Премини към съдържание

krasimir nikolov

Потребител
  • От него общо

    33
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което krasimir nikolov е написал

  1. Колеги, снощи се получи следния проблем, скъсала се беше гумичката на дистанционното на централното заключване и го разглобих и я залепих със силикон и взе че стана,но след сглабянето след 10 часа и опит за отключване и заключеане изобщо неще и неще а диода показва че има излъчване какво можете да ме посъветвате.Дали може да се е разпрограмиралоили по някакъв начин да си е сменило честотата на излъчване. Дистанционното си е оригиналното за Спекс стар 1.3.
  2. Здравейте, моето ходих да го залепят и ще видим до къде ще изкара.Лепенето става по интересен начин както каза колегата с полимер под налягане се вкарва в пукнатините и после го втвърдяват с УВ светлина. За момента пукнатото не е мръднало пък ще видим.
  3. Ами за другите не знам, но моя Стар 1.3 82 коня е с хидравлични и наскоро сменях част от тях.
  4. Здрасти колеги сега забелязах, че има следа по предното стъкло като от удар от камъче в дясно отдоло точно до винетката и ще го изчакам да видя ще се разрастне ли това нещо , но информативно искам да знам каква е цената на предно стъкло за Спейс стар 1.3 и намират ли се? А в понеделник отивам да правя и каско че не съм сигурен дали пукнатината е от камъче или от някоя друга механична намеса.
  5. Хахаха за TPS ми е ясно какво прави просто колегата спомена айдъл позишъна затова попитах за него, но ми е интересно, че много хора се оплакват от различни проблеми с оборотите на автомобилите си.
  6. Колега сега като казваш какъв е този айдъл позишън ,какво прави и каде се намира не съм запознат.
  7. Благодаря ще поогледам,но няма да бързам да пипам.
  8. Мисълта ми е има ли начин да се регилира максималната граница на оборотите на ПХ на студен мотор защото мойте ми се виждат много високи или са добре според теб.
  9. Колега dj tymbi правилно ли съм те разбрал че от този пласмасов винт могат да се регилират оборотите на ПХ без намесата на МПХ и в смисъл на студен мотор оборотите или на топъл,защото при мен на студен двигател държи 1700-1800 не са ли малко множко а като позагрее оборотите си падат на 800-850 ,тази тема с тия обороти май е неразгадаема
  10. Колега,"gak" и при мен са като представените на снимката аз огледах и бутнах щифта навътре и успях да извадя копчето,но щифта падна вътре в самия стоп и аз се отказах,,че ме хвана яд,и стопа с лапи или диоди е?
  11. Колега на същото мнение съм и се извинявам повторно, но аз смятам че не аз съм неколтурния, относно конденза от гърнето за да попитам значи има нещо което ми е направило впечатление за да попитам.
  12. Колега на същото мнение съм и се извинявам повторно, но аз смятам че не аз съм неколтурния, относно конденза от гърнето за да попитам значи има нещо което ми е направило впечатление за да попитам, ИЗВИНЯВАМ се отново.
  13. Абе тумби ли си къв си, голям мъж си от компютъра, траи си моляти се, хората който са компетентни ще ми отговоря, никои не те кара да пишеш ,ако бъркам форумът е за въпроси и отговори, аз ако съм попитал някоя глупост щеше да е по лесно да не ми отговаряш,нали?
  14. Извинявай , автомобила е Спеис стар 1.3 16v, с газов инжекцион, катотози проблем го има без значение дали е запалена на газ или бензин, дали е стъпковото или дросела е за почистване?
  15. Спекс стар 1.3 16v , с газов инжекцион.
  16. Ако имате отговори на мойте въпроси, отговорете не е нужно да си правим маитапи .
  17. Здравейте колеги, от няколко дни и прави впечатление,че колата при палене на топъл двигател първоначално дига до към 1500 оборота и вместо да ги нормализира на 750-800 тя тръгва да гасне, след като я форсирам се оправя на какво може да се дължи това, и ми прави впечатление че много конденз капе от ауспуха.
  18. Ей пичове вече колата е пожар хаха събота забягвам извън града.Обаче сега ми праи впечатление че когато е топла колата и като запаля на гас и гасне трябва да я изфорсирам че да не огасне и това го праи само на гас но не е болка за умиране ще ходя на газаджия. Иначе колата е прекрасна. Мерси на всички за помоща.
  19. Мерси колеги, аз се оправих и смених първата,но гледам че още свети чека ще ида на диагностика да изтрият грешките и да видим да не е заминала и втората сонда.
  20. Здравейте,отново. Отново имам нужда от помощ, днес закарах колата на един "маистор" за смяна ан ламбда сондата тои ми звъни след време и ми казва че понеже на старата и новата цветовете на проводниците се различават и "не ставала", стигнах до извода,че сам ще си я сменям.Та въпроса е на старата цветовете са два черни,бял и син на новата са два бели,сив и черен мерих старата на двата черни щото мисля,че там е подгрева и ми дава безкраино съпротивление,новата меря на двата бели ми дава 6-7 ома,та дали това е "подгрева" и ако да това добре ще го свържа, но остават сив-"маса" и черен-"сигнал от сондата".Та кое каде са свържа двата бели на новата с двата черни на старата ли, но остават бял и син на старата и не мога да разбера кое е сигнален и кои маса,освен маи да прозваня и двата и да разбера кои кой е.
  21. Ами мерси за сега колеги, хаха за момента съм го побългарил с един чалъм,но минах през една морга и ми казаха,че имат Спейс вагон и утре ще ида да видя има ли я пластинката и колко ще искат повече от 2 лева не давам ако имам въпроси пак ще пиша,че много щуротий в тая кола не е простичка като мойто старичко Типо.
  22. Мерси много колега там еработата че при мен тая пластинка я няма сега ще се умува с какво и как да се замени мерсипак за снимките.
  23. Колеги няма ми пружината на резервоара някои може ли да ми я снима какво представлява да видя какво ще мога да измисля по въпроса.
  24. Мерси много колега предстои ми смяна на ламбда сонда как мислите дали ще мога да се оправя сам мисля да я отвивам на студен двигател.
  25. Здрасти, от днес вече съм собственик на Спейс стар и ще имам много въпроси,но като за начало някакви ръководства ако има за ремонт или експлоатация,ще съм Ви много благодарен.
×
×
  • Създаване...