Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Mitko 1464

Потребител
  • От него общо

    51
  • Регистрация

  • Беше тук

За Mitko 1464

  • Рожден ден 07/04/1976

Местоживеене

  • Град
    Плевен

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Мицубиши Каризма EXE 1.8 GDI
  • Интереси
    Строителство,мебели

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

Mitko 1464's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Отдаден Rare
  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Mitko 1464

    Стъпков мотор

    Намерил съм за 89kw,пак GDI, но не знам дали ще стане
  2. Здравейте, някой знае ли от какъв друг автомобил, или модификация, става стъпковото моторче за Каризма 1.8 ,16v, 125к.с.?
  3. Mitko 1464

    Мирише на бензин

    От какъв друг мотор става стъпковото моторче, че не мога да си намеря! Купувам веднага!
  4. Mitko 1464

    Мирише на бензин

    Малко развитие по темата! Карам на развита капачка на резервоара, вече не мирише в коша, но колата продължава да гасне! Тази вечер тръгнах да паркирам, изключих от скорост, и угасна, врътнах ключа-запали от раз, и веднага угасна, и това се повтори няколко пъти! Какво може да и е станало на моята красавица? Гасне като работи на място, в смисъл държи около 750об.,и рязко гасне, в смисъл не започва да тресе, да се мъчи нещо, ами от ряз! Като спирам по сфетофарите, или на пешеходна гасне като отсечена, и пали веднага, без да се замисля! Не го прави винаги, примерно на 5 спирания-2пъти гасне! Благодаря предварително за насоките! Обръщам се към вас, защото в Плевен няма много кадърни майстори, а сега не мога да си позволя да ида до Пловдив! До сега никога нищо не е правила, беше най-сигурния автомобил който съм карал, и изведнъж-греда! Пак казвам това съвпада с наливането от кофти колонка, но тия 10л.,дето ги налях, свършиха отдавна! Сега има около 30л.уж сигурен бензин!
  5. Mitko 1464

    Мирише на бензин

    Не, не тече, дори няма капчица, просто яко мирише, имам чувството че тече наистина, но уви! При работещ двигател, пак казвам в първите 10мин-нищо, и после се почва! Направи ми впечатление днес, че като развих капачката на резервоара, имаше яко свистене, само че не разбрах дали беше вакуум, или налягане! До сега не е ставало така! А, като тръгнах да развивам капачката, и като започна да свисти яко, замириса много на бензин, без да съм доразвил капачката, което ме кара да си мисля че е направила налягане! Надух маркуч който отива в купето, но не срещнах никакво съпротивление, ама вече бях развил капачката!
  6. Здравейте колеги, от няколко дена в коша на мотора смърди ужасно на бензин, миризмата идва от, не знам как точно се казва, нещо за бензиновите пари, кръгло е и се намира в коша зад въздушния филтър под кутията с бушоните, в него влиза едно тънко маркуч от мотора, и по дебел маркуч, предполагам от резервоара! До сега не е мирисало, без да вдигаш капака смърди все едно си стъпил в кофа с бензин! От тогава колата гасне като изключа от скорост, не винаги но повечето пъти, започва да го прави 10-15мин.след като я запалят, днес даже угасна на място както работеше! В началото си помислих, че може да е калпав бензина, защото съвпадна с зареждането на бензин от една калпава бензиностанция, но на следващия ден налях 15л.,от бензиностанцията от която съм доволен, но за съжаление, продължава да го прави! Днес реших да извадя този, не знам "филтър", и от маркуча който излиза от купето доста време излизаше "мараня"! Надух тая кутия но интересно въздуха излезе от третата тръбичка на този "филтър", а там мъркуч няма! Благодаря, прадварително, за съветите! Каризмата е 1.8 GDI 125к.с
  7. Мисля, че виновника е водната помпа
  8. Mitko 1464

    Скоростен лост

    Всичко вече е на ред! Причината е била в паланката дето държи жилата, била е изкривена!
  9. Mitko 1464

    Скоростен лост

    Колеги, от къде и как се регулират жилата на скоростната кутия, мотора е 1.8 16v gdi, след смяна на скоростната кутия жилото което мести към първа и пета скорост, нещо не е добре, когато дръпна лоста за да включа първа, при откачено от избирачите жило, то подминава с около сантиметър и нещо, близо два, оста където трябва на влезе, а при закачени жила, там където лоста трябва да е на свободна, аз включвам първа и втора, а пета, лоста отива до пасажерската седалка, моля за помощ, щото в Плевен не знам къде да ида, че да свършат работа!
  10. Здравейте колеги, днес смениха скоростната кутия, вече няма виене, лопане, и т. н., тишина, сложих голямата усмивка, ноооо...., хората са казали: пълно щастие няма! За какво става въпрос, скоростния лост не се връща в средата, демек като изключва от първа или втора, тои си седи в ляво, и обратното като изключа от пета-си седи в дясно. Майстора каза да му я закарам пак по другата седмица, че има много работа, и аз пред блока свалих филтърната кутия, откачих горното жило, а то върви с абсолютна лекота, но вилката, (или както там се казва), която излиза от кутията върви тегаво, звънях на човека от който я купих, и той каза, че е стояла 6 месеца на земята! Мога ли да направя нещо за да се оправи тая вилка, да тръгне леко, или...? Благодаря предварително за съветите!
  11. Mitko 1464

    Скоростна кутия

    Ами сипах добавка на БАРДАЛ, но интересното беше че на студена кутия изтече около 200гр.масло, докато започна да сълзи, защото първо развих пробата за наливане,защото мислех да я налея от там, но после развих и тази отдолу, смесих маслото и добавката (150мл.),и ги налях от горната пробка, и ми хартисаха 320мл.,нямам обяснение!!!
  12. Mitko 1464

    Скоростна кутия

    Забравих да кажа, че скоростите влизат уникално леко и плавно, без хъркане, без засичане, просто уникално, не знам какво да правя, дали да не налея и аз някаква добавка???
  13. Здравейте колеги, смених маслото на скоростната кутия, и се появи шум от нея, като натисна съединителя и спира! Такаа .., въпроса ми е става ли скоростна кутия от Спейстар GDI, на моята Каризма GDI? Шумът, е по-точно нещо като виене или румолене, нещо такова,от сервиза казаха че явно е имало добавка, и за това не се е чувало, но сега с новото масло не е О. К. Питах ги какво трябва да се смени за да се оправи, и отговора беше-скоростната кутия, а един комшия продава въпросният Спейстар на части, и за това питам дали ще стане, щото неговата е здрава!
  14. Да, всичко си е както трябва! Светва, прави си проверката, и гасне.
  15. За съжаление, нищо не светва! Възможно ли е да е дефектна свещ? В смисъл като се загрее, и да прави номера?
×
×
  • Създаване...