Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

^GaRfiELd^

Потребител
  • От него общо

    118
  • Регистрация

  • Беше тук

За ^GaRfiELd^

  • Рожден ден 02/22/1984

Местоживеене

  • Град
    Пловдив

Интернет контакт

  • AIM
    garf4o
  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Carisma 1.8i GLX '98

^GaRfiELd^'s Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Колеги какво ще кажете за една срещичка в неделя 12.06 от 18:30 :rolleyes: И ако искате пак да е в утвърдения от последните събирания ресторант "Южен Полъх" Очаквам коментари, а пък този път вече да минем бройката от 20 присъстващи :icon_dance: :mitsu-smiley:
  2. Izvinqvam se za maimunicata, no telefona mi nqma kirilizacia... ako moje nqkoi ot moderatorite da prevede dolunapisanoto. Kolegi mestata sa zapazeni za 18:00 na imeto na Evgeni. Zapazil sym 16 mesta otvyn i dano vremeto e blagosklonno s nas ;) Nadqvam se tozi pyt da se vyrna navreme v Plovdiv, kakto i kolegata Tasso. Do po-kysno i dano se syberem povechko ;)
  3. Колеги срещата си остава за утре (29.05) от 18:00. Днес към обяд ще мина да запазя местата. Като гледам засега сме към 11-12 човека и отделно, че все пак някои идваме с половинките си, така че спокойно ще запазя 16 места ;) :good: Колега и спокойно може да си дойдеш и без колата - никой няма да те съди. Важното е, че караш :mitsu-smiley:
  4. Ами колеги значи предлагам варианта в 18:00 на Южен Полъх, че да може и другите които ще пътуват, да могат да дойдат ;) Така или иначе и мен ме чака път и в петък преди да замина ще запазя маса за 16 човека този път, че миналия точно ни стигнаха местата :icon_dance:
  5. Добра вечер, колеги След като разговарях с колегата Виктор ( TASSO ) решихме да предложим 29.05 (неделя) за следваща дата за среща. Може би ако по-често спретваме срещи, ще можем да се събираме повече хора всеки следващ път ;)
  6. Добро утро колеги :icon_bye: Аз да Ви пиша, че местата в Южен Полъх за 17:00 днес са запазени и остана само да вземем да се съберем повечко хора и да си полафим хубаво ;)
  7. Еми добре Другата седмица на 15-ти значи Очаквам предложения къде ви е удобно, ако ресторант Южен Полъх не ви е допаднал колеги ;) :mitsu-smiley:
  8. Ммм да ама аз заминавам извън Пловдив и не знам в неделя дали мога да се прибера до 15-16 часът, че сме на сватба предишния ден. Ама дали има навити направо към 18-19 часът да се излезе някъде направо като за вечеря
  9. Колеги какво ще кажете за една срещичка тези дни... събота или неделя следобед Може на Южен Полъх пак да е, че май там ви е харесало, а и наистина има къде да се спре Но се приемат и предложения и за другаде ако имате идеи ;)
  10. Колеги какво става за среща на 13-ти... ? Има ли навити да се съберем тази неделя :rolleyes: Давайте пишете да се разберем, че няма много време дотогава. Прочетох за миналата ви среща и ми звучи много по-добре ресторанчето на Южен Полъх, а и наистина си има и добър паркинг да наредим "диамантите" :icon_dance:
  11. Колеги аз малко ще закъснея и ще дойда към 14:45, но идвам Пък дано ви намеря къде сте де, че то познавам Милен З и Тодор Митев от записаните хора ;)
  12. Колеги и аз съм там И има и по-хубави места за хапване, ама нямат паркинги... иначе при Джоаната в Кършака се намира място да се спре, а там е добре хапването Но където и да сме... аз съм навит ;)
  13. Какво ще кажете за 10.10 в 18:00 пред Де Ниро в Тракия да се съберем... предполагам и мястото ще стигне там, а и заведението си е доста прилично :icon_thumbup:
  14. Хора не мисля, че около Баумакс има нещо интересно или че там е центъра на събитията... тук няма ли гладни хора да идем примерно в някоя Даяна... събота на Гроздовия пазар има винаги място за паркиране. А и аз не вярвам и 10 коли да се съберем даже :icon_blush: Пък и даже ако ви допада като вариант - може да идем в Де Ниро в Тракия - има място за спиране, а и ако има навити може и билярдче да се цъкне освен лафчето :D
  15. Колеги за 10.10 е идеално и даже и аз ще взема да дойда, че тогава съм си точно в Пловдив за 2 дни и после пак на морето сигурно :icon_blush: Решете се само кога и къде... и защо ли си вярвате, че 20 човека ще се съберем :icon_hmm: То тогава беше просто инцидентно толкова хора да се съберат в Пловдив :D
×
×
  • Създаване...