Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

freaky

Потребител
  • От него общо

    42
  • Регистрация

  • Беше тук

За freaky

  • Рожден ден 11/03/1976

Местоживеене

  • Град
    София

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Outlander

freaky's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте, Имам проблем със задните прозорци. Смъкват се без проблем, но при вдигане тръгват на криво и ако не им помогна с ръка не могат да се затворят, а се връщат обратно. Какъв може да е проблема?
  2. Здравейте колеги, Имам молба към хората с Аутлендър 2.2 did. Светна ми чека и се оказа грешка Р2408. В тази връзка ми трябва ми капачка за резервоар, за да тествам дали е от нея( да си поръчам) или е заминал датчика. Молбата ми е ако някой колега се съгласи да пробвам неговата капачка. За 2 мин. работа. Предварително благодаря на отзовалите се. За София става въпрос, а ако има от Младост ще е чудесно.
  3. Здравейте, Имам следния проблем- както си карах по юагистралата със 130 и колата изведнъж загуби мощност, светна чека и повече от 2000 оборота неще. Като я загасих и запалих наново, всичко беше наред, но продължи да свети чека. След диагностика ми казаха, че е клапана на турбото за променливата геометрия. Въпроса ми е този акуатор ремонтира ли се или се заменя с нов?
  4. Благодаря на отговорилите.
  5. Сигурно искаше да кажеш Септември - Велинград, защото се обезмисля да ходя до Пазарджик и да се връщам към Велинград.
  6. Здравейте колеги, моля за информация кой от двата маршрута е по-добър: 1. София - Септември - Велинград - Цигов чарк или 2. София - Пазарджик - Пещера - Цигов чарк Интересува ме, ако някой скоро е минавал по маршрутите, кой от двата е с по-малко дупки. Завоите не ме притесняват толкова, колкото състоянието на пътя.
  7. Здравейте, мога ли на оригиналните 18" джанти, на Аутлендър 2008г, да сложа гуми с широчина 235мм? До колкото знам широчината на джантата е 7j, но не съм 100% сигурен. Ако е така макс. широчина на гума, по таблиците, е 225мм., та ще имам ли проблем ако сложа 235мм?
  8. Няма значение какво е, нали има гаранция......а и какво вече не е китайско. Един приятел си сложи такова, преди 3 години на Паджеро 4 и е много доволен. Най-малкото е, че картата за навигациата е много по-подробна от оригиналната. Тези на Pioneer нямат специално за Аутлендър и трябва някакво "побългаряване", докато тези, които съм ти пуснал се слагат само с развиване на няколко болта и става като оригинално.
  9. Джипа е бил взет от банката (неплащане на лизинг) и е стоял 2г на паркинга й. Затова няма нищо в книжката след 2010г.....поне така каза собственика.
  10. http://www.avitel-bg.com/navitex-hm-8956g_peugeot_citroen Маха се целия панел и се слага това, 1 км 1. Ето ти и камера за задно виждане, понеже я поддържа мултимедията. http://www.toyaga.net/bg-product-details-125.html Тук е доста по-евтино и има снимки преди и след поставянето. http://gps-6.com/334-%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D0%B5%D0%BD-%D0%B4%D0%B8%D0%BD-%D0%B7%D0%B0-mitsubishi-%D0%B8-%D0%B4%D1%80..htm Виж и тук, даже са и с телевизия: http://www.hid.bg/double-din-oem-multimedia-mitsubishi
  11. Това ми е идеята - да се повдигне с 5-6 см на гумите. След като се поставят тези подложки има ли нещо, което трябва да се коригира по ходовата част? Ще стане ли по-нестабилна колата и има ли опасност нещо да се счупи? Какво имаш предвид с "......и от тук почваш да смяташ и преценяваш всяка ситуация...." ?
  12. Здравейте, интересува ме ако се изработят такива подложки (около 6-7см) ще се повдигне ли задницата и като цяло ще окаже ли влияние върху поведението на автомобила на пътя? Това е подложката http://img842.imageshack.us/img842/5841/1lfi.png
  13. От както съм го купил карам само служебни коли и не ми остава много време да го карам, затова е на 55к. Ако обаче остана без служебна ще си му права по около 25к на година без проблем.
  14. Аз по принцип искам Паджеро 4, но просто не знам дали си струва да разменя кола на 55к за такава на 170к?! Рибар съм и тегля лодка с общо тегло около 500кг и определено искам да мога да я изкарам от всякакъв терен, а с Аутлендъра винаги имам едно наум. Другото, което ме притеснява е, че се говори за съединителя на Аутлендъра, че не са много здрави и с това теглене, не искам да го сменям всяка година. За това става въпрос http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=2&act=4&adv=21385307267331435&f1=details&slink=5a8j3s
×
×
  • Създаване...