Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Mupo

Потребител
  • От него общо

    84
  • Регистрация

  • Беше тук

За Mupo

  • Рожден ден 04/03/1984

Местоживеене

  • Град
    Пазарджик

Интернет контакт

  • AIM
    miroslav1213
  • ICQ
    332454384
  • Skype
    miroslav1213

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Carisma 1.8 GDI

Посетили профила

1,622 посетили

Mupo's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Mupo

    Каризма GDI не пали

    Благодаря Milen_z. Смених го и запали от раз.
  2. Здравейте колеги, вчера ми светна чека..... светне - изгасне - светне - изгасне . Днес на един завой я изпуснах и изгасна. Опитах да запаля, ама не успях. След 2-3 часа пак опитах и запали. Закарах я до нас, изгасих я, след това пак опитах да запаля, но пак не запали (междувременно чека пак си свети). След няколко часа пак опитвам - пак запали. Не е акумулатор, не е стартер, защото си върти, но не пали. Някой има ли идея какво става?
  3. Колата е 1998г, преди фейслифта. В какво се състои проблема с дросела, ако изобщо може да де даде диагноза без дори да сте погледанли колата?
  4. Здравейте, проблема се оправи... от самосебе си. Нищо не съм направил...
  5. Като допълнение мога да кажа, че сега на обяд я оставих да поработи 4 минути, но теста не го направи. Оборотите на място сега не бяха 1500, а около 1000.
  6. Здравейте колеги, Колата е Мицубиши Каризма 1.8GDI 1998г. 295000км Тази сутрин както си карах (градско) и изведнъж започна да набира без да натискам газта. Сега на място държи 1500 оборота, а в движение като натисна съединител - 3000 оборота. Някой имал ли е подобен проблем? Благодаря предварително!
  7. Здравейте, При мен се получи същото като при колегата. Връткам лостчето, релето цъка, а чистачката не мърда. Откачих буксата на чистачката, тя има 3 жици 1 черна и 2 сини. Има 12V в средата на синята и на черната. Като врътна лостчето да пусна чистачката напрежението си остава само там. На другата синя няма. Откачих маншона между купето и 5-тата врата, но не видях скъсана жица. Някой може ли да ме насочи къде да гледам и какво да проверявам? Благодаря предварително!
  8. Mupo

    Проблеми с обороти на GDI

    Здравейте, колеги! Аз също имам проблем с оборотите, но само когато включа климатроника. Ако карам без него няма никакъв проблем, но включа ли го започват да играят, понякога падат до 0, но не угасва, някак си пак си ги увеличава. И като че ли мощността при включен климатроник значително намалява, преди не се усещаше чак толкова. Ще съм благодарен ако някой ми подскаже къде е проблема
  9. Здравей, имаш ли задната броня?
  10. Mupo

    Покупка на GDI 99г

    Здравейте, колеги, при мен също се появи странното тракане зад жабката, но звука сякаш не идва от моторчето, а от черната кутия в ляво от жълтата табелка. Направил съм 2 клипа. Тракането започва понякога, когато запаля двигателя. Парното си работи. На клиповете се вижда, че моторчето в дясно отваря и затваря... мисля че тракането не е свързано с него... не знам. Ако някой знае къде точно е проблема да казва :rolleyes: ще съм много благодарен!!! http://vbox7.com/play:09856ce8e6 http://vbox7.com/play:207327911b
  11. При мен се случи същото нещо преди месец. Един майстор обезвъздуши системата, доля течност и така издържа 1 седмица. След това изобщо не можеше и да се обезвъздуши. Купих си комплект гумички за долната помпа, смених ги (изобщо не е трудно), долях течност, обезвъздуших и от тогава нямам проблем. 7лв струваха гумичките.
  12. Mupo

    Машинка за ел. стъкло

    От някоя морга
  13. Mupo

    Озвучаване на Каризмата

    Сигурно и така ще стане. Не знам защо не ги отваря, може би са ги изтрили, защото не съм влизал отдавна в профила ми
  14. Mupo

    Озвучаване на Каризмата

    http://imageshack.us/g/713/rearh.jpg/ Снимки съм качил отдавна
  15. Почисти си резервоара и след това наблягай на нафта от бензиностанциите, ако е възможно
×
×
  • Създаване...