Премини към съдържание

dtokov

Потребители
  • От него общо

    7
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

dtokov's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година
  • Начален Разговор

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Последните карти, който успях да намеря за навигацията на Аутлундър бяха от 2011г. Търся по-нови ако има такива. също и помощ за отключване на DVD, да работи в движение.
  2. За ъпдейт на картитена на навигацията на Аутлендър, ще става въпро...

  3. Здравейте, имате ли информация каква е ситуацията с картите за навигация на Аутлендър към момента. Бихте ли ми съдействали да ъпдейтвам навигацията?
  4. Звънни ми ако искаш. 100лв ако аз го правя, 50 ако ти дам файловете + процедурата как да го направиш. КАртите са Ver 2012 ( Q1 2011 ) последните които се предлагат. 0882203507 - Габриел

  5. Моля накой да сподели страница с актуални карти за навигация на Аутлендър, модел 2008 г. Ако има някой, който би могъл да ми помогне и за самия ъпдейт ще си платя. Прочетох написаното по темата до момента във форума, но не съм достатъчно на ти при работа с хардуер и софтуер, че да се справя сам.
  6. На мястото на резервната гума на Аутлендъра сложих газова бутилка. Може ли някой да ми каже откъде бих могъл да купя някакъв калъф за резервната гума, която стои в багажника?
  7. Въпрос към DJ Tymbi и към всички, които биха имали интерес? Благодаря за отговора. Очевидно работите газови уредби, но все пак бих желал още едно мнение. Оказа се, че познавам Иво, но не се бях сетил да го питам. Предложи ми ROMANO, газови уредби на които е вносител. Мнението му е че няма нужда на автомобил, който е на 35 хил.км. да се подменят свещи, ремъци и т.н. Обясни ми и за т.нар. Lpi уредби, които са двойно по-скъпи. Цената им не ме притеснява особено много, но не мога да реша дали си заслужава да дам 3500 вместо 1500 за този автомобил, който вече струва не повече от 35 хил. Не съм наясно и последващи разходи по подръжка, профилактика, "центровки" и т.н., за които имам бегла представа от два стари автомобила, които съм карал на газ преди 12-тина години. В дългосрочен план нямам идея, каква ще ползата от този разход за слагане на газ. В следващите няколко години, а вероятно никога вече не се очертава възможност да платя 70 хил. лв за автомобил, а и бензина никога няма да стане 1.70 лв. Вероятно и цената на газа ще се вдига бавно. Прочетох статията за газа в сайта на Мицубиши, където пише че през зимата пестенето на гориво е около 25%, а през лятото до 50%. По груба сметка двата вида газови уредби ще се изплатят след около 2 или 5 години. Като отчитам факта, че ще трябва да се зарежда и бензин от време на време, започнах да се чудя още повече. Не ми се мисли за вариант при който нещо по инсталирането не се направи както трябва и се наложат някакви ремонти. От сервиза на Мицубиши бяха меко казано скептични по отношение на правените в България уредби. Също така чух различни мнения за смазването на клапаните/ не знам дали го пиша правилно/. Иво каза, че не е необходимо. Въобще доста се обърках. Въобще не мисля за екологичния ефект от газа и нямам намерение да влизам в центъра на Лондон с тази кола ))) Все пак някакво мнение по въпроса ще ми полезно. Благодаря предварително!
  8. Някой скоро /втората половина на 2011г./ слагал ли е газ на Аутлендър 2.4 -2008г. и ако да, къде в София човек може да се довери на сервиз??? Има пространно описание в сайта за предимствата на газта, което не съм убеден че всички "специалисти газаджии" биха разбрали по отношение на специфичните изисквания за монтаж описани във втората половина на текста! Имаше само един отговор преди време във форума и нищо след това. Някой има ли друга идея за поставяне на бутилка, освен на мястото на резервната гума отвън, без да се "прецакват" третия ред седалки????
  9. Моля, ако някой е монтирал газова уредба на двигателя на Аутлендър 2.4 Бензин от 2008г., да сподели мнение и евентуално информация за сервиз в София, където това може да се направи от грамотен специалист.
×
×
  • Създаване...