Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

jeronimo4204

Потребители
  • От него общо

    9
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Пещера

jeronimo4204's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. jeronimo4204

    Грешка на дисплея?

    От известно време зареждам само на две места - Газпром, само G-Drive и Авиодизела на Еко. Последния път, когато напълних до горе беше в Сърбия на Ниш петрол. Не знам дали е от сръбската нафта или от повечето км градско каране. :icon_angel: Вчера я разтрих малко на магистралата и като реших да се връщам и да отиввам за карбоновото почистване грешката изчезна. Предполагам е моментно отпушване, но реших да откажа почистването (засега). Със сигурност ще се появи отново, но дано е по-късно :icon_rock: Иска по-често да се продухва :icon_thumbup:
  2. jeronimo4204

    Грешка на дисплея?

    Добавката за горивото не я слагам, за да почисти филтъра. Идеята ми е след това карбоново почистване, ако има резултат, просто да удължа времето на запушване като сипвам хубава нафта и добавка. Защото мисля, че горивото в бг е пълен шрот и се надяваме, че като сипем по-скъпа нафта и добавка - ще повишим малко качеството на това, което сипваме... Може да е заблуда, но поне не вреди :icon_thumbup:
  3. jeronimo4204

    Грешка на дисплея?

    Запазих час за водородно почистване. После ще взема добавка за горивото и подбиране на хубава нафта (мисия невъзможна в Бг). Не ми се занимава със сваляне, чистене и сглобяване. Няколко дни без кола си е загуба за мен. Ще пробвам това почистване, ако има резултат - ще е добре. Ако не - ще премина към премахване на този филтър и да не се занимавам с глупости повече :icon_rock: Ще пиша по-късно дали има резултат от това водородно почистване или е пари на вятъра :icon_dance:
  4. jeronimo4204

    Грешка на дисплея?

    Вчера и аз се порових и наистина картинката е за DPF-a. Колата е Lancer Sportback 2.0 DI-D 140hp 2009, но понеже не съм запознат с този модел и двигател, когато купувах колата собственика (немец) ми каза, че няма DPF. Но няма логика да свети грешка за нещо, което го няма Следобяд ще я изпъна на магистралата малко да позагрее и да видим дали ще поиздуха нещо, като загрее повече. Разпитах за карбоново почистване, което доста хора хвалят. Намерих в Пазарджик на цена 50 лв/час. Момчето ми обясни, че може за един час да не е достатъчно, но със сигурност ще има резултат. И сега съм в процес на обмисляне, но май нямам много варианти :icon_angel:
  5. Здравейте. Днес докато си карах ми светна тази грешка. Потърсих в мануал-а, който имам, но не я открих. Някой може ли да каже какво значи и как да я отстраня? Благодаря ви предварително.
  6. Ако ми попадне такъв двигател едва ли ще го продам :) Решил съм да продам тази (спортбек-а) и да взема седан, защото отпред е супер яко, но отзад е... като настъпана хлебарка. Как са могли да я пуснат в този вид с тази грозна задница? :icon_refuse:
  7. jeronimo4204

    Mitsubishi Lancer 2.0

    Ако още не сте намерили, аз продавам моя.
  8. Значи да не се занимавам с КАТ. Направо да си го карам там и каквото сабя покаже :icon_thumbup: Този двигател, който ми препоръчваш какъв е, че да искам да ми сложат него :rolleyes:
  9. Здравейте, колеги. От миналата седмица вече съм официален член с автомобил Мицубиши Лансър 2.0 ДИД 2009 г. След неимоверно чакане в КАТ успях да я регистрирам, сложиха номерата, взех талоните и се прибрах доволен. Но вчера, докато ми даваха оферта за каско ми поискаха големия талон и се оказа че в графата "Номер на двигател" са записали - БЕЗ НОМЕР. Някой имал ли е същото преживяване? В момента това не ме бърка, но след 1 месец смятам да пътувам за Германия, където да оставам за по-дълго време и с идеята да регистрирам колата там. Дали ще е проблем или да отивам в КАТ и да си оправят нещата като хората? И ако може да ме насочите къде да търся номера на двигателя, за да им го покажа Благодаря предварително.
×
×
  • Създаване...