Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Коя е най-надеждната кола?


Препоръчано мнение

  • Admin

Стана на въпрос за надеждни коли в други теми и мисля, тук да се видят черно на бяло резултатите. Според мен това е най-безпристрастната класация, защото в нея няма скрито-покрито от фирмите производителки, които тайно посещават фирмените си сервизи.

 

http://www.mitsubishibg.com/bigboss/km1.jpg

 

http://www.mitsubishibg.com/bigboss/km2.jpg

 

http://www.mitsubishibg.com/bigboss/km3.jpg

 

http://www.mitsubishibg.com/bigboss/km4.jpg

 

http://www.mitsubishibg.com/bigboss/km5.jpg

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 104
  • Създадена
  • Отговор:

Най-активни потребители в тази тема

Най-активни потребители в тази тема

Аз съм убеден, в истинността на тази класация! :D

И не се съмнявам, че любимата ни марка е :first: !

Радвам се, че съм се насочил правилно към правилната марка :mitsu-smiley: !

Никога интуицията ми не ме е подвеждала! :icon_blush:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

..........ами, за тази статия - какво да кажа??? :D Вие кажете, щото за мен е ясно, а то е....... :first: :first: са Мицубишитата...............просто без коментар...... :D :first:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

:icon_clap: Аз това съм го разбрал отдавна,но този форум го четат доста хора и съм сигурен,че сега мнозина с усмивка питат това,което всички мои приятели когато стане въпрос за коли -ами щом сте толкова добри,защо ви фалира прочутата марка,че трябваше швабите да ви купуват,и да прават сега каквото си щат. Особенно с този грозен Лансер и с приличаштите на носорози нови модели.Да не говорим за скандалите преди години за скриването на рекламации на клиенти. В сериозен форум,какъвто е нашия,мисля ,че е добре да оставим лозунгите и клишетата и който знае да даде поне една причина,че това е било неизбежно.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

:icon_clap:   Аз това съм го разбрал отдавна,но този форум го четат доста хора и съм сигурен,че сега мнозина с усмивка питат това,което всички мои приятели когато стане въпрос за коли -ами щом сте толкова добри,защо ви фалира прочутата марка,че трябваше швабите да ви купуват,и да прават сега каквото си щат. Особенно с този грозен Лансер и с приличаштите на носорози нови модели.Да не говорим за скандалите преди години за скриването на рекламации на клиенти.           В сериозен форум,какъвто е нашия,мисля ,че е добре да оставим лозунгите и клишетата и който знае да даде поне една причина,че това е било неизбежно.

7659[/snapback]

 

Знаеш ли колко ме интересува какво мислят другите дали приличат на носорози или не. Няма по-красиви коли от Митсубиши.Лансера като им е грозен да не си го купуват,говорят така щото нямат кинти и злобеят :mad:

Аман от разбирачи и компетенти.Ти говорител на болшинството четещи форума ли си? :icon_censored: :icon_censored:

Колкото до повредените модели на компанията Фусо земи малко да се ограмотиш преди да говориш наизуст.Тука къде си видял лозунг а? Може ли да ми обясниш? :icon_censored: :mad:

Става въпрос за класация абсолютно обективна,защото отразява колите,които се карат под наем.Там никой не ги пази и се карат до дупка.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • Admin

big gun, тези приказки сме ги слушали преди много години. Те произлизат от българският фолклор на незнаещите и неразбиращите от японски автомобили непросветени хорица, които все още живеят в измислени светове. Илюзиите им се подхранват от недоказани предположения, които са извън всякъква логика.

Ето как стоят нещата накратко:

Mitsubishi Fuso Truck and Bus (MFTBC) е компания, която загуби за няколко години около 815 милиона долара! Под общата безпрецедентна сервизна кампания попаднаха над 2,1 милиона камиона, като са били прегледани над 47 възли и агрегати. Установени са дефекти, които са доставени от друга компания, която сега няма да споменавам името и. За запознатите с японските автомобили и начин на производство отдавна е ясно, че всички коли Made in Japan се сглобяват от определени фирми - това са:

- електрическа част - Mitsubishi, Nippon Denso, Sumitomo, NGK, Nippon Denchi

- ходова част и трансмисия - Nikkei Senkuko, HNK, Kayaba, Tokico, Koyo...

