Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

^GaRfiELd^

Потребител
  • От него общо

    118
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което ^GaRfiELd^ е написал

  1. Колеги какво ще кажете за една срещичка в неделя 12.06 от 18:30 :rolleyes: И ако искате пак да е в утвърдения от последните събирания ресторант "Южен Полъх" Очаквам коментари, а пък този път вече да минем бройката от 20 присъстващи :icon_dance: :mitsu-smiley:
  2. Izvinqvam se za maimunicata, no telefona mi nqma kirilizacia... ako moje nqkoi ot moderatorite da prevede dolunapisanoto. Kolegi mestata sa zapazeni za 18:00 na imeto na Evgeni. Zapazil sym 16 mesta otvyn i dano vremeto e blagosklonno s nas ;) Nadqvam se tozi pyt da se vyrna navreme v Plovdiv, kakto i kolegata Tasso. Do po-kysno i dano se syberem povechko ;)
  3. Колеги срещата си остава за утре (29.05) от 18:00. Днес към обяд ще мина да запазя местата. Като гледам засега сме към 11-12 човека и отделно, че все пак някои идваме с половинките си, така че спокойно ще запазя 16 места ;) :good: Колега и спокойно може да си дойдеш и без колата - никой няма да те съди. Важното е, че караш :mitsu-smiley:
  4. Ами колеги значи предлагам варианта в 18:00 на Южен Полъх, че да може и другите които ще пътуват, да могат да дойдат ;) Така или иначе и мен ме чака път и в петък преди да замина ще запазя маса за 16 човека този път, че миналия точно ни стигнаха местата :icon_dance:
  5. Добра вечер, колеги След като разговарях с колегата Виктор ( TASSO ) решихме да предложим 29.05 (неделя) за следваща дата за среща. Може би ако по-често спретваме срещи, ще можем да се събираме повече хора всеки следващ път ;)
  6. Добро утро колеги :icon_bye: Аз да Ви пиша, че местата в Южен Полъх за 17:00 днес са запазени и остана само да вземем да се съберем повечко хора и да си полафим хубаво ;)
  7. Еми добре Другата седмица на 15-ти значи Очаквам предложения къде ви е удобно, ако ресторант Южен Полъх не ви е допаднал колеги ;) :mitsu-smiley:
  8. Ммм да ама аз заминавам извън Пловдив и не знам в неделя дали мога да се прибера до 15-16 часът, че сме на сватба предишния ден. Ама дали има навити направо към 18-19 часът да се излезе някъде направо като за вечеря
  9. Колеги какво ще кажете за една срещичка тези дни... събота или неделя следобед Може на Южен Полъх пак да е, че май там ви е харесало, а и наистина има къде да се спре Но се приемат и предложения и за другаде ако имате идеи ;)
  10. Колеги какво става за среща на 13-ти... ? Има ли навити да се съберем тази неделя :rolleyes: Давайте пишете да се разберем, че няма много време дотогава. Прочетох за миналата ви среща и ми звучи много по-добре ресторанчето на Южен Полъх, а и наистина си има и добър паркинг да наредим "диамантите" :icon_dance:
  11. Колеги аз малко ще закъснея и ще дойда към 14:45, но идвам Пък дано ви намеря къде сте де, че то познавам Милен З и Тодор Митев от записаните хора ;)
  12. Колеги и аз съм там И има и по-хубави места за хапване, ама нямат паркинги... иначе при Джоаната в Кършака се намира място да се спре, а там е добре хапването Но където и да сме... аз съм навит ;)
  13. Какво ще кажете за 10.10 в 18:00 пред Де Ниро в Тракия да се съберем... предполагам и мястото ще стигне там, а и заведението си е доста прилично :icon_thumbup:
  14. Хора не мисля, че около Баумакс има нещо интересно или че там е центъра на събитията... тук няма ли гладни хора да идем примерно в някоя Даяна... събота на Гроздовия пазар има винаги място за паркиране. А и аз не вярвам и 10 коли да се съберем даже :icon_blush: Пък и даже ако ви допада като вариант - може да идем в Де Ниро в Тракия - има място за спиране, а и ако има навити може и билярдче да се цъкне освен лафчето :D
  15. Колеги за 10.10 е идеално и даже и аз ще взема да дойда, че тогава съм си точно в Пловдив за 2 дни и после пак на морето сигурно :icon_blush: Решете се само кога и къде... и защо ли си вярвате, че 20 човека ще се съберем :icon_hmm: То тогава беше просто инцидентно толкова хора да се съберат в Пловдив :D
