Премини към съдържание

Stig

Потребител
  • От него общо

    57
  • Регистрация

  • Беше тук

За Stig

  • Рожден ден 03/03/1987

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Кара
    2.4 Gdi

Stig's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Stig

    Акция Пушек

    На този етап няма спор, че е така. Но аз се съмнявам, че в "Европата" си карат с избушени катализатори и резонаторни гърнета без проблем.
  2. http://www.dnes.bg/bulgaria/2010/10/14/akciia-pushek-dushi-kolite-v-bg.101164 Здравейте колеги, Знам, че е малко прибързано, но стремейки се да станем европейци и да спазваме европейските норми, един ден ще трябва и за замърсяването да се замислим. Та, въпросите ми са 1. Как се разбира кога ти е заминал катализатора? (Моят е изкарал 225 000 вече, ...поне) 2. Някой знае ли какво е максималното допустимо СО2 на изхода на ауспуха? 3. Колко струва подменянето на катализатора? 4. Има ли алтернативи?
  3. Да кажа само, че тропането може да идва и от водачите на спирачните апарати. На мен си ми тропаха откакто я взех и чак преди няколко седмици си закарах апаратите да ги минат на фреза и да им сложат уплънителни вложки. Иначе гледах някъде из интернета на MONROE амортисьори за галанта за 86 лв./бр.
  4. Stig

    Galant - мнения

    Здравей, колега! Галанта ти е идеален за това, което искаш да го ползваш. За скоростната кутия на 2.0 мотора не би трябвало да се притесняваш много, освен ако колата наистина не е на много километри - като цяло май проблемите със ск. кутия са по-често при по-големите двигатели (нека хората, които разбират да кажат). За тези пари би трябвало да си намериш читав екземпляр, а и парите за първоначално обслужване би трябвало да са ти достатъчно, ако не и да ти останат. Има хора от форума и от Ямбол, и от Пловдив, които евентуално биха могли да ти помогнат при избора на Галант, а и при подръжката му. Но всичко зависи от състоянието на колата! Успех и поздрави!
  5. Stig

    Скоростна кутия

    Последно като търсих съединител, намерих, мисля че от ЕВРО 07, за 420лв и това беше най-евтиното.
  6. imam dvigatel na chasti ako iskash mi se obadi 0886913348

  7. Stig

    "Датчик Двойного Давления"

    И аз съм сигурен че този пресостат, който взех сега (не от GDI), ще може да се навие на дехидратора. Лошото е, че буксата му е различна - има 2 изходни клеми, а моят има 3. Може и да може да се преправи, но със сигурност ще е по-лесно просто да се сложи друг, който да е със същата букса. Явно датчика има още един доплънителен изход - някой японец сигурно знае най-добре защо. Може да греша, но ако не се лъжа компютърът на GDI е по-различен и оттам вероятно идват различията.
  8. Stig

    "Датчик Двойного Давления"

    Чак сега се сетих да погледна и аз парт номерта. И аз, незнам защо, предположих, че този датчик трябва да е един и същ за всички галанти, но уви - не е така. Дали защото съм с ГДИ мотора, дали поради някоя друга причина парт но. за мен ми излиза MR460309. Да го имате предвид, това ГДИ си е винаги различно приключение.
  9. Stig

    "Датчик Двойного Давления"

    Мерси колега, аз вече си поръчах датчика от Алекс. И ще ходя до някой сервиз за климатици тия дни. То доста странно е скъсан, дефакто няма нито една жица да излиза от датчика, направо платката му се вижда. А и климатика си работи, духа студено, ама не го пускам че знам ли какво може да стане и да прецакам нещо.
  10. Stig

    "Датчик Двойного Давления"

    Кабелът на буксата е скъсан, но е съвсем в основата. И аз поне не бих рискувал да го поправям на място (без да махам датчика), а като трябва да го махам, направо ще го сменя. Вече се свързах с Алекс, така че се надявам скоро всичко де е 6. Благодаря за изчерпателната информация!
  11. Stig

    "Датчик Двойного Давления"

    Прекъснат си е. Колата претърпя леко ПТП. Аз случайно го видях, защото си гледах за моторчето на чистачките, че и то нещо не работи. И като така и така трябва да го махам, по добре да го сменя. По-добре ли е да се смени заедно с дехидратора, защото иначе климатика си работеше много добре преди това?
  12. Stig

    "Датчик Двойного Давления"

    Мерси за отговорите. А в момента, като е разкачен, някой има ли представа какво се случва? И дали трупа грешки? Ако някой го има или по скоро го продава моля да пише в темата или на лични.
  13. Здравейте колеги! Понеже кабела на този датчик, означен като "6-Датчик Двойного Давления", ми е прекъснат, се налага да го сменя. Оттук следват няколко въпроса: 1. Мога ли да го развия спокойно, в смисъл дали има някакво налягане там? 2. Какво му е наименованието на чист български? 3. Дали някой го има? http://img717.imageshack.us/img717/5044/shemaklimatik.jpg Uploaded with ImageShack.us
  14. Здравей колега, търся преден капак за галант (по възможност сив/сребърен) и преден десен мигач, (по възможност бял). Намират ли се?
  15. Stig

    Цена на съединител

    Преди малко проверих, на EXEDY е 530лв с ДДС за комплекта и си е японски, поне така ми казаха в Евро 07. Онзи ще излезе към 460, така че хич не си струва.
×
×
  • Създаване...