Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

NIKKEI

Потребител
  • От него общо

    75
  • Регистрация

  • Беше тук

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    от Април Outlander 2.2L

NIKKEI's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте, Някой монтирал ли е дневни лед светлини на Аутлендър модел 2008-ма и къде би препоръчал такъв сервиз в София или другаде?
  2. Здравейте, Искам да попитам какъв годишен данък плащате за Mitsubishi Outlander 2.2L. Струва ми се, че при мен не е нещо както трябва.
  3. Оригинала си е по красив... решетката става прекалено голяма и загрозява муцуната ....
  4. За тези с навигация на Аутлендъра какви песни сте си сложили? Аз пробвах с DVD и CD да кача mp3-ки ама нищо нестана отхвърля ми диска? А пък в .cda формат става веднага и автоматично. Я дайте малко инфо по въпроса с mp3-ките?
  5. 5000 лв си е хубава отстъпка, .... ама като неможем да чакаме ... Ти не е трябвало изобщо да мислиш за сглобката, ЯПОНСКА разбира се!!! Ама двигателя не си го избрал както трябва... Хайде успех и да се радваш на колата. А и на всичко фенове Весела Коледа и много през 2009!!! :drinks:
  6. Някой да се похвали колко е паднала цената на Outlander-a с тези намаления който пишат. Нали има една реклама до 15 000 лв по-малко. Аз лично в Балкан Стар не съм ходил но при Ситроен, цената е 68 000 лв за топ модела 2.2 със всички екстри без люк. Това е с около 5000 лв по-малко от преди 7-8 месеца. А и за в момента интересното е, че само Ситроените се произвеждат в Япония, докато Outlander-ите са Холандски. За Пежо незнам. Някой да има инфо?
  7. Някой да знае нещо в повече отностно тази новина? Проблем със стоп-светлината при модели на Mitsubishi 10.12.2008 07:12 Mitsubishi Motors обяви за провеждането на безплатен сервизен преглед за 200 000 автомобили от модела Outlander XL, както и от мини вана Grandis. Става дума за автомобили от тези модели произведени от май 2005 до април 2008 г. Проблем със стоп-светлината при модели на Mitsubishi Според агенция Франспрес причина за привикването на автомобилите в сервизите на фирмата е дефект в управлението на задната стоп-светлина. Според сведения от сервизите, ако датчикът за натискане на педала на спирачката работи неправилно, то управлението на автоматичната скоростна кутия може да откаже да превключи съответната предавка. Може да стане така, че водачът да не може да превключи и от режим Drive на режим Parking или обратно. Естествено прегледът и съответния ремонт ще бъдат направени безплатно от дилърите на Mitsubishi Motors. Става въпрос за смяната на блока за управление на стоп-светлината с нов. От засегнатите автомобили 50 хиляди са продадени в Япония, а останалите 150 000 по целия свят.
  8. Навигацията липсва освен за България, Румъния, но и за всичко страни от бивша Югославия, частична е в Северна Гърция и части от Полша. Но иначе без нея ако мислиш да ходиш в чужбина особенно в градовете едвали ще се справиш. Камерата е страхотна в тъмното се вижда по-добре отколкото през деня, защото като включиш задна светва лампата за задна и огравя всичко сякаш са фарове и си маневрираш без проблеми. Забравяш и за огледалата караш назад само с камерата. 3000 лв не са много за камерата и навигацията, а и една друга екстра която я има само с навигацията, получаваш 30 GB хард диск в колата за твой песни и клипове филми. Освен, че имаш сумата и джаджи да си следиш средния, моментния разход с точност до десета, да си засичаш време ако искаш да си правиш рали, барометър, надморска височина, отчет за температурата 3 часа назад графично. А и е по лесно със touch screen-a :icon_thumbup:
  9. И сетих се още нещо, никъде не усетих разлика в дизела. Дори и в Румъния с Премиум дизел на ОМВ и със всички дизели из Европа и БГ разлика в шума, мощността и разхода нямаше ......средно си стоеше около 7 на сто.