- осветление - Koito, Toshiba..... и така нататък......и така нататък....

По този начин всички възли и агрегати се доставят по поръчка от съответният завод производител за определената фирма - например Мицубиши, Тойота, Хонда и т.н.

Разликата е в различните инжинерни решения на определената фирма и вижданията на екипите. Наример Мицубиши има двигател GDI, Хонда VTEC, Tойота VVTI и т.н.

Мисълта ми е, че Mitsubishi Fuso нямат никъква вина в случая, защото такава пратка получават. Те обаче поеха удара върху себе си и вече излезнаха от кризата. Тази които са криели проблемите и дефектите ще си поемат отговорността. Но трябва да се знае, че Mitsubishi Fuso Truck е позразделение на Mitsubishi Motors и те нямат абсолютно никъкво отношение към дефектите на камионите произведени от Fuso! Освен това Mitsubishi Motors никога не е фалирала! Mitsubishi Fuso Truck разделено на акции е:

DaimlerChrysler владее 65% акции MFTBC, Mitsubishi Motors - 20%, групата Mitsubishi (Mitsubishi Heavy Industries, Mitsubishi Corporation, банк Tokyo-Mitsubishi) - 15% акции.

Колкото до класацията - невиждам лозунги и клишета! Това е класация правена от английски специалисти и е факт! Също така е факт, че модела Mitsubishi Carisma е втори по безаварийност в света за 2003 година!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Добре,давай тогава да повтаряме  като папагали-ние сме №1,ние сме №1.Нали за това е този форум,хората да научават разни неща

7661[/snapback]

 

Не ми е много ясно какъв ти е проблема :mad: ако не те кефи Митсубиши не пиши във форума и готово.Никой не е повтарял без основание,че сме №1 :mad: досега не съм видял какво научават хората точно от теб,нито си фен намарката,нито си помогнал на някой тук с каквото и да било.А и не си член на клуба :icon_confused: просто си един от многото пишещи :icon_confused:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Не ми е много ясно какъв ти е проблема  :mad: ако не те кефи Митсубиши не пиши във форума и готово.Никой не е повтарял без основание,че сме №1 :mad: досега не съм видял какво научават хората точно от теб,нито си фен намарката,нито си помогнал на някой тук с каквото и да било.А и не си член на клуба :icon_confused: просто си един от многото пишещи  :icon_confused:

7663[/snapback]

Нека запазим добрия тон, потребителите имат право да пишат...........то и за това е създаден форума, :) нека да се дискутират и тези проблеми,както във всеки друг форум, но не като другите, а с аргументи, факти и т.н......... :D :D

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Нека запазим добрия тон, потребителите имат право да пишат...........то и за това е създаден форума, :) нека да се дискутират и тези проблеми,както във всеки друг форум, но не като другите, а с аргументи, факти и т.н......... :D :D

7665[/snapback]

 

И аз това казвам,да има факти и аргументи.Просто не ми харесват спамери :spam: :icon_box: не ми се слушат приказки от рода на,че Мицубиши приличали на носорози и Лансера бил грозен и какво бил казал тоя и оня без да има аргументи.Хората му направили класация и изследвания и веднага се започна отколоняване от темата.Като няма какво да каже да не спамва :icon_confused:

:mitsu-smiley: не е :first: а много :first: вижте само с каква преднина водиме останалите фирми.Това е за мен обективната класация.Колите под наем никой не ги пази и не се крие в кой сервиз влизат и какво им се ремонтира.

Наздраве :drinks:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Относно острите думи - призовавам за умереност и в двете посоки :)

Няма особена полза от повтарянето че сме :first: /но пък е приятно/, но определено не е мястото тук да се обсъждат общи слухове, безпочвени твърдения или субективни оценки против Митсубиши! Ако защитаваш дадена теза, пускаш тема доказваш твърдението си и обсъждаме - затова е форума. Една такава тема беше за популярността на Митсубиши напр.

 

Тук е място да кажа :icon_clap: за предоставената информация! Наистина много силен коз! Такива изследвания ни трябват за да доказваме на другите фенове на какво точно сме :good:

 

А от кой вестник е и възможно ли е да снимаш целия текст?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Също така е факт, че модела Mitsubishi Carisma е втори по безаварийност в света за 2003 година!

