Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

FearSoft

Потребител
  • От него общо

    100
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Пловдив

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Space Star 1.3, 82 катъра

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

FearSoft's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Отдаден Rare
  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица

Спечелени Значки

1

Репутация

  1. Загадката е разгадана! Бил е Mitsubishi Colt CZC. Ама защо му ги нямаше атрибутите? Освен някой да му ги свил... Явно е рядък модел за нашата страна:
  2. Определено заоблен. Не прилича на Старион.
  3. Привет! Днес в Пловдив мярнах едно черно Мицу с много странна форма. Нямаше никакъв надпис отзад относно модела. И приличаше на по-малка версия на L200, само че затворен отзад (не пикап). И с две врати. Като се замисля приличаше и малко на Опел Тигра. Някой да се сеща що за кола е това? Че много ме човърка като не знам отговора на нещо...
  4. Егати, за какво е всичкото това цитиране на предишен коментар? За да стане темата 3 пъти по-дълга?
  5. В случай, че някому все пак е интересно - счупена ос на датчик. В очакване на нов.
  6. Привет! Става дума за Спейс Стар 1.3, 82 к.с., бензин, 2002 г. Вчера, след дълъг път, спиране за малко и последващ старт ми спря километражът, изчезнаха показанията на дисплея за изминати километри и средният разход на гориво. След време светна и чека, грешка P0500 - VSS (vehicle speed sensor) cirquit malfunction. Т.е. не ми отчита сензора за скорост. Открих един изгорял предпазител в купето, но нищо не се промени след замяната му. Възможно ли е сензорът да е сдал багажа при стартиране? И къде точно се намира този сензор? Някой да се е сблъсквал с подобен проблем? Всичко останало по таблото и колата като цяло работи нормално. Благодаря предварително!
  7. Ами вие лагер. Най-вероятно наа вторичен вал. Ще я давам за ремонт другия месец, но ме предупредиха, че е възможно и валът да се е прецакал, а май няма откъде да се намери... Та си търся алтернатива, за всеки случай.
  8. А дали кутиите от 1,3 - 82, 83 и 86 коня са взаимозаменяеми? Би трябвало, ама знам ли...
  9. Благодаря! Беше изстрел в тъмното, за всеки случай...
  10. Здравейте, Има ли опция за замяна на кутията на 1.3 двигател (френска) с такава от 1.6? Че май това е единственото френско в тая кола и само то създава по-големи ядове...
  11. Много неприятно, но за съжаление се случва... Препоръчително е да се сложи катализатор (особено предвид новите еко стикери), но може и обикновено гърне. Само тръба не се препоръчва. Що се отнася до ламбдата, мисля, че няма проблем да работи и без нея, първата е по-важна.
  12. ОК, благодаря! Системата е объзвъздушена съвсем наскоро, след смяна на главен спирачен цилиндър. Накладките са сравнително нови, но при смяната на масло, което ми предстои ще кажа да проверят как са нещата там. Поздрави!
  13. Здравейте, От известно време ми се получава странен проблем - при първоначално потегляне и завой наляво предно дясно колело леко пристъргва и задържа за съвсем кратко. Все едно гумата стърже някъде. След това проблемът го няма! И това се забелязва когато колата е стояла дълго време, цял ден, например. Спирачните маркучи са нови, спирачната помпа е нова и спирачките по принцип си работят нормално. Някой да има идеи откъде може да се получава този ефект/дефект? ABS или нещо друго? По принцип ABS-ът работи нормално и се усеща при рязко спиране. Колата е Спейс Стар 1.3. Благодаря предварително!
  14. FearSoft

    Въпросче

    Като застанете отпред, отгоре, откъм калниците има винтове. Развиват се и фаровете се изваждат напред. Не е сложно.
  15. P0135 си е типична грешка за погряването на ламбдата. Много лесно се мери с мултицет и после се сменя, ако трябва.
×
×
  • Създаване...