Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

krasimir nikolov

Потребител
  • От него общо

    33
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    pleven

krasimir nikolov's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Колеги, снощи се получи следния проблем, скъсала се беше гумичката на дистанционното на централното заключване и го разглобих и я залепих със силикон и взе че стана,но след сглабянето след 10 часа и опит за отключване и заключеане изобщо неще и неще а диода показва че има излъчване какво можете да ме посъветвате.Дали може да се е разпрограмиралоили по някакъв начин да си е сменило честотата на излъчване. Дистанционното си е оригиналното за Спекс стар 1.3.
  2. Здравейте, моето ходих да го залепят и ще видим до къде ще изкара.Лепенето става по интересен начин както каза колегата с полимер под налягане се вкарва в пукнатините и после го втвърдяват с УВ светлина. За момента пукнатото не е мръднало пък ще видим.
  3. Ами за другите не знам, но моя Стар 1.3 82 коня е с хидравлични и наскоро сменях част от тях.
  4. Здрасти колеги сега забелязах, че има следа по предното стъкло като от удар от камъче в дясно отдоло точно до винетката и ще го изчакам да видя ще се разрастне ли това нещо , но информативно искам да знам каква е цената на предно стъкло за Спейс стар 1.3 и намират ли се? А в понеделник отивам да правя и каско че не съм сигурен дали пукнатината е от камъче или от някоя друга механична намеса.
  5. Хахаха за TPS ми е ясно какво прави просто колегата спомена айдъл позишъна затова попитах за него, но ми е интересно, че много хора се оплакват от различни проблеми с оборотите на автомобилите си.
  6. Колега сега като казваш какъв е този айдъл позишън ,какво прави и каде се намира не съм запознат.
  7. Благодаря ще поогледам,но няма да бързам да пипам.
  8. Мисълта ми е има ли начин да се регилира максималната граница на оборотите на ПХ на студен мотор защото мойте ми се виждат много високи или са добре според теб.
  9. Колега dj tymbi правилно ли съм те разбрал че от този пласмасов винт могат да се регилират оборотите на ПХ без намесата на МПХ и в смисъл на студен мотор оборотите или на топъл,защото при мен на студен двигател държи 1700-1800 не са ли малко множко а като позагрее оборотите си падат на 800-850 ,тази тема с тия обороти май е неразгадаема
  10. Колега,"gak" и при мен са като представените на снимката аз огледах и бутнах щифта навътре и успях да извадя копчето,но щифта падна вътре в самия стоп и аз се отказах,,че ме хвана яд,и стопа с лапи или диоди е?
  11. Колега на същото мнение съм и се извинявам повторно, но аз смятам че не аз съм неколтурния, относно конденза от гърнето за да попитам значи има нещо което ми е направило впечатление за да попитам.
  12. Колега на същото мнение съм и се извинявам повторно, но аз смятам че не аз съм неколтурния, относно конденза от гърнето за да попитам значи има нещо което ми е направило впечатление за да попитам, ИЗВИНЯВАМ се отново.
  13. Абе тумби ли си къв си, голям мъж си от компютъра, траи си моляти се, хората който са компетентни ще ми отговоря, никои не те кара да пишеш ,ако бъркам форумът е за въпроси и отговори, аз ако съм попитал някоя глупост щеше да е по лесно да не ми отговаряш,нали?
  14. Извинявай , автомобила е Спеис стар 1.3 16v, с газов инжекцион, катотози проблем го има без значение дали е запалена на газ или бензин, дали е стъпковото или дросела е за почистване?
  15. Спекс стар 1.3 16v , с газов инжекцион.
×
×
  • Създаване...