  10. Аз и направих вече 10 000 км с обиколка от Гърция през Алпите до Дания. Нямах никакви проблеми. Навигацията работи супер навсякъде се ориентираш само, че ако има някъде нов път тогава по скоро те обърква. В Амстердам имаше затворена улица и навигацията не успя да се оправи даже ме заведе до глуха улица. Иначе си дава коя улица е еднопосочна забранена и дава и най-селските улички. В Будапеща имаше всички улици, но от там до границата само основните пътища. За 10 000 км колата не е пипнала маслото дори и с грам. Но стана тъмно. На магистралата с 150-160 км/ч не се усеща скоростта. По Алпите по тесни пътчета и много завой нямаш никакви проблеми с колата. А някой колега спомена за налягането на гумите. Аз като нова я вземах беше 2.4 и така си я държа .....даже не съм ги напомпвал, те си държат това налягане. В чужбина по рядко се срещат Аутлендъри отколкото в България. България е една от първите страни в който са внесени 2.2л дизели. В някой страни чакат да почнат в Холандия модела, че да внесат. На много места заглеждат колата, даже много хора ми казаха, че е страхотна и красива. Хем италянците си имат красиви спортни модели, но бяха най-възхитени от колата :icon_thumbup: Незнам някой може ли да каже дали може да се ъпдейтни навигацията и да се добави и БГ? За разхода около 7 на сто излиза. Без голямо значение бързо ли се кара или висиш с часове в задръствания по ужасните Румънски пътища. Само в Румъния има дупки по добре там нестъпвайте ... в сравнение с тамошните пътища Българските са перфектни.
  11. Аз извънградско в най-добрия случай и с климатроник го направих на 6.1 на моя 2.2л Аутлендър. Иначе нормално ако си караш джипа разхода е до 7.5 (до 120 км/ч) с климатроник. По планините при 17 км изкачване 800 метра денивилация и спускане с чести тръгвания и спирания разхода ми беше 7.1. При мен още от самото начало разхода още от първите 100 км на колата е около 7 на сто. Дизела е ОМВ Премиум. Така, че колега има нещо което не е наред при теб ....
  12. Милене на колко км стана :mitsu-smiley: ? Той двигателя си е ок, ама проблема, си е чисто софтуер явно. Аз все още нямам писмо. Но при мен колата е вече на 1000км а борд компютъра ми даде да ходя на сервиз на 39 000км, но ми казаха от БС, че трябва да се отиде на 1 год или 20000км...... Иначе този ъпдейт на софтуера в София ли го правят само или във всеки БС център?
  13. Това 15-16 л/100 км градско е убийствено, гледам пишеш Ст.Загора да не би там да си го засичал? Стара Загора, не е чак такова голямо движението? Бензиновия двигател си харчи повечко няма как, пък и щом е автоматик ........ В моя град има 4 Аутлендъри за сега ..... а от 2.2Л е само моя май....
  14. Моя разход от 6.7 е комбиниран. Все пак не го карам в София, този разход е от градовете Габрово, Търново, Стара Загора. Почти половината от карането съм ползвал климатроника. Не сам я товарил с резки ускорения, карам я до към 110 - 120 км/ч. Най-интересното е, че борд компютъра в първите 100 км си ми отчете както е нормално да се ходи на сервиз след 12 месеца и 19 900км. Сега като навъртях 800 км ми дава, че трябва да отида на сервиз след 24 месеца или 39 200 км. Аз използвах командата Voice Ttraining но ми дава само да повтарям като папагал след компютъра но не и да използва някакво адаптиране към моя говор. Още от самото начало ми дава, че иска да се обажда и така всеки път.... кофтито е, че регнах 2 GSM-a и като изгасиш двигателя после ти регва мастер телефона отново. Разхода извънградско не сам го засичал точно но ми пада и под 6.5. Все още не сам ползвал круиз контрола. Не сам я карал по магистрали.... Най-много ме безпокой слабия акумулатор, малко Аh, а тази огромна електроника консумира доста и при спрял двигател да не се заиграя много с навигацията и аудиото, че може и да падне акумулатора ......
  15. Ами сега е едва на 800 км. Не съм чул да скърца нищо за сега. Аз си я карам нормално минах през Шипка тези дни и няма никакви проблеми с изкачванията и завойте. Средно ми гори около 6.7 за сега (с ОМВ Премиум). Доста от рано ми даде, че свърши нафтата а реално на бензиностанцията успях само 51 литра да и налея.
×
×
  • Създаване...