Премини към съдържание

Sashy

Потребител
  • От него общо

    34
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Varna

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Galant 2.0 TDI

Интернет контакт

  • Skype
    el3ctrical

Sashy's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте, търся външно каре за Галант 2.0 TDI 98' година
  2. Здравейте! Търся гривна за ABS на Галант 2.0 ТДИ. Може и на лично, евентуално с цена. Благодаря!
  3. Sashy

    Изпотен фар

    Преди 3 дни наливах течност за чистачките но олях фара и сега гледам че се е изпотил... Ще се оправи ли сам или трябва да се азглабя да се почиства ?
  4. Тази сутрин стартера ми отказа да върти и искам да попитам някой свалял ли е стартера си за почистване и ремонт. Как по точно се сваля и разглабя и от къде могат да се поръчат нови четки?
  5. Рещил съм да си копувам капаци за спирачните апарати, но размерите на капаците са:S 19см:5,5см, L 23,7см:6,7см ; XL 27см:8см; Та можете ли да ми кажете кои капаци ще са подходящи за мен (Галанта ми е 2000 ТДИ).
  6. Sashy

    Продавам Galant 2.0 TDI

    Промяна в линка на обявата http://www.cars.bg/c359264
  7. Sashy

    Galant

    Хаха колега това със сигурност не върви повече от галанта! :D Говоря от личен отпит. А и да не казвам колко повече гори от него
  8. Sashy

    Galant

    Леле за 7 разход извънградско дооста зор трябва да види... с още 4 човека и пълна с багаж колата даде разход 6,5 да не кажа и по-малко, като през целия път климатроника работеше.С 2-3ма човека и не много багаж и с много внимателно каране разхода ти може да падне и малко под 6, но чудеса не очаквай. В града гори 8, като хубавото е, че разхода ти няма да зависи толкова от нафтата с която караш, а от карането ти (не е капризен към качеството на горивата както повечето дизели). Според мен разгледай и двата вида двигатели и се спри на по-запазения екземпляр. И в двата случая няма да съжаляваш!
  9. Sashy

    Табло->Разглобяване->Как?

    Как да разбера коя се е прецакала ? Предполагам без разглабяне на таблото няма как да стане...и какви пари са тези машинки?
  10. Sashy

    Табло->Разглобяване->Как?

    За да не отварям нова тема искам да попитам тук дали има някой колега от Варна, който си е разглабял таблото на галанта и да го помоля за помощ при разглабянето на моето, защото имам превъртяла клапа на някой от въздухоотводите и при определена температура, когато трябва да се отвори или затвори нз въпросната клапа моторчето започва да чатка за 20-30 сек.Също ако някой случайно има снимков материал как се разглабя таблото ще съм много благодарен.
  11. http://www.cars.bg/c87981 ето линк към обявата. Ако имате въпроси може да ми пишете на лично или да се обадите на посочения телефон. Колата може да бъде карана и прегледана в абсолютно всеки сервиз посочен от клиента. Цена по телефона или в интернет не коментирам(давам я доста по евтино от цената, на която съм я закупил и парите, които съм вложил в нея). Не се интересувам от бартери.
  12. Sashy

    Катализатор

    За да не отварям нова тема да питам тук: обмислям да махна гърнето на галанта (2.0 ТДИ) и катализатора и поставя само права тръба, та въпроса ми е при дизела има ли някакви ламбди сонди които усложнят работата ? Знам какво ще ми кажете за дизел и смяна на гърнето със спортно или съвсем за отстраняване на гърнето, но според мен дизелите вадят доста добър звук без гърне..
  13. Sashy

    Каре с гривната за АБС

    За да не отварям нова тема реших да пиша тук. Имам скъсана гривна за АБС-а на карето. Някой знае ли къде във варна могат да ми заварят тази гривна, защото в моя сервиз ми казаха, че не могат да я заварят, а и колко горе долу струва.
  14. Реших да си затъмня стъклата но не знам как точно се сваля кората на вратата. Утре или в други ден мисля да я разглобя и искам да питам има ли нещо на което трябва да обърна внимание при разглабянето ? Също така ако затъмня задното стъкло после при евентуално сваляне на фолиото ще имам ли проблеми заради реотанчетата по стъклото (ще се накъсат ли) ?
  15. Когато запаля колата или дам на контакт за 30-на секунди се чува някакво чаткане и после спира. Казаха ми, че имало някакви клапи на въздухоотводите на климатроника които понякога се прецаквали и моторчето се мъчело да ги затвори или нещо такова. Можете ли да ми кажете къде се намират тези клапи и как да ги позиционирам защото ми казаха че когато намествам трябва да внимавам да не объркам кога трябва да е отворена за студен и кога за топъл въздух. Мерси !
×
×
  • Създаване...