Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

starshinata

Потребител
  • От него общо

    102
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което starshinata е написал

  1. starshinata

    Галант на части

    Трябва ми преден ляв шенкел с главина за 2,5 160к.с. 2000г. комби!
  2. starshinata

    Избор на летни гуми

    tyrereview Мисля да си взема тази Фулда на цена от 200лв. и мисля, че е прилична гума.
  3. Ние ползваме на Omron и сме доволни, даже и инхалатор си взехме на същата фирма. Добри са!
  4. Все едно федерер да е на първо място два поредни месец,Гришо да мръдне с 1 място напред и да го водим за най- добър тенесист в света
  5. Препоръчвам ти колега ако можеш да отделиш малко повече средства за матрак, все пак всеки ден ще прекарваш по около 8 часа на него. А добрия сън просто няма цена :good: дормео, магнифлекс и т.н.
  6. Да беше вдигнал и разхода до 9.9 :icon_thumbup: и сигурно караш с 99км/ч :D
  7. Колега прочети внимателно брошурата, там пише "специална оферта за ЗАКУПУВАНЕ на зимен комплект". :rulez:
  8. Отиваш на сетингс и "чекваш" DST(daylight saving time) :icon_bye:
  9. 195/65/15, но колега имам впечатление, че Ултрагрипа е супер за сняг, но ако се кара на сухо много бързо се износват, за това мисля да си сложа едни Сава ескимо С3+ :icon_rock:
  10. Май ще си я карам така Благодаря!
  11. Да, бяхме женени когато купихме колата. :icon_crying:
  12. Здравейте колеги, казусът е следния: Колата се води на името на съпругата ми, а тя е със софийска лична карта. Въпроса ми е следния, мога ли да прехвърля колата на мое име, за да я регистрирам с търговищки номера(аз съм от Търговище). Трябва ли да се минава по цялата процедура по покупко-продажба, като с трето лице или е по-различно. Целта на цялото занятие е да избегна по-високите столични застраховки и данъци. Благодаря предварително!
  13. Аз съм към ОЗК (общинска застрахователна компания) и съм много доволен, плащат си кеш и ти решаваш къде да я оправяш(повечето случаи ти остава горница). Може да си направиш застраховката да не включва кражба, а само щети от птп и вандалски изпълнения. :icon_thumbup:
  14. starshinata

    Двигателя прегрява

    И аз имах същия проблем, оказа се капачка на радиатора, дано и при тебе е това :icon_hmm:
  15. starshinata

    Покупка на Галант

    staki ти наистина си fen! п.п. и то неграмотен такъв!
  16. Истината май е друга, току що прочетох една интересна статия http://www.babeled.com/2008/06/02/us-versus-european-gas-prices/
  17. Странно ми е колеги, защо в Шатите бензина се продава на 1.16лв. за литър(по мои средни изчисления), а в Европа ни мъродерстват по този начин? :icon_hmm:
  18. Трябваше да го хванат жив и да го пуснат на роднините на загиналите от 11 септември
  19. Не исках да задълбочавам....... Та, майстор Слави ми каза, че ще ми сложи японски лагер главина, а като отидох да видя преди самото слагане, лагера се оказа "оптимал" който намерих за 80лв. в последствие, а не за 240лв. каквито пари ми бяха искани от него. "уж коуо" означава, че го изчаках да намери наистина японски лагер понеже отказах немския вариянт "оптимал", но трябваше да пътувам и не съм присъствал на самия монтаж на лагера така че, не мога да бъда сигурен какво ми е сложил. Все пак щом се обадиха след 5-6хил. км. едва ли са много надежни частите. Само исках да предупредя ако някой ходи при него да има едно на ум за частите. Живи и здрави п.п. ако мислите, че мнението не е адекватно, нямам нищо напротив да бъде изтрито.
  20. Зравейте, аз лично не съм доволен от въпросния Слави, само ще ви предупредя да внимавате какви части ви слага. Аз бях при него за смяна на лагер главина, първо се опита да ми набута немски лагер за 240лв. при положение, че цената му беше 80лв. в повечето магазини. В крайна сметка ми сложи уж КОУО който почна да се обажда след 5-6 хил. км.
  21. ........на мен също ми се наложи смяна на ляв лагер. Покрай него смених и каре, понеже всичко беше клеясало:240лв. лагер главина(уж КОУО), 160лв. каре, 100лв. труд. Лошото е, че след няма и 5000-6000км. и карето и лагера почнаха да се обаждат :icon_censored:
  22. Данък на софийски 6-так =258лв. (с намаление за ранно плащане)
  23. Скоро сменях преден лагер, 240лв. "КОУО", има и някакви немски "Оптимал" за 80лв. ама едвам изкарвали няколко хил. км.
  24. "Най-много тъпотии на едно замръзнало езеро за най-кратко време. Ето ви 6-ти рекорд!" п.п. Това е един от коментарите под текста :hysterical:
×
×
  • Създаване...