Премини към съдържание

Trafik

Потребител
  • От него общо

    170
  • Регистрация

  • Беше тук

За Trafik

  • Рожден ден 08/26/1978

Местоживеене

  • Град
    София

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Galant 6а13

Trafik's Постижения

Често присъстващ

Често присъстващ (7/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Джантите са оригинални! Намират се в София. -20151030-[diplayLink]-3402484@1-20151030114244"]СНИМКИ ТУК Цена: 299 лв. 0885 915 505 Кръстин
  2. Любимия ми и така добре поддържан Галант, скоро докато си почиваше на паркинга един TIR реши ,че може да мине през него :icon_crying:. Резултата се вижда на снимките. С две думи продава се цялата за части. Сума няма да посочвам, очаквам предложения от заинтересованите. Описание: - всички елементи и части по колата са здрави и работещи, освен щетите ,които се виждат. - ел. стъклата и на двете смачкани врати работят. - ел. огледалото на смачканата врата също работи. - както се вижда кожен салон, има забележка на шофьорската седалка. - предни и задни амортисьори сменени преди няколко месеца + задните пружини. - скоростна кутия автомат, ремонт на торка + масло и филтри преди 3000 хил. км. - газов инжекцион Фобус, миналата зима сменени рейката и изпарителя. - по принцип колата има комплект летни и зимни гуми (летните се виждат, зимните на метални джанти) Пак да уточня, колата се продава цяла!! http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11445155163021204 0885 915 505 Кръстин
  3. Възможно е, аз имах същия проблем, носача е нов но маншончето пуска вода..... http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_crying.gif Скърцането е все едно търкаш гума в стъкло..... или нещо такова.
  4. Trafik

    Водно съединение

    Намерих http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_clap.gif
  5. Търся водното съединение от термостата към радиатора, горното. Galant 98 / ЕА5А / 6а13 Ако някой е сменял скоро моля да сподели от къде го е закупил.
  6. Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп! :icon_box:
  7. Подкрепям :icon_thumbup: , само дето на светофар не ползвам P...само спирачка. Винаги на светофар минавам на N независимо от чакането. На неутрална може да минеш без да натискаш копчето на автомата, независимо на коя си! При използването на P е много важно да няма напрежение при изключването, има вероятност да се отчупи парче метал и.....лошо. При спиране първо ръчна, пускаш спирачката и тогава P. (ако няма наклон даже не минавам на P) При тръгване спирачка, изключваш P пускаш ръчна. От 9 години съм с AT , като последните 4год. с Галант.....не съм имал проблеми. Но най големия враг на AT особено при Галанта си остават джигитските изпълнения, опитите да завърти гуми....и т.н.
  8. Вече гласувано :icon_hmm: dir.bg Нищо не се споменава ,че промяната е за коли под 100 коня!
  9. Trafik

    За предните дискове

    Колкото и странно и невероятно да му се стори на някой аз от вече 60 хил.км съм с дискове Цимерман (незнам даже дали се пише така) и нямам никакви проблеми :icon_thumbup: Началото на тази година имах малки съмнения ,че вече са тръгнали да се кривят....но не, оказа се накрайник. Тези километри ги навъртях за 4,5 години, през това време съм имал няколко екстремни спирания на магистрала едно от което беше от 190км/h.....тогава си казах е този път вече се изкривиха....но не, всичко е ок! Искам да обърна внимание на още една предпоставка за кривене на дискове а именно автомивките. В градския трафик газ-спирачка, газ -спирачка и така един час....накрая нахълтвате в някоя автомивка и ви взимат веднага.....започва едно миене с ледено студена вода.
  10. Trafik

    Секретни болтове

    На оригиналните гайки за алуминиевите джанти в началото на гайката има малък конус, който пасва точно в леглото на железните джанти :rolleyes: Мисля ,че японеца го е предвидил този момент :icon_clap: и гайките стават и за двата вида джанти.
  11. Trafik

    Секретни болтове

    Здравейте колеги, купих си за зимата железни джанти. Съответно изникна въпроса стават ли болтовете от алуминиевите на железните джанти? Резервната гума също е железна, слагал съм един два пъти и не е имало проблем. Ако са различни болтовете, то тогава и секретния болт трябва да се сменя!
  12. Или просто фаровете са сменени и новите не са оригинални и нямат ел. реглаж. Причината за смяната може да се досетиш сам!
×
×
  • Създаване...