Премини към съдържание

Citroen Хantia 1.9 Td или Mitsubishi Carisma 1.9 Tdi


Препоръчано мнение

Привет на всички!Имам едно въпросче.Каква кола да си избера от тези двете?Citroen Хantia 1.9 TD или Mitsubishi CARISMA 1.9 tdi???Икономичност,поддръжка,возия....??Търся един от тези 2 автомобила :)Междудругото жената е голям почитател на Citroen Хantia 1.9 TD а аз на .......?? :rolleyes:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колега има един много верен лаф... от нациите дето са измислили спагетите и ми..етите - коли не очаквай да могат да правят, така че има само един логичен избор на кола :rolleyes: :rulez: :icon_dance:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Такива Ситроени, още преди 4-5 години беше трудно да намери човек в кондиция. С Каризмите не знам какво е положението, но и при тях избора не е много голям, според мен.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Не знам, не мога да кажа че съм 100% обективен, но и двата автомобила си имат плюсове и минуси. Относно возията, Citroen Xantia печели, просто хидро-активното им окачване (ако е изправно) трудно може да бъде конкурирано от какъвто и да е автомобил с конвенционално окачване, освен това моделите след 95-96г, вече много по-рядко дават дефекти, но въпреки всичко при евентуален проблем ремонта е по-скъп от ремонта на окачването на Carisma. Citroen Xantia има и по-удобни седлаки (като всички Френски коли между другото), но пък салона, таблото и т.н са със странен дизайн, класическия дизайн, който се използва при Carisma повече ми допада. Не мога да кажа доколко един от двата автомобила е по-надежден (нямам наблюдения върху Ситроени и конкретно върху Ксантия), но Carisma е добър автомобил и основно се сменят консумативи - тампони по окачване и биалетки. Двигателите и на двата автомобила са с идентична архитектура - единия е на Пежо, а другия на Рено - имат и сходни експлоатационни качества. Според мен тук нещата опират до цена и конкретни екзепляри и от двата автомобила, другото са вкусове.

Казано честно Каризмата ми е на сърцето,но ще падне .....борба!!! :icon_box:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Казано честно Каризмата ми е на сърцето,но ще падне .....борба!!! :icon_box:
Дори и жена ти да спечели борбата, няма да е за дълго....... :P ....

Най много 1 год. да карате Сутерена, и тя сама ще те моли после да го смениш....

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ей брато , преди година карах Ситроен , вярно не беше Ксантия а ЗХ . Изтраях го точно шест месеца , още съм в стрес като видя само емблемата и настръхвам . Повече не искам да чувам за френска че-я .Сега си карам Каризмата и си пея , почети малко форумчето на Ситроен -http://www.citroen-bg.net/forum/ , да видиш какво е проблем .Те тука момчетата само за бира и сбирки си бъбрят щото нема кво да чопкат по колите.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колеги!

Хайде да бъдем обективни!

Колко от вас са притежавали Ксантия? Ама читава, а не бракувана в Италия и довлачена на пазара в Дупница (Горубляне)

Колко от вас са се возили на хидравличен Ситроен?

Защото повече от 10 години карам Ситроени (само с хидроокачване) и не споделям крайните отрицателни мнения за тези коли.

А какво в една Каризма е японско, ако смея да попитам? Май само името.

Бъдете реалисти колеги. Нека да бъдем обективни , а не заслепени фенове. Аз се опитвам да бъда такъв и бих препоръчал с ръка на сърцето

Ситроен Ксантия. Мога да пиша още много, но стана достатъчно извън темата. Съжалявам ако съм подразнил някой върл фен.

Не ми е това целта.Приятен ден на всички.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • Admin

Разбира се, че Ксантия е колата. Едва ли някой се съмнява в това!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Гост
Тази тема е затворена за допълнителни отговори.
×
×
  • Създаване...