Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

totto

Потребител
  • От него общо

    98
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    1

Всичко което totto е написал

  1. Щом кипи антифриза в радиатора е ясна работата, но все пак направи тест за изгорели газове в охладителната система.
  2. totto

    Колеги помагайте

    Май като гледам проблема ти идва от имобилайзера(това според снимките де). А сигурен ли си, че новите дюзи са напълно съвместими със твойта кола(може да няма връзка, ама все пак).
  3. Като за начало пробвай да върнеш лоста една позиция назад(лека шега), другия вариант да ти е заяла муфата на предния мост или да си с ръчни хъбове и трябва да ги изключиш.
  4. При повечето случаи е спукана и (от моя опит) препоръчвам да се смени главата, но това е скъпичко вече. Лично ти бих препоръчал 3 литровия шестак с газов инжекцион. Като разход е една идея по-скъпичко ама си е оправдана изнвестиция. Иначе не се занимавай с тази, която са ти намерили.
  5. Да не говориме, че и годината не отговаря. Колата е не повече от 96-та година
  6. Не знам какво се занимаваш с Диана, като АДК са официален вносител на Бриджстоун. Там виждам само въпросната марка и Континентал, и малко от бюджетните марки. До преди 2 седмици им дойдоха 2 тира само със зимни гуми(склада им е до моя офис).
  7. Тези свещи работят на 6 волта, с връзването с акумулатора директно си им ебал мамата(75лв струва оригинална, друга май няма да намериш). Първото реле чатка само два пъти и след като запалиш веднага след това почва да чатка другото за определено време(в зависимост от това колко е студено).
  8. Да не е въпросния проблемен семеринг на помпата. Ако е от него го сменай, не е много пари.
  9. А сигурен ли си, че са правилните? Защото Паджерото има 3 вида подгряване с 3 вида свещи.
  10. Като за начало си провери свещите.
  11. Дура Трак-а е с по-агресивен грайфер и става, но е с доста висока цена. Аз съм със Грабер АТ2 и си джиткам 4 години с тях вече и не са се износили много. Карам ги и зимата, но вече каучука се повтвърди и на лед си се лизга машината. Добър компромис са, на неутъпкан сняг се държат добре, на утъпкан се кара с едно на ум, ходих с тях два пъти на Банско и не видях зор никъде, а си търсех белята по преспите, тихи са предвид шарката на грайфера. Миналата зима шефовете ме викаха да зимам от тях защото не мога да си отринат колите и там не видях сериозни проблеми. За да се почистят от калта им трябва малко повече оборот и едно важно нещо за някои хора - имат дупки за шипове.
  12. Лично аз опит нямам, но както споменах по-горе в щатите са много доволни от нея предвид, че карат големи машини в люти зими. Eто мнения на потребителите http://www.tirerack.com/survey/SurveyComments.jsp?additionalComments=y&commentStatus=P&tireMake=Bridgestone&tireModel=Blizzak+DM-V1&tirePageLocQty=# , ето и вносителя на гумите www.adk.bg
  13. В момента в АДК има намаления и евтина доставка за цялата страна(4 кинта за гума). Иначе аз за мойто паджеро се спрях на Бриджстоун дмв-1. Във Tirerack са номер едно според потребителска класация във Щатите, а там си има доста сериозни зими.
  14. Проблема ти е друг. Дали е прегрял двигателя вече. Виското се сменява за една бира време. Ако си заслужава метни го в сервиза да го прегледат и след това решавай какви ще ги вършиш
  15. http://fs10n4.sendspace.com/dl/9a45fa3b0e7887c16ae73ebea9ba1c1a/50281448074e3ffa/196ubb/xl200.zip И от тука първите 5-6 файла ->http://www.filecrop.com/mitsubishi-l200-manual.html
  16. Освен ако не сложиш втори акумулатор в багажника, аз друг вариант не се сещам. Ако ще го правиш първия вариант си сложи някакъв бушон за всеки случай.
  17. Пускаш й плюс от акумулатора директно.
  18. В края на раздатката от лявата страна(като го гледаш отзад), точно на опашката.
  19. Свали датчика и виж дали не са се изронили зъбите,
  20. Не е ПДФ, но смятам, че ще ти свърши работа http://out-club.ru/Manual/Outlander_XL_Service_Manual/Service/003/4753343558202020/search/2007/index_M1.htm
  21. Кажи коя година е колата. На по-старите датчика е механичен, другия е друг(честно и аз не знам какъв е). Иначе се намира на раздатката вързан посредтсвом жило. Свали си таблото и виж там да не проблема с жилото, ако не лоша работа.
  22. Поплавъка в резервоара, някоя букса на поплавъка, някоя жичка, проблеми по таблото.
  23. 2.8 е с верига и автомата е по-безпроблемен от ръчката.
  24. Другия момент, който е, че на П1 главата май беше с по-малки дюзи(по-малки като диаметър). Внимавай много.
×
×
  • Създаване...