  16. Ммм колеги ако се съберете петъка, то сигурно ще е вечерта... но иначе ако е към 2-3 следобед мога да мина ви стисна ръцете, че се прибирам от Св.Влас за Пловдив, ама и съм без моето диамантче, но и Мерцедеса е с 3 чертички подобно и може да не видите разликата :D Но пък в събота дано и вие дойдете в Стара Загора да се съберем повече хора :good:
  17. Колеги дайте най-добре към 13:30 да почнем да се събираме на Билла и към 14:00 към поляните да ходим, че аз много не запомних пътя за минералните бани и да няма и други дето да се губят :icon_blush:
  18. Колега задръстванията на Ахелой си ги има всеки ден сутрин и следобед... все пак всяка седмица минавам оттам, после през Каблешково и през Айтос и Карнобат за Стара Загора и пътя е супер, задръствания няма и аз от Влас до Пловдив стигам за 3 часа :icon_thumbup: Ама иначе ако има път от Варна към Провадия и оттам към Ст.Загора минавай оттам, че то иначе ще се скъсаш от завоичета, дето с повече от 40-50 неможеш да вземеш, докато дойдеш от Варна до Сл.Бряг :rolleyes:
  19. Пффф мале безмалко да изпусна РД-то на клуба като не съм влизал във форума :icon_doh: Колеги мястото е идеално наистина, но аз поради липсата на палатка мисля, че и като пусна седалките на Каризмата отзад и сложа нещо меко отдолу ще се събера да спя една вечер така... все пак седалките задните + багажника са доста местенце :icon_thumbup: И само да успея събота сутрин да намеря къде да ми сменят масълцето на колата и идвам, че точно поне сте уцелили като дата свободните ми 2 дни на 2 седмици които имам сега като съм командирован на морето :icon_dance: 90% е сигурно че идвам, а на 100% е ясно че купона там ще е голям :good: :rulez:
  20. Аз пък от полицаите нямам оплаквания, понеже май съм им симпатичен :icon_thumbup: След 2 години и половина без никакви глоби и актове ме спряха до Стара Загора с 85, при ограничение 50 и вместо Акт за 150-200 лева ми съставиха глобичка с фиш за 30 лева и си ме изпратиха поживо-поздраво :icon_blush: Но ми е интересно и искам да попитам, дали извън града при отсъствие на знак, че те засичат с радар - имат ли право да те засичат и да ти съставят каквито и да е глоби, защото съм забелязал, че повечето вече дебнат само на места, преди които е означено РАДАР :icon_hmm:
  21. Колеги съжалявам, че не идвам на срещите ама съм се забил на морето и на 2 седмици за 2 дни съм си в Пловдив и последното нещо ми е да се занимавам с това... даже нямам време си закарам Мицката да и сменят маслото и добре, че не я карам сега почти :icon_blush: Като се върна за повече време под тепетата ще се отчета на срещите :good:
  22. Колеги ако ще има събиране около Сл.Бряг или Бургас казвайте и съм там, че аз вече почти месец съм във Влас и доста още ще си постоя тук :rolleyes:
  23. Колега сега след малко отивам да пусна парите, но няма да имам възможност тук да ти напиша номера, така че ако този път не ме върне патката в банката, заради малко данни, ще има един пари от името на Евгени Станчев
  24. Аз пък заминавам другата седмица по работа към Елените и там на едно хотелче ще слагам кабелчета А в останалото време ще се подвизавам в Свети Влас... и така цял месец сигурно, ама още незнам шефа дали ще даде си закарам Мицката там и дали има къде да си я паркирам без да ми я закача Спайдърмен :unsure: Ама и незнам и компче дали ще намеря да видя се мерна с някои колеги от Варна или Бургас, че събота и неделя няма какво да правя, освен на плажа да си пека дупето :giggle:
  25. ^GaRfiELd^

    Обороти - Климатик

    Колега поне за оборотите докато ти работи климатика... дигат се когато ти се включи перката отпред на радиатора на климатика, за да охлади... оттам ти се качват така замалко и после пак падат... просто излез от колата докато ти е пуснат климатика и сам ще чуеш точно като се включи перката, как двигателя ти дига оборотите... :rolleyes:
×
×
  • Създаване...