Admin Светльо Ангелов Публикувано 9 август 2011 Admin Публикувано 9 август 2011 Колеги, по желание на участващите в този клуб и форум е определена дата за честване на 7-мия Рождения ден на клуба.Това са датите 10-ти и 11-ти Септември (съответно Събота и Неделя)Мястото е Старозагорски минерални бани. Позната ни полянка! От част от таксите на Членовете на клуба по традиция са подсигурени за случая скара (кебапчета, кюфтета, месо) и торта.Поканени са всички фенове на Мицубиши от цялата страна. Независимо дали членуват в клуба или не.Програмата е свободна и всеки може да си носи каквото пожелае.Някой искат да спят в палатки на поляната, други в близките хотели.Ето и места за нощувки - за всеки вкус! Добре е да се носят туристически столчета и маси.Ние ще вземем освен всичко останало клубните шатри и знамето на клуба! :rulez: Нека се съберем повечко хора и дано имаме хубаво време! 4 Цитат
valboss Публикувано 9 август 2011 Публикувано 9 август 2011 Най-близкият хотел до мястото е ТОЗИ.Цената за двойна стая е 40 лв.Има, разбира се, и по тънки предложения, но са на около 1.5 км - 26 лв за двойна стая...................Баните са традиционно пълни през уйкендите, включително и през септември - така че побързайте с резервациите..... Цитат
Vanjo Публикувано 9 август 2011 Публикувано 9 август 2011 (редакция) Най-близкият хотел до мястото е ТОЗИ.Цената за двойна стая е 40 лв.Има, разбира се, и по тънки предложения, но са на около 1.5 км - 26 лв за двойна стая...................Баните са традиционно пълни през уйкендите, включително и през септември - така че побързайте с резервациите..... Вальо, разговарях с хотела, който споменаваш по-горе. Оказа се, че те са ангажирани напълно през седмицата със рехабилитационни програми за миньори. Стаите се освобождават в петък, но едва успявали да ги подготвят до неделя за следващата смяна в понеделник Освен това, в събота и неделя почти винаги имало сватби, та и ресторанта бил блокиран за външни клиенти. Тази информация получих от рецепцията на хотела. За всички колеги, които ще ползват хотел за срещата - на молбата ми да препоръчат друг хотел наблиза, отговорът бе: "...само не хотел "Латинка"...".Не знам подробности - просто цитирам думите на рецепционистката /между впрочем, страшно сладък глас :icon_angel: /. Препоръчаха ми хотел "Щастливците", но не знам дали е близо до полянката. Редактирано 9 август 2011 от Vanjo Цитат
valboss Публикувано 9 август 2011 Публикувано 9 август 2011 Днес по обяд си направих резервация в "Марица"....И на мен ми казаха, че има вероятност, ресторанта да е зает - ма то той за какво ни е?Поляната е на 200 метра и на нея скарите пушат до сутринта! Цитат
somalietsa Публикувано 9 август 2011 Публикувано 9 август 2011 Препоръчаха ми хотел "Щастливците", но не знам дали е близо до полянката.Близо е, даже той е най-близкия до поляната Цитат
valboss Публикувано 9 август 2011 Публикувано 9 август 2011 Близо е, даже той е най-близкия до поляната Ей, дезинформатор!!"Марица" е 30 метра по-близо.... Цитат
Vanjo Публикувано 9 август 2011 Публикувано 9 август 2011 ...И на мен ми казаха, че има вероятност, ресторанта да е зает - ма то той за какво ни е?... Ами /не дай Боже/, ако ПЛЮЩИ.... :icon_blush: Цитат
cpurage Публикувано 11 август 2011 Публикувано 11 август 2011 Ами /не дай Боже/, ако ПЛЮЩИ.... :icon_blush: Айде ся не бъди такъв песимист и да плющи и да не плющи пак ще се напием, като лафа на Миньорците "И да паднем и да бием пак, че се напием" Цитат
valboss Публикувано 11 август 2011 Публикувано 11 август 2011 Освен това, миньорите имат и много хубава поговорка, която гласи:- Няма провален банкет!!! Цитат
don_koko Публикувано 11 август 2011 Публикувано 11 август 2011 И да вали и да не вали, там сме :icon_dance: . Вече направих реезервация :drinks: Цитат