7662[/snapback]

А кой е на първо място !? :icon_bye:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Незнам къде четох,че Митсубиши са спечелили награда за някъкъв мотор от ново поколоение.Нещо такова ми се върти в главата :icon_n_ermm: :icon_n_blusha: ако го нямеря ще го пусна да се види.Някой знае ли нещо по въпроса?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • Admin
Незнам къде четох,че Митсубиши са спечелили награда за някъкъв мотор от ново поколоение.Нещо такова ми се върти в главата  :icon_n_ermm:  :icon_n_blusha: ако го нямеря ще го пусна да се види.Някой знае ли нещо по въпроса?

7710[/snapback]

 

Да има такава награда за един нов двигател MIVEC 6G75 :first: :icon_clap:

Ще напиша отделна тема за двигателите, защото скоро излезнаха и два нови модифицирани двигателя 3 и 4 цилиндрови MIVEC.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Като стана дума че Kаризма е на второ място по безавърийност в света искам да питам дали изобщо от всички коли или в своя клас !?!?!

И кой е на 1-во място

:icon_hmm: :mitsu-smiley: :icon_thumbup:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Като стана дума че Kаризма е на второ място по безавърийност в света искам да питам дали изобщо от всички коли или в своя клас !?!?!

И кой е на 1-во място

  :icon_hmm:  :mitsu-smiley:  :icon_thumbup:

7832[/snapback]

 

Аз гледах една такава класация преди време и на първо място беше мазда 6, а каризма беше победил авенсис и примера :icon_box: беше втора в класа си с малко точки след първата :mitsu-smiley: :icon_rock:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Странно ми се вижда класирането на Фиат, при положение, че в TUV никога не са в първата половина на класациите през годините.

Надежность легковых авто по данным TUV

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

:icon_censored: що разваляш темата... Нещо да съм те обиждал?

8086[/snapback]

Бънджи, нещо не си го разбрал човека, не е тръгнал да се майтапи с теб, а просто не разбира руски , освен това на тези схемки и аз не мога да схвана кое какво е....... :D

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

:good: Да бе споко не обиждам никой !Просто не разбирам руски ,а в сайта по горе всичко е на руски !ако някой е така добър ще се радвам да преведе точно за какво става въпрос ! :icon_bye:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Поднасям извинения на MIRAGE. :sorry: Надявам се да компенсирам :drinks:

Отностно руския сайт - и аз не мога да схвана всичко в него, но на конкретната страница не предположих, че ще има затруднения. Посочена е възрастта на колите и за всеки период са класирани по вероятността за повреди. И това е по статистическа информация събрана от TUV.

Ето и друго интересно показване на TUV статистиките. :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 1 година ...

Mitsu искам само да ти кажа на тебе и на останалите участници в тази тема, че BIG GUN без да е член на клуба ви, без да ме познава и без да ме е виждал ми предложи чрез форума за KOLT да ми подари предна решетка, предложение което аз приех.В този ред на мисли бих казал, че на мен ми е помогнал с нещо а ти на пример не виждам на кого помагаш с този тон.Защото ако си мислиш че помагаш на клуба дълбоко се лъжеш!Този форум е направен за фенове на марката Mitsubishi, които са свободни да дават ВСЯКАКВИ мнения!Аз твърдя че съм фен на марката, но това не ме задължава да съм член на клуба!Имам полза от това че съм влизал във форума и това е благодарение на DJ Tumbi , Big Bossa , Big Gun и др.Плюс това не мисля, че човека каза нещо което сме чули за пръв път, просто беше една добра под тема, която както сам виждаш интелигентно се доразви.Простете ме за офтопика, но бях длъжен да опровергая мнението ви за колегата, който наистина ми помогна в труден момент без да ме познава!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Без да чета всички мнения (извинявам се)но няма смисъл от такива топичи(уф чуждица)фена си е фен добра или лоша любовта си е любов = :mitsu-smiley:

 

Тука не му е мястото но искам да благодаря на Dj Tymbi за това което прави безрезевно за феновете на коли(не посочвам марки)ако всички бяха като него :icon_thumbup: евала Пламене

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създаване...