Митко-Бонев Публикувано 10 октомври 2018 Публикувано 10 октомври 2018 Здравейте колеги карам Спейс Стар 1.6 2001г бензинов! От няколко дена забелязах че под колата ми има странно петно от ляво под предната броня или по-точно точно където е фара!!! Не е масло и не е антифриз!Имате ли си на представа какво може да капе от там! Извинявам се предварително ако ви се стори смешно но аз логично обяснение не Мога да намеря,нямам загуби на никакви течности поне от видимите казанчета.Междодругото колата е с печка незнам дали има някакво значение!Благодаря предварително Цитат
krpanoff Публикувано 11 октомври 2018 Публикувано 11 октомври 2018 Колега, ако си местил колата на различни места и петното пак се появява, тогава има проблем. Иначе приеми, че някое куче си е свършило работата и затова имаш петно. Цитат
Митко-Бонев Публикувано 11 октомври 2018 Автор Публикувано 11 октомври 2018 Да колега за трети път го забелязвам петното и със сигурност не е от куче 😉😉😉! Но съм шах с пешката от какво може да е този теч и от къде! Цитат
Alex_098 Публикувано 11 октомври 2018 Публикувано 11 октомври 2018 протекла водна помпа меже би. Цитат
FearSoft Публикувано 12 октомври 2018 Публикувано 12 октомври 2018 Залягане и оглед отдолу. Ако не е масло и антифриз, както казвате, остава гориво. А то лесно се познава.Всъщност има още една възможност - вода от конденз. Цитат
MuxoB Публикувано 12 октомври 2018 Публикувано 12 октомври 2018 Казанчето за чистачките на Спейс-стара се намира в лявата част на колата в подкалника.Веднъж ми протече от уплътнението на моторчето. Има жълти течности за чистачки, така че може и това да е. Цитат
Тодор М Публикувано 17 октомври 2018 Публикувано 17 октомври 2018 МихоВ, това ще е първия Спейс Стар 2001 год. с казанче на чистачките в ляво :rolleyes: В близост до левия фар е разширителния съд на охладителната система. Съдината е отворен тип, т.е. няма клапан. В нея влиза един маркуч от радиатора след капачката (клапан) и излиза един шлаух оставен да виси свободно към земята. Колегата Бонев да си постеле един найлон под проблемното място и да събере от капещото нещо. С душене и близане на асфалта няма как да се определи какво изтича. Цитат
MuxoB Публикувано 18 октомври 2018 Публикувано 18 октомври 2018 Здрасти Тодоре. Дайте първо да се разберем за кое ляво става въпрос. Ако гледаме лицето на колата /и сме срещу нея/ резервоара за чистачките е точно там. Цитат
Peter G Публикувано 18 октомври 2018 Публикувано 18 октомври 2018 Аааа, ето така колите с десен волан стават с ляв:icon_thumbup: Цитат
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.