Премини към съдържание

Sisa

Потребител
  • От него общо

    33
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Казанлък

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Жена
  • Кара
    Carisma 1.8 GDI

Sisa's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

1

Репутация

  1. http://www.novsport.com/news131588_1053.html :icon_rock: :icon_thumbup: :icon_thumbup:
  2. Sisa

    Календар 2010

    Здравейте, имах възможност да видя календарите на Пежата /т.е на работата сме си конкуренция/ ама нашите календари са страшни и направо отвяха пежаците. Ще се постарая следващата година и аз да пратя снимчица на моето самолетче, пък ако я харесате ще се радвам. Много се гордея с календара.Благодаря на всички които са роботили по него.
  3. Sisa

    За форума

    Сега пак ще трябва да свиквам,но са страхотни всички нововъведения и поздравления на целия екип осъществил това. http://s1.bg.molehillempire.com/garden/index.php?mode=view&user=9717370
  4. Sisa

    Календар 2010

    Имам календар за получаване. Кой ще ми го изпрати :D
  5. Sisa

    Календар 2010

    Светла Лазарова- Sisa .Адреса ви пращам на лично съобщение :D
  6. Sisa

    Запотяване на стъклата

    Пробвах на AUTO и се държа добре до момента в който заваля снега , прибрах се преди не по-вече от час за горе долу два килом. започна и на AUTO да мъгли, но мисля, че климатрон. просто не може да проработи както трябва за това малко разстояние. Утре ще опитам и с подгряването на предното стъкло- но май не работи както трябва. Благодаря за информацията за спрея отивам да си купя веднага щом отворят.
  7. За аварийните имам и предполагам се сменя, като се извади панела на централната конзола
  8. Sisa

    Запотяване на стъклата

    Сега пробвам на AUTO но не съм карала на дълго, така че ми трябва малко време да проверя всичко. Нямам мазно по стъклата и ги чистя редовно. А когато отворя леко прозорците- няма изпотяване, но не искам да карам така. Би трябвало без да е в режим AUTO когато има снежинка или нещо такова също да няма проблем. И каво означава копчето над OFF /първото от горе на долу/ нещо за стъклото :dntknw: ,и къде да я търся тази клапа за въздуха- поне горе-долу къде се намира
  9. Sisa

    Календар 2010

    Днес преведох 16.00 лева по сметката за календарите ВНБ-90323983/340 - ном. на вносната бел. За адреса на лично съобщение :icon_n_clover:
  10. Колеги не мога да изчистя запотяването на стъклата. Когато навън е по студено - при пуснат климатроник на 25 градуса като покарам около -5/10 килом. започва да става едно мъгливо по стъклата ,постепено се губи видимоста. А климатр. си духа и отпред и към страничните стъкла, но изглежда не е достатъчно. Моля, дайте някакъв съвет. :icon_crying:
  11. Да попитам- на копчетата за халогените има ли крушки
  12. Sisa

    Календар 2010

    Колеги има ли 1 свободен календар. Не съм се записвала ,но ако има бих искала
  13. моята помпичка също е изгоряла и е за подмяна, знаете ли от къде мога да си купя или да си намеря
  14. Браво, невероятно добро изпълнение - спокойно можеш до го пуснеш серийно :icon_peace:
  15. Sisa

    Технотест

    Благодаря на всички за съветите. Отказах се от тази от Швейцария, защото имаше много проблеми около нея и попаднах на друга - от Германия, която се оказа със също толкова проблеми, че и по-вече :icon_crybaby: . Искрено се надявам всичко да се оправи. По въпроса най- близо е krasch - не всички коли минават технотест обясниха ми,че е влидно за тези над 300 коня и когато има изменение на техническите данни т.е. ако такъв модел не е влизал в БГ- поне това разбрах. За останалите коли Щв. има спорасумение с БГ. Регистрацията я минахме за 3часа , като всичко направихме в КАТ -еко такса /която са длъжни да направят автокъщите, но която не плащат/номера,талон, даже набор пожарогасител и аптечка. Само данъка в данъчното /50лв. за месеците до края на годината/ за една год. е 150лв.
×
×
  • Създаване...