Премини към съдържание

Zagorov

Потребител
  • От него общо

    36
  • Регистрация

  • Беше тук

За Zagorov

  • Рожден ден 05/01/1980

Местоживеене

  • Град
    София

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    MITSUBISHI GALANT 2.5 V6 6A13

Zagorov's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

1

Репутация

  1. 3 години карам с такива диоди на габаритите... http://luxima.bg/LED-SVETODIODI.html
  2. Zagorov

    Смяна на купе

    Здравей! Да ти кажа, това може да каже някой който със сигурност го е правил и то абсолютно същия вариант.. Винаги може да има някакви разлики! От опит знам, че е голяма играчка!!Правил съм го поне десет пати.Също съм обръщал и волани..Ще ти отнеме време..Като за начало виж ДЕТАЙЛНО дали си съвпадат ИНСТАЛАЦИИТЕ!!! Може да те изненадат различни захващания на тампоните на двигателя,скоростите.Компютъра на колата също е за смяна!Успокоителното е ,че и двете са автомати..По принцип можеш ,ако нещо не става да го вземеш от другата кола и да го насадиш... Приготви се по добре за филмче,пък ако стане лесно по-добре!! Успех!
  3. Zagorov

    КЛИМАТРОНИК

    Автоматично започва на вътрешна циркулация защото през зимата така по-бързо изсушава въздуха в купето(за запотените стакла).Също така и по-бързо изстудява купето през лятото!
  4. Здрасти! За тези пари и според мен ще излезе още нещо по колката...Ти си знеш! По-добре събери 2-3 хиляди още и си купи читава кола която тя теб ще слуша,а не ти нея!! Успех!
  5. Zagorov

    "Юруш на маслините"

    Здравейте! Аз пък сложих дискове и накладки на TEXTAR за 245лв комплекта и съм много доволен! 20 000км съм навъртял...
  6. Zagorov

    Мнение за Галант 2.5

    Добре си върви галанта.. Не е бавен! Екстра си е!!
  7. Не се коси! и при мен е така... свети докато не загаса двигателя. После като запаля и тръгна, загасва..
  8. Отивай пак при милен!!!!
  9. Моите дискове още държат...31000км вече... НО, внимавам да не спирам рязко и продължително! За размера на дисковете,разбира се ,че са малки за този галант! С оригинални накладки сам. Всеки си знае...
  10. Браво! :icon_clap: Много се кефа на някой който прави нещата с мерак !!!! Как ме сърбят ръцетеее.... :D Да не забравиш да кажеш за крайния резултат подробно!!!!
  11. Zagorov

    Какви амортисьори ?

    Четох внимателно,но не разбрах последно от къде се купува каябата и за колко,как се познава кога са за сменяне пружините,как може да се проверат амортисьорите,а японската каяба къде е... :icon_hmm:
  12. Аз карам 3та година и нямам никакви проблеми!!Това е мит... Карай и си свиркай!!!!! Качи ли се човек на автоматик,после се чуди защо произвеждат още коли с ръчни скорости освен ако не е някаква състезателна бегачка... :icon_hmm:
  13. Това е най-правилното решение!ОЕМ дискове с ОЕМ накладки!!!! :good:
  14. Здравейте! Зна4и, когато си купих колата галант 2002 2,5 6так AUTOMATIC, беше с оригинални накладки и СПИРАШЕ мн-добре! По време на докарването на колата обаче почна да ми бие предницата при спиране някъде в сърбия.После се оказа,че ми беше скъсан маншона на единия цилиндър и беше малко ръждив и изсъхнал от вътре.Поръчах го и го смених с оригинален.След това отворих, изчистих и смазах всички водачи и всички цилиндри! След това я закарах при Асен на семинариата се намира, който ми шлайфна за 1ч и 4те дискове.Смених естествено и накладките с кашияба защото не можехме да намерим тогава акебоно! След 1 ден се запо4на едно прищракване и скърцане и свирене при сменяне на скоростите и при спиране в колелата.Изчаках аз да мина 500км за да могат да улегнат уж накладките ,щото въопще нямаше нищо общо и с предишното спиране на колата,но нищо!!! :icon_censored: Покарах си аз така дразнейки се и понеже сам луда глава (не,че имам излишни пари)си намерих акебоно,и предни и задни.Сложих ги аз с кеф, и се запо4на голямото свирене и пак никаква разлика в СПИРАНЕТО!(поне щракането из4езна... :icon_hmm: Та улягаха някъде към 15000км :icon_doh: (нали разбирате,писна ми тогава) . Сега ,тоест преди една седмица ми омръзна да свиря и неспирам,и си купих за по 100лв OEM MITSUBISHI накладки!!! :icon_thumbup: ТОВА Е! СПРЯ ПРИЩРАКВАБЕТО СПРЯ СКЪРЦАНЕТО И ЗАПОЧНАХ И ДА СПИРАМ МН-ДОБРЕ!!!! :icon_rock: ВСЕКИ ДА СИ НАПРАВИ САМ ИЗВОД АЗ ПРОСТО СПОДЕЛЯМ ЗА ДА НЕ СЕ ЛУТАТЕ КАТО МЕН И ДА ДАВАТЕ ПАРИ ЗАЛУДО НА РАЗБИРАЧИ.НАДЯВАМ СЕ ДА СЪМ БИЛ ПОЛЕЗЕН..
×
×
  • Създаване...