Премини към съдържание

tomekki

Потребител
 • От него общо

  24
 • Регистрация

 • Беше тук

Местоживеене

 • Град
  Sofia

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

tomekki's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

 • Първа Публикация
 • Сътрудник
 • Начален Разговор
 • Първа Седмица
 • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

 1. Здравейте, Вчера отидох на профилактика и диагностика на климатична система на Аутлендъра. Майстора ми каза, че за 2.4 Mitsubishi Outlander 2009г. допустимият лимит на фреона е 520мл и аз на сляпо му се доверих. Като се прибрах и проверих,че всъщност капацитетът е 500мл. Та в случая ми е долял отгоре 20мл, това проблем ли е и възможно ли е наистина да е сипал повече фреон отколкото е капацитета на системата? Може ли в такъв случай да се "отсипе", за да достигне 500мл? ПС: на места е написано за модела,че е допустимо 500 +-20мл, но не съм сигурен дали е вярна информацията. Благодаря ви предварително!
 2. Благодаря за връзката!Идеята ми е само да премахна влагата от фара.
 3. Честно казано не съм се сещал да проверявам за капачка, но ще погледна! Благодаря! А как да проверя отдушника дали е запушен?
 4. Здравейте, Предният ляв фар на Outlander 2009 се запотява при висока влажност във въздуха и при най-малкият дъжд. Може ли да ми дадете съвет дали си заслужава да се ремонтира или да си взема един фар втора употреба? Ако може да се ремонтира, може ли да ми препоръчате сервиз? Благодаря предварително!
 5. Здравей, Къде са тези отвори? Мерси
 6. Здравейте, Имам запотен преден ляв фар на Outlander 2009. Може ли да ме посъветвате къде може да ми го отремонтират в София? Благодаря предварително! Поздрави
 7. Добре, мерси. Сега се сетих- Има ли значение какви адаптори или кабели тряба да вървят с мултимедията, за да се свърже с волана?
 8. А с тези мултимедии работят ли копчетата от волана?
 9. Добре, нави ме. А как е звукът спрямо радиото преди това?
 10. Да но, мисля, че от Януари 2021г има забавяне на доставки от Алиекспрес и може да те накарат мита да плащаш. Но не съм сигурен, ако идва от държава от ЕС дали това е така. Иначе предпочитам да е от бг фирма, заради гаранцията. Просто не знам какви параметри да гледам. Намерих една мултимедия Android 10 , но с 2 Гб РАМ памет, което не знам колко е удачно. Не намирам с 4 гб в България. А и не знам дали има някаква специфика на мултимедията, за да отчита системата Рокфорд.
 11. Здравейте, Решил съм да си сложа мултимедия на Аутлендър 2009г. Може ли да ми препоръчате какви параметри да гледам за андроид мултимедията. Дали има разлика в спецификациите на мултимедията при положение, че съм с аудио система Rockford? И в кой сервиз сте слагали такива мултимедии? Предпочитам да закупя мултимедията от България, заради гаранцията и правото на връщане ако не стане. Благодаря ви предварително за съветите!
 12. Здравейте, Може ли някой да ми препоръча сервиз за Блутуут модула на Мицубиши Аутлендър 2? Благодаря предварително!
 13. Естествено, аз не паля докато измервам.
 14. Добре, ще го направя! Благодаря за съвета!
 15. Здравей, очаквах да се включиш. Благодаря за съвета! Проверих акумулатора на изгасено, т.е. не е работил мин 5-6ч, и има напрежение около 12.3A, което четох , че е добър показател. Притеснително е ако е под 12 А. А когато включа колата става към 14.5А, което пак е добре (поне така мисля). По какъв друг начин да проверя за утечка?
×
×
 • Създаване...