Премини към съдържание

Mesada

Потребители
  • От него общо

    7
  • Регистрация

  • Беше тук

За Mesada

  • Рожден ден 04/24/1986

Местоживеене

  • Град
    София

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Renault 19 1.4Energie '91

Mesada's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Mesada

    Покупка на Галант

    Наистина е хубав червения, но много голям двигател, много разходи - данъци, застраховки, харч. А и съм малко против автоматика. За сега съм се спрял на колата на колегата lazo milev, даже утре ще ходя да я видя.
  2. Mesada

    Покупка на Галант

    Първо искам да изкажа съжалението си, че темата ми доведе до спорове между колегите, определено не това беше целта ми. А що се отнася до покупката - не, никой още не ме е отказал, но всички заедно помогнахте да си изградя определено мнение за тази кола. Доколко то е вярно е друг въпрос. Благодаря на всички дали своето мнение в темата ми, определено ми помогнахте. Надявам се скоро ще съм пълноправен член на клуба ви
  3. Mesada

    Покупка на Галант

    Не се съмнявам, че ръчните също имат проблеми, но от прочетеното до тук изглежда, че са значително по-евтини за отстраняване. А за това дали мога да я поддържам, ами аз съм върл привърженик на това да се купуват само коли, които можеш да си позволиш да караш, не просто да купиш. За това и търся по-евтината поддръжка за сметка на да кажем лъскъвият външен вид или многото коне. Но както много пъти е казвано, всичко е до голяма доза късмет - още с покупката да попаднеш на добър автомобил. Което ме навежда и на другия въпрос - какво най-често се чупи по галантите /освен прословутите повдигачи/ и колко излиза качественият ремонт, ако разбира се на някой му се занимава да пише.
  4. Mesada

    Покупка на Галант

    Ами в интерес на истината повечето от галантите за които видях обяви са автоматик. Дори ми беше интересно защо е така. Иначе видях вече две обяви за ръчни, едната е от форума за 4500, а другата от мобиле-то за 2900 нов внос, което ме съмнява, че колата хич не е читава но ще видим...
  5. Mesada

    Покупка на Галант

    Ами истината е, че автоматика винаги ме е притеснявал. Първо, че не ми се кара автоматик, второ че колкото по-ново и умно е нещо, толкова по сложно и скъпо е за поддръжка. На кантар бях, точно заради тоя автоматик дори и преди да ги е гледал професионалист тия коли стават ли или не, просто прочетеното за ремонтите му беше капката, която преля чашата. А за парите, 3-4к са нищо за такава кола, просто ги нямам в момента, а искам да сменя мойта. Проблема е, че ако освен тях и профилактика, регистрации, гуми, които предполагам ще стъпят на 1000-1500лв отгоре на продажната цена се наложи след година и нещо такова да поправям ще ми излезе златна. А както написах горе *искам* да сменя моята с нещо по-сигурно и комфортно, но само искам, не ми е наложително, така че ще забавя и ще търся нещо с ръчни.
  6. Mesada

    Покупка на Галант

    Благодаря на всички за мненията и съветите! За съжаление се оказва, че най-големите ми притеснения, а именно автоматика, са основателни. Не разполагам с големи възможности, даже колата на кредит ще взимам и един евентуален ремнт на скоростна значи просто да я загробя тая кола. Благодаря отново за помощта, и поздравления за страхотния клуб и форум!
  7. Здравейте, Прочетох няколко теми от форума, включително ЧЗВ за Галант и темата за покупка на Мицу. И двете теми бяха изключително полезни! За момента съм се ориентирал към следните коли: http://www.mobile.bg/11277360273431292 или http://www.mobile.bg/11277360543699000 Интересува ме дали някой колега ги е гледал тези коли и дали може да даде мнение за тях. 2-ката определено не отговаря на съвета за липса на теглич, но пък цената и разходите в последствие /харча, застраховки, данък/ са много примамливи!
×
×
  • Създаване...