един найлон под проблемното място и да събере от капещото нещо. С душене и близане на асфалта няма как да се определи какво изтича.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти Тодоре. Дайте първо да се разберем за кое ляво става въпрос. Ако гледаме лицето на колата /и сме срещу нея/ резервоара за чистачките е точно там.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...