petar.bartov Публикувано 11 август 2011 Публикувано 11 август 2011 От тазитема разбирам,че сбирките не са само,зачленове на клуба,а и за всички,които обичат :mitsu-smiley:и така.Как да намеря въпросната полянка? :icon_rock: Цитат
valboss Публикувано 11 август 2011 Публикувано 11 август 2011 (редакция) Влизаш в Баните.Хващаш горният ръкав/десният/ от пътя.Стигаш до хотел "Марица".Тръгваш по пътя, непосредствено до хотела, от западната страна. Пътя свършва след 200 метра до борова гора - поляната е там.Ще се ориентираш по миризмата на печено.... Редактирано 25 август 2011 от valboss Цитат
petar.bartov Публикувано 11 август 2011 Публикувано 11 август 2011 (редакция) Влизаш в Баните.Хващаш горният ръкав/десният/ от пътя.Стигаш до хотел "Марица".Тръгваш по пътя, непосредствено до хотела, от западната страна. Петя свършва след 200 метра до борова гора - поляната е там.Ще се ориентираш по милризмата на печено....Ясно,ако пристигна първи,трябва да ми мирише на БОР. :icon_dance: Редактирано 11 август 2011 от petar.bartov Цитат
sunnyboy115 Публикувано 12 август 2011 Публикувано 12 август 2011 Ще има ли колеги/колежки с малки деца (около 2 год.)? Цитат
Hristo Публикувано 12 август 2011 Публикувано 12 август 2011 ....някой ще ходи ли от Петък, или всички резервирате за 1 вечер (Събота) ? Цитат
todor Публикувано 12 август 2011 Публикувано 12 август 2011 Който не е идвал друг път да знае , че е полезно да се носят масички, столове ,еднократни чаши и чинии, евентуално барбекю , ЛЕД и напитки всекиму според вкуса. Има възможност , а и винаги има ентусиасти, които нощуват на палатки на мястото на събитието, това при условие , че не искате да нощувате в някой от хотелите наблизо... Цитат
Ивайло Нинов Публикувано 12 август 2011 Публикувано 12 август 2011 Aз ще се опитам да присъствам на събитието и ако това се случи при всички положения съм на палатка Цитат
n67 Публикувано 12 август 2011 Публикувано 12 август 2011 Само да не ми излезат криви сметките,тоя път мисля и аз да дойда. Цитат
somalietsa Публикувано 12 август 2011 Публикувано 12 август 2011 Имайте предвид, че в хотел "Марица-изток" ще има сватба на 10-ти...Аз успях да резервирам, но с доста условия и уговорки Та който ще спи на хотел, нека се ориентира по-отрано. Цитат
n67 Публикувано 13 август 2011 Публикувано 13 август 2011 (редакция) ....някой ще ходи ли от Петък, или всички резервирате за 1 вечер (Събота) ?Може би аз колега,щото имам работа до университета в Ст Загора а в събота и неделя със сигурност не работят. Редактирано 13 август 2011 от n671210 Цитат
Hristo Публикувано 13 август 2011 Публикувано 13 август 2011 Миналата година със сомалията си направихме генерална репетиция в петъчната вечер, ако и други изявят желание, може и петък да се съберем....... Цитат
n67 Публикувано 14 август 2011 Публикувано 14 август 2011 Миналата година със сомалията си направихме генерална репетиция в петъчната вечер, ако и други изявят желание, може и петък да се съберем.......Колега,както писах по горе да не ми излезат криви сметките,понеже ще ходя до Германания на обучение, и стига да не са по едно и също време,там съм. Цитат
Admin Tishu Публикувано 18 август 2011 Admin Публикувано 18 август 2011 Аз съм там от Петъка.Разпъвам си палатката , наливам си няколко тона бира и ще ви чакам ;) Цитат
Hristo Публикувано 18 август 2011 Публикувано 18 август 2011 ....някой, чувал ли се е с Ечика, и да знае как стои въпроса с генератора... ? Цитат
mario64 Публикувано 19 август 2011 Публикувано 19 август 2011 Да, не само се чуваме, а се и виждаме от време на време ..Въпросът с генератора е решен, генератор няма да има .. Цитат
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.