Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

bilboto

Потребител
  • От него общо

    50
  • Регистрация

  • Беше тук

bilboto's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Да не би да си направил 15-20 000 км ... на колкото е сложен брояча за следваща смяна? Най-добре отиди в сервиз дето разбират от Митсубиши.
  2. Та още малко допълнение по темата. В БС препоръчаха за смяна скоро и съединението за генерацията на изгорелите газове, което изпускало и можело да доведе до грешки в ламбда сондите. Освен това на 100 000 км препоръчват смяна на свещите. Някой дали може да ме ориентира за цени и какви свещи се препоръчват?
  3. Цената не включва дроселовата клапа. Нямам представа защо е такава. Казват че имат 1 ден работа по автомобила за да ги подменят. Ще проверя и за други възможности.
  4. В БС след диагностика установиха нагар на дроселовата клапа, който трябва да се почисти. Според тях, това е довело до светването на лампата. Освен това, като допълнение откриха, че външният ремък е за смяна. Той държи алтернатора, хидравликата и т.н. Освен ремъка се сменяли 3 ролки и заедно с труда очакват цена на смяната .... 1000лв. Автомобила е на 100 000 км и това е оригиналният ремък. Някой който е сменял дали може да сподели някаква цена, защото малко съм изненадан от цената. Става дума за 2008-ма година Mitsubishi Outlander, Instyle, 2.4L CVT бензин. Благодаря предварително.
  5. ОМВ. Но не мисля че е бензин. До момента за 5 години нито веднъж не съм имал подобен проблем. Утре съм записал час за диагностика и да видим какво ще кажат. Впрочем днес лампата е загаснала, но е добре да погледнат.
  6. Няма газова. Леко треперене се усеща, но може и да си въобразявам.
  7. Здравейте, Днес като запали колата и забелязах, че не загасна жълтата лампа за двигателя на таблото. Някой да е имал подобен проблем? Автомобила е 2008-ма, бензин 2.4, CVT. Разбира се ще ида да видят грешката в сервиз, но се притеснявам дали е безопасно да я карам така в следващите дни. Благодаря предварително за мненията.
  8. Страннно. Карах Outlander 4 години с този модел на Мишлен и нямам оплаквания. Последната година на мокро започнаха да светят лампи, но това се случваше най-често на лед.
  9. Здравейте, Някой да е имал подобен проблем? Бензинов Outlander 2.4 CVR на около 90 000 км. Като подам газ "вие", се чува отчетливо. След 150 км по магистралата не се чуваше. И преди съм го чувал, но периодично изчезва. Предположения? Поздрави!
  10. Здравейте, Днес загледах предните и задните дискове на Outlander 2008. До момента съм сменял накладки един път (сега съм на 85к). По дисковете и отпред и отзад има ръжда. Напоследък понякога леко скърца като натисна спирачка. Карам колата всеки ден. Някъде във форума четох, че някой колеги са сменяли дискове. Това дали не означава, че са за смяна вече? Благодаря предварително.
  11. Имаш ли идея колко ще струва хибрида? Това което съм виждал до момента не ме изпълва с ентусиазъм.
  12. Обикновено хората, които карат такива мотори не карат много километри и нямат съществени проблеми. Карам такава с 2.4 мотор бензин и не бързам със смяната най-вече, защото не съм имал никакви проблеми с автомобила. Сменил съм до сега едни накладки и сега на тази смяна при 90к км ще сменя дискове. Другото са масла и филтри. Разхода е по-висок и при бързо каране много скача, както и градското. Моторите с нафтата съм чувал за неприятни проблеми. Например запушен горивен филтър в Италия. В ниското им продали нафта която се оказа "лятна" след което на високото при -14 през деня и -20 нощем се е запушил филтъра. Компютъра изключва колата и .... асистънс, сервизи, почистване и т.н. Ако няма да караш МНОГО километри по-добре бензин.
  13. Новото Санта Фе не е ли излишно скъпо? Разходите сигурно ще са по-ниски, но срещу дебелата цена не виждам какво ще носи особено в частта с движение извън пътя. Да го сравняваш с Outlander да разбера, но с паджеро мисля, че не е от този клас. Защот не помислиш за Land Cruiser например?
  14. Има устройство което ти позволява да добавиш USB, iPhone connector & жак за случалки, но е цифра. Например Parrot MKi 9200. Има и други варианти.
  15. Здравейте, Някой монтирал ли е такъв вход на Outlandera си? Дали някъде освен в БС се предлага като услуга? Благодаря предварително.
×
×
  • Създаване...