Премини към съдържание

Добромир

Потребител
  • От него общо

    25
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    ...

Информация за профила

  • Пол
    Не казва
  • Кара
    Space Wagon 2.0 16V

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

Добромир's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Не знаех, че този мотор има балансиращ вал. Щя я закарам на майстор и без това има 20000км. до смяната им. Благодаря ви за отговорите.
  2. Здравейте, Интересува ме дали е фабричен недостатък на този двигател или има нещо за смяна. Моля колеги с такъв мотор споделят. Между 3000 и 4000 об. извънградско не се стои в купето от силно, басово бучене(изпада в резонанс ли) Благодаря ви предварително.
  3. Разбирам отлично, хидравлик съм по професия.Ще ги сменя с такова.Подсказаха ми за японско масло ЕНСО, добра презентация има за него...
  4. Доверих се на познат,но....Ок Ще сменя маслото най-малко с пълна синтетика или , това което ми предложи.А какво представлява МИВЕК разработката към двигателя? Благодаря.
  5. Здравейте колеги, от както купих Грандиса съм минал 5000км за 4м и вчера с учудване долях около 800гр. което ме притесни.Маслото е GM 10w40. Споделете при вас колко харчи за 10000км.
  6. Благодаря ти за отговора....закрепи се и за сега няма проблем
  7. От къде си и грандиса за части бензин ли е?
  8. Изключих го и отново се разцентрова.Като направя показанията на разхода на ръчно след изгасване и после пак е на авто(положение 1) Днес ходих на диагностика (отоплението на едната сонда не работи и проблем с катализатор) и човекът каза, че повечето мицубишита са с проблемни борд. компове, часовника и т.н.
  9. Здравей, да, не е лоша идея.
  10. Неприятно, но и без това самият комп не е доизпипан както трябва.При мен пък понякога часовникът се разцентрова и се чудя от какво може да е.
  11. Да , такъв е разходът...вече понавъртях километри и всичко е ок.Другата седмица вече ми предстои монтаж на ГИ...имах малко притеснения за монтажа на тороидалната бутилка, но избрах размер близък по височина до този на резервната гума: 160/550 24л Твоят ГИ каква марка е?Аз се спрях на Ловато с ОБД.
  12. Добромир

    Grandis парно

    Запушено радиаторче на парното...?
  13. Ето въпросната система на Фобос: https://fobosgas.com/product/1138/gazova-inzhektsionna-sistema-fobos-2-za-4-tsilindrov-dvigatel-ot-150-do-180ks-s-montazh.html Да, действително са сбирщайн - инал. изпарител и рейка, бг компютър и софтуеър, но преди бях с първите им версии и се държеше без проблем, но кой да гарантира! Какъв съвет би ми дал, твоята с БРЦ ли беше?
  14. А има ли смисъл да се плаща само за марка....да кажем БРЦ най-скъпият вариант е 1750 с монтаж, а ето аналог от фобос за 1100 с монтаж...с ОБД 2, т.е. настройката на системата става през куплунга на автомобила, а не през такъв от газовия комп. От тела не мога да сложа линка.
  15. Здравейте, Какво се има в предвид ГИ от висок клас...качествени компоненти на компа,рейка и изпарител ли? Нека да разгледаме варианти в средния и високия ценови клас. Брц,Ловато....днес разглеждах на Фобос(с такъв бях до сега и бях доволен, аз си го монтирах и настроих) и сега нивите им системи изглеждат още по-добри.Японските ауто компове претенциозни ли са към ГИ? Не можах да намеря инфо за самообучаващите се системи. Ще съм благодарен на коментари от форума, ценя всички вас с опита, който имате с возилата си!
×
×
  • Създаване...