Премини към съдържание

konoko

Потребител
  • От него общо

    159
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    1

konoko беше най-активен на 23 април 2012

konoko има най-харесвано съдържание!

За konoko

  • Рожден ден 06/27/1982

Местоживеене

  • Град
    София

Интернет контакт

  • AIM
    konokokonokokonoko
  • Skype
    konokokonokokonoko

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    баба Яга - ВТ3025ВМ

konoko's Постижения

Често присъстващ

Често присъстващ (7/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

3

Репутация

  1. Търся изгоряло стъпково моторче за Galant - двигател 2.5 V6.
  2. konoko

    Скърцащи чистачки

    Ремонт трапеции стеклоочистителя
  3. Спирачните апарати в какво състояние са? Аз съм със същата комбинация дискове и зелени накладки от началото на април месец, нямам проблеми с тресене, но апаратите са профилактирани основно. EBC дисковете са добър компромисен вариант за подобряване на спирачната система, просто си остават пак 276мм дискове ... да за да се изкривят си е необходимо яко бушене. За мен решението е в по-големи дискове (от VR4 примерно + апарати), което повлича и 16" джанти, но пък идва и въпроса - заслужава ли си ... при условие че колата ми е 3000-3500лв и 14г.
  4. konoko

    Характеристики

    Така наречения "стар" автомат и "нов" типтроник се различават в управляващата електроника и че има един лагер в повече в "новия", останалото е 1:1. Здравината е нещо относително, тъй като и при двата липсват едни 10мм от вал-а, предизвикващи т.нар. превъртане на торка.
  5. ... и от далеч се познава по крилото :P ... много е джиджан, кефи ме .
  6. We strive # You drive http://media.snimka.bg/s1/1144/028531474-thumb.jpg?r=0
  7. си, сеньор http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_thumbup.gif
  8. konoko

    Питане за спирачки

    А то че ги има тия отвори ... не им помага много на дисковете :P ... значи ще е трудно да се изработят и съм си мислел за задните предпазители, там е по-лесно да се изработят по наблюдение. Апропо, аз май нямам такива предпазители отпред http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/biggrin.gif.
  9. konoko

    Питане за спирачки

    Принципно се предлагат като резервна част и може да се поръчат. Самите защитни екрани имат по-дебела основа (където се захваща към шенкела мисля) - която трудно би изгнила т.е. - остава само тя, а на мястото на изгнилите ламаринки се заварява нещо от неръждавейка http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_hmm.gif, доста пъти съм си го мислил, със сигурност ще излезне по-евтино от нови, стига да има кой да огъне ламарина. Може и да греша, понеже наблюденията са ми върху тези за задните дискове, зад предните не помня как е точно ситуацията.
  10. Ако става дума за 28-30 септември, може да се наложи да го поотложим ... че тогава съм на спиртбилдинг (тиимбилдинг) http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/biggrin.gif. Иначе за химията съм навит http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_rock.gif... малко да се попръжне т'ва VX1000 масълце ... цялата веселба ще заснемем http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_dance.gif.
  11. http://austenacious.com/wp-content/uploads/2011/01/Someone-is-Wrong-on-the-Internet.jpg
  12. Че 8gen VR-4 е красавец никой не спори и че вътрешната ергономия е на ниво, ама забравяме за дядо му - примерно ето този - цъкс. Вярно че тия екземпляри са на по 20 години и че няма да е тунинг проект, а повечко реставрационен, но пък ще е secret weapon http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/biggrin.gif. Все си мисля, че 4G63T е по-добрия двигател спрямо 6А13ТТ http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_hmm.gif, примерно в посока тунинг потенциал ... Как е като идея да се сложи 4G63T в Легнума примерно, тежестта отпред ще намалее, ще се поосвободи коша за по-голяма турбина. P.S. Роска http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_clap.gifhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_rock.gifhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/biggrin.gif ... платил си му за гяволъка
  13. Ааа само 230 беше на скоростомера, но това е защото нямах доверие в гумите http://hardwarebg.com/forum/images/smilies/dark/crazy.gif. Догодина ще взема нови, и може да видя колко найстина прави ... На 4-та прави 210 и малко отгоре.
  14. Моя го предоставям на Хеед да си правят каквито искат експерименти с него, даже и ОМВ 100/Shell Racing ще се прежаля да му налея. Само ме притеснява, че не е в топ кондишън може би, че има и по-млади от него и вероятно в по-добро състояние.
  15. Сори Роска, извинявам се и на засегналите се, нека не правим драми от моите понякога брутални изрази http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_angel.gif. P.S. Не мога да не добавя -> Heed http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_thumbup.gif, баба Яга само на още едно място се е чувствала толкова добре http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/laugh.gif.
×
×
  • Създаване...