Премини към съдържание

Ivanov72

Потребител
  • От него общо

    23
  • Регистрация

  • Беше тук

Информация за профила

  • Пол
    Мъж

Ivanov72's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Прав си, но донякъде само. Има много фенове, дето са сменили по 4-5 коли и си държат на марката, но не идват на срещи. И не мисля че са "чок-гъзета" тия за които говориш, а напротив, хората с коли като твоята са най-често такива.Мога да ти кажа впечатления от една среща във Варна, даже имаше един които си каза какво го мъчи. Срещата премина така; Няколко групички по двама-трима човека си лафят нещо, никакво внимание на останалите (нови, дошли с голям мерак на първата си среща). Общо взето голяма скука, няма и нищо интересно, няколко измити коли и толкова, добре че имаше по наточени Хонди поне. Че и бяха доста повече хора от Хонда форума, и по сплотени видимо. Ми това е в общи линии, взимайте си бележки и дано станете повече, по интересни срещи и повече внимание на новите.
  2. Ivanov72

    Почукване във волана

    Може и от настилката да е, но най-вероятно изкривена гума или паднал баланс.
  3. Ivanov72

    За автоматиците отново...

    Ако искаш вярвай, но това е истината. Работех в една фирма и цяла зима тая кола работеше на място, тъй като се топлехме в нея, и повече от 5л не е изгорила на ден. Ти като майстор и човек каращ дизел би трябвало да знаеш. Изключвам въобще Рено и надлъгванията им в техният форум, и нямам намерение да пиша там, просто дадох сравнение с 1.6 мотор (дизел) на празен ход. За Галанта колко гори на място, не знам, моят гори 12л на 100км., но 4л ми се струват много. Знам че при студен старт кола с борд. комп. зимата показва 20л разход, така че е възможно, но пък галанта загрява за 5 мин.
  4. Ivanov72

    За автоматиците отново...

    От личен опит мога да кажа, че Рено 5 1.6 дизел харчи 5 литра за 7-8 часа ;)
  5. Ivanov72

    Голям разход на гориво?

    Тука не е форум на Опел, кажи Галанта колко ти гори?
  6. Ivanov72

    Пусти скоростни кутии

    И аз съм за ръчка :icon_thumbup: ама то всеки си хвали неговото гардже.
  7. Ivanov72

    Въпрос за маслото

    То по тази логика за какво са ни Галанти за хиляди левове, като има коли пак на 4 колела, и са същите по характеристики, за по 1000 лв.?
  8. Ivanov72

    Парктроник

    Абсолютно правилно :good:
  9. Ivanov72

    Стягане на Галанта

    Ама за какво става въпрос. Това са 10 годишни коли които хората са ползвали максимално, и вече се отървават от тях по една или друга причина. Тези коли са точно на границата между старите здрави коли и сегашните боклуци, дето се правят за по 5 години да изкарат. Въпроса е като решим да сменяме тези, какво ще вземем. Който има пари, ще си вземе нова, но който няма? Има да си мечтаем за коли с проблемни дискове за по 200 лв., ама няма да има. Ще има само "гробници".
  10. Ivanov72

    Стягане на Галанта

    След като се знаят болките на дадения модел, няма как да не се сменят и някой други части. Колкото и да гледаш, все нещо изпускаш, а и си запленен от колата като цяло. И след като си търсил Галант 5-6 месеца и имаш претенции за година, цвят и кубатура, и да е в добро състояния, разбираш че няма идеална кола на 9-10 години и взимаш тази която ти хареса. Моята цена беше добра, спазарих я още малко и за парите си смених дисковете. Въпроса е след това колко ще изкара, вече е на 20 хиляди и все още е добре ;) А може и да не сменяш нищо като я купиш, зависи от теб, може и 100 хиляди да минеш без да смениш нищо. В Италия така правят, карат без да пипат нищо докато се счупи и я дават за без пари.
  11. Ivanov72

    Светлина

    Това е много полезна информация. Ако може да допълня, че бутона за реглажа на фаровете и бутоните за огледалата се откачат по-лесно като се отвори малката жабка, и с ръка от вътре навън се избутат. Така няма риск да се нарани нещо с отверката, за халогените вече това е начинът.
  12. Ivanov72

    Лагер за предна главина

    На Галантите след '97г не е ли лагер и главина, едно цяло?
  13. Ivanov72

    За форума

    Нямало е нарушаване на правилата, просто изчезват обяви малко след като са пуснати. И в други раздели изчезват мнения, но в купува продава се случи няколко пъти. Админ - много си сигурен че не е имало нарушаване на правилата! Още една забележка към модератор и ще се наложи да бъдеш предупреден!
  14. Ivanov72

    За форума

    Забелязват се странни работи последно време в раздел купува-продава. Трият се мнения, трият се направо теми, пуснати същият ден, променя се редът на обявите. Аз лично имам някой съмнения, и смятам че не е редно така, но все пак може ли някой да обясни защо се получават тези неща.
×
×
  • Създаване...