Премини към съдържание

Предно стъкло


Препоръчано мнение

Здрасти колеги сега забелязах, че има следа по предното стъкло като от удар от камъче в дясно отдоло точно до винетката и ще го изчакам да видя ще се разрастне ли това нещо , но информативно искам да знам каква е цената на предно стъкло за Спейс стар 1.3 и намират ли се? А в понеделник отивам да правя и каско че не съм сигурен дали пукнатината е от камъче или от някоя друга механична намеса.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ако не е много голяма пукнатината може да се залепи и няма да имаш проблеми,и застрахователите го признават.Поздрави

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

На мен ми излезна 150 лева с монтажа ново предното стъкло преди 2 години. Намират се нови, можеш и 2-ра употреба да си вземеш за 70-80 лева.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

... , но информативно искам да знам каква е цената на предно стъкло за Спейс стар 1.3 и намират ли се?

 

Здравей колега, звънни им в Кобрата. Гледам че имат и проформа за запитване, но по телефон ще стане по-бързо Цък. Малко извън темата, аз съм чувал, че задните стъкла струват скъпо, защото задната чистачка е монтирана в него. Дано да не разбираме цената. Ти обаче пиши за предното какво-що и късмет ;)

Поздрави

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

В петък ми разбиха странично предно дясно стъкло и ми взеха аудиото на колата (човек един път да си забрави панела в колата и ... )

 

Препоръчаха ми сервиза на "Кобра" в София , за китайско зелено (оригиналните и те ми били зелени) стъкло с труда ми взеха 45лв (било прИмоция труда не се плащал). Джамовете за Спаейсовете са еднакви от 1996 - 2004. В сайта им това намерих за Плевен:

 

 

 

Национален телефонен номер 070017207 (на цената на един градски разговор)

 

адрес: кв. Дружба УП IX кв. 8

E-mailsales@autoglass.bg

тел.064988871

GSM0884601713

 

работно време

 

делнични дни: от 08:00 до 18:00

събота: от 08:30 до 14:00

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

ако тръгне да се цепи съм чувал че авто стъкларите могат да го "точкуват" в двата края и да спре да се пропуква. но не ми се е налагало да пробвам. Скоро (преди 2 месеца) сменях на служебния бус челно стъкло. От камъче имаше следа и по каско го смениха.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Точките и пукнатините ги запълват с полимер и с ултравиолетова лампа го втвърдяват. Ако в точката няма вода или замърсяване не си личи след залепянето. Ако имате точка веднага и лепнете нещо подобно на тиксо и бягайте да ви я запълнят. Пукнатините ги пробиват в края и по същия начин ги запълват. Ако пукнатината е голяма обаче може да излезе скъпо защото се плаща на сантиметър и понякога е по изгодно да се смени стъклото. Аз съм си правил преди няколко години в Русе и останах доволен.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Привет колега,преди една седмица питах в "Кобра"-Б-с точно за предно стъкло на Спейс Стар 99г.-100лв.с монтажа.По принцип се стопират пукнати стъкла докато още е малка пукнатината.А и един съвет ,избягвай водоструиките ако стъклото(пукнато)е напечено от слънцето,защото със сигурност пукнатината ще се увеличи.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, моето ходих да го залепят и ще видим до къде ще изкара.Лепенето става по интересен начин както каза колегата с полимер под налягане се вкарва в пукнатините и после го втвърдяват с УВ светлина. За момента пукнатото не е мръднало пък ще видим.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...