Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

cankoff

Потребител
  • От него общо

    170
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което cankoff е написал

  1. +359877899725

    +359887899725

    Пламен

    Заповядайте.

  2. Здравей колега, моя Аоутлендер беше с мотора на ВАГ, 2.0 помпа-дюза. На ЕГР-а има закачена още една част, която всъщност е дроселовата клапа. Понякога и се скапва електрониката, друг път клапана на дросела се задръства с нагар. При мене беше прецакана електрониката и се наложи да сменя само дросела, а самия ЕГР мина с чистене. Не виждам никъде да си написал какъв е мотора, може би затова никой не ти пише. Поздрави.
  3. Проблемът най-вероятно е в дросела, а не в самия EGR. Трябва да го смените, не може да се ремонтира доколкото знам.
  4. cankoff

    Грешка на дисплея?

    http://gdlauto.com.au/gdl-auto-blog/diesel-particular-filter-warning-light/
  5. Случвало ми се е да затъна неведнъж. Като съм на LOCK и трябва да изляза с много газ, защото няма друг начин, замирисва яко на феродо - явно приплъзва автоматично съединителя и направо става страшно. Затова винаги излизам само на 4х4. Тогава гумите може да се вкопаят и да стъпят на чисто. LOCK ме е измъквал няколко пъти на заснежен силен страничен наклон. На 4х4 задницата на колата направо потъва, и започва да се хлъзга по склона - при LOCK направо върви като по релси. Не знам как става, но е факт. LOCK-a го ползвам и когато карам бързо по хлъзгав път - утъпкан сняг например. Поздрави.
  6. Я пробвай на 088 9646868, това е доста голяма Морга в Перник.
  7. cankoff

    Автосервиз София

    DJ Tymbi може да ти свърши работа. Има го във форума.
  8. Здравей колега, тук може да видиш статистиката ми за около 70 000 км: http://www.motostat.eu/vehicle-stats/43453 Поздрави.
  9. Имам 240к на такава кола. Вярвай ми.
  10. Тролея е безшумен в сравнение с Аутлендъра. Мотора се чува ясно, а след 130 става направо шумно. Ако е така при теб - това е нормално.
  11. Не е нужно да караш на 4х4. даже е препоръчително да си на предно, ако вали силен дъжд или караш в дълбок сняг си на 4х4, ако караш на утъпкан сняг, заледен път и изобщо много хлъзгаво си на LOCK. Ако се окопаеш и искаш да излезеш - само на 4х4 без Lock. Разход извънградско/ градско 70:30 - около 7.5, само в града 8.5-9.0. Зависи от шофьора. Поздрави.
  12. Здравей, карах същия мотор до 240х. Проблема на този мотор обикновено идва от дросела - за съжаление е доста скъп.
  13. DJ Tymbi ми е сменявал агренаж на същия мотор, но на OUTLANDER без забележка. Не се набивай в БС, че ще страдаш.
  14. Със сигурност вече не си в гаранция. Нямаш абсолютно никаква работа в БС. Има достатъчно грамотни сервизи, които да те обслужват на много по добро съотношение цена/качество.
  15. Карал съм на Outlander Унироял и Jokohama, от двете гуми по-добра според мен е Йокохамата. Въпреки това мисля, че най-добрата гума е Goodyear efficient grip. В момента съм с такива, но на друг модел джип и впечатленито ми е, че е много по-тиха, и доста по стабилна от другите, които съм ползвал. За Кумхо нищо не мога да кажа, никога не съм карал такива гуми. Ако трябва да ги подредя бих ги класирал така: 1. Гудиър, 2. Йокохама, 3. Унироял..... къде е Кумхото не мога да кажа. Поздрави.
  16. Може би като постои колата неподвижно тампона да се залепва за основата, след като покараш се "отлепва" и започва да хлопа.
  17. Провери ли си тампоните на стабилизиращата щанга и биалетките?
  18. Според мен, продажбата трябва да е още в Италия. Връщате италианските номера и пътувате с червени транзитни номера. В БГ с договора за продажаба и транзитните номера минаваш през КАТ за сверка на номера на шасито. Вземат ти транзитните номера и ти дават БГ номер. Предполагам, че трябва да е нещо такова.
  19. Компа се занулява след 4 часа в покой.
  20. Карал съм на Outlander и 18", и 16" зимни гуми. 18" бяха Yokohama, a 16" Bridgestone. И с двете гуми не съм закъсвал, но горещо препоръчвам да минеш на 16". Шофирането зимно време не е само на студен асфалт, а и на сняг или кал. 16"-та гума "реже" много по-добре снега и много по-добре се вкопава. Не товари толкова мотора на дълбок сняг колкото 18" и с нея може да отидеш там, където ще закъсаш с широка 18-ка. Поздрави.
  21. Няма да се косиш. В София е същото. Наскоро регистрирах кола и ми казаха, че ако искам да си избирам номер трябва да дойда рано сутрин и т.н. и т.н........ не е вече така лесно както беше преди 4-5 години. Между другото аз лично не виждам някаква драма в това да караш със случаен номер какъвто и да е автомобил. Поздрави.
  22. Дросела ти е заминал. И аз чистих ЕГР няколко пъти, но накрая DJ-a ми смени дросела и всичко си дойде на мястото.
  23. Здравейте колеги. Появи ми се същия проблем като вашия. Service required за наклона на фаровете. Един от шарнирите на рамото на задния датчик беше блокирал, но DJ-я успя да го раздвижи и закачи отново, но грешката остава. Може да се окаже, че е заминал целия датчик. Ако може да ме упътите къде да търся такъв датчик втора ръка, че нов е доста скъп. Мерси предварително. Поздрави.
×
×
  • Създаване...