Премини към съдържание

krpanoff

Потребители
  • От него общо

    7
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което krpanoff е написал

  1. Колега, ако си местил колата на различни места и петното пак се появява, тогава има проблем. Иначе приеми, че някое куче си е свършило работата и затова имаш петно.
  2. Колата ми е Митцубиши Каризма 1,8 GDI. До сега зареждах в OMV, но последния път, като заредих бензин, разхода ми се вдигна до 12л/100км. градско. След като го изгорих заредих в ЕКО. Разхода падна до 6,8л./100км. градско. После пак заредих в OMV- разхода пак скочи. Отново заредих в ЕКО - сега разхода е отново нисък. Нямам обяснение на явлението, но вече ще зареждам в ЕКО.
  3. krpanoff

    Висок разход на гориво.

    Здравей колега! Когато си смених въздушния филтър разхода на гориво спадна и влезе в допустимите норми за градско каране. Да не забравяме, че и качеството на бензина си оказва своето влияние. Поздрави!
  4. Колеги и аз се възползвах от Вашият съвет. След като регулирах двата гумени винта на петата врата, тропането отзад ми изчезна. Такива гумени винтове има на капака на мотора при Лада 2105 и 2107. Вероятно ги продават в тяхните магазини.
  5. Колеги, отговор на моят проблем видях днес във форума на моделите Еспейс / Грандис. Там се дават съвети за различни електро-проводими лепила. Мисля, че ще ми свършат работа. Най-достъпен ми се видя варианта с лепилото от ЕМ-Комплект 33. http://emk-33.com/sh...oducts_id=54025
  6. Здравейте Колеги! От 6 месеца притежавам Каризма 1,8 GDI, 1998г. Тези дни забелязах, че част от нагревателите на задното стъкло са прекъснати. Някой знае ли дали могат да се възстановят пътечките или къде могат да ми ги поправят. Предварително благодаря на отзовалите се.
  7. Здравейте Колеги! Преди година и аз имах такъв проблем, само че колата беше Ланчиа. Оказа се, че магнитният клапан на газта не затваря добре, и в смукателният колектор постъпва постоянно газ. Когато е на газ - ОК, но на бензин сместа става много богата и двигателят започва да се дави, тресе и да гасне. След подмяната му, колата си върви много добре и в двата режима.
×
×
  • Създаване...