Премини към съдържание

killer

Потребител
  • От него общо

    75
  • Регистрация

  • Беше тук

За killer

  • Рожден ден 10/17/1993

Местоживеене

  • Град
    Пловдив

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi galant EAO 2.0 136 к.с.
  • Интереси
    Mitsubishi Motor Sport

Интернет контакт

  • Skype
    stedo_93

Посетили профила

783 посетили

killer's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. killer

    Прибиращи се огледала

    Здравейте,отново на всички.След отново дълго търсене на въпросната букса за копчето на огледала,така и не намерих.Реших,че на първо време ще запоя на пиновете кабелчета пак ще видим.Но след като реших да пробвам да ги сложа...греда.Гледах омувах ама не мога да вдена в схемата както точно трябва да направя.Моля по запознатите за помощ с разчитане на схемите и свързването на копчето.Давам каса бира за малко акъл както се вика. Поздрави.
  2. killer

    Прибиращи се огледала

    Колеги аз всичко си чета.Но ще кажа за пореден път,че в Германия не всички сайтове линкове и т.н. ми ги отваря и за това помолих.За схемите ще видим.
  3. killer

    Прибиращи се огледала

    Чудесно,колега.От тази схема разбрах как се отварят и затварят.А случайно да ти попднала схема на самото копче?
  4. killer

    Прибиращи се огледала

    Така,тъй като немският интернет ме искарва извън нерви,много ви моля някой който има сервизното ръководство за галант ЕАО да ми го прати на мейла. rezistora_93@abv.bg .Искам да сравня буксите и пиновете как ги дават.
  5. killer

    Прибиращи се огледала

    И аз си го мислех същото колега,но когато се отключва колата да се отварят и когато се заключва да се затварят.Мисля,че с някоя афтермаркет аларма би могло да се направи ако има желание.
  6. killer

    Прибиращи се огледала

    За жалост нямам буксата.На първо време ще пусна кабелчета от копчето запоени на пинчетата докато намеря буксата.А някаква схема кои пин на кои кабел от старата букса отговаря можете ли да намерите.Аз открих в един мануел на вр4,но много ясно не ми стана как трябва да стане тъй като беше на руски,а аз съм скаран с него.
  7. killer

    Прибиращи се огледала

    Да купих ги комплект двете огледала и копчето.Сега си мисля от каде да намеря буксите.Това ми се вижда по трудна задача от намирането на огледалата.
  8. Здравейте отново.От доста време търся огледала за галанта който се прибират.Минала седмица излезнаха едни и веднага ги купих днеска пристигнаха.И веднага на въпроса! Как аджеба да ги подкарам да работят?Така като ги гледам си мисля,че ще трябва и буксите да търся сега,или аз съм в грешка.Моля за помощ който е правил такова нещо да сподели как да го направя.Аз ще се постарая да направя снимки как се прави всичко подробно описано тук в форума за да е полезно и на други колеги.Галанта е EA2A 2.0 Поздрави.
  9. killer

    Оригинални части

    Да за Германия това е нормален срок за доставка на повечето части.В редки случай седмица.Цената е в евро да.Днеска се обадих за рамената отзад за регулирането на задния мост,целите рамена с шарнира 97 евро на бройка направо се оцъклих.Но ще ги взимам какво да правя.Междо другото се наложи да сменям преден лагер преди 2,3 месеца и си намерих само лагер за 20 евро.Някаква измислена марка но за сега сичко е наред.Ще видим колко ще издържи.Тай като сам млад и ме валнуват шукарийките по колата сам намерил един сайт с много интересни неща поствам го тук може да си харесате нещо.http://www.go-performance.de/index.php/de . аз лично съм навит на ето този биг бреик кит http://www.go-performance.de/index.php/de/Mitsubishi-Brembo-Bremsenkit-Eclipse-D30-Galant-EA0/c-KAT119/a-P000420?sid340D38CBEA764B508157125836D88D30=01e01680df9dee962092220978c1a638 има си всичко което ти тряба главини дискове шенкели от до.Ако ви интересува нещо питайте.
  10. killer

    Оригинални части

    Благодаря много на всички за линковете.Точно това е което тарся.За цени и части аз се обаждам директно в Митсубиши.С номера на рама и точния номер на часта за 2 дена са при мен.Последно купих ексцентричните болтове за регулирането на задния мост по 9.90 бройката от там.
  11. Здравейте.От доста време се каня да пусна тема.Интересувам се от оригиналните ОЕМ номера на някой части.Търсих много из интернет,но уви нищо не октрих.Темата може да е полезна и на други колеги от форума,който търсят части.По-специално се интересувам от лагерите на скоростната кутия,хидравличните компенсатори,на задния мост рамената на регулиране на моста и другите тампони и т.н.Ако някой допълни още нещо ще съм много благодарен.Пробвах с търсачката,но тай като живея и работя в Германия и някой сайтове и страници ми ги блокира..Колата е Митсубиши галант 2.0 1997г. номера на рамата е JMBSNEA2AVZ000300 Мерси предварително.Поздрави.
  12. И аз го имам този проблем от близо година.Смених пружини и армортисйори и пак люшка яко отзад.Преди Две седмици я дигнах на крик и бях потресен...Моста от лявата страна изгнил гредите и те.Поръчах си мост от България,че в Германия са си цифра.И мисля цялостна ревизия на задното окачване да направя.Но тук не мога намеря тези втулки и регулиращите болтове..Някои ще може ли да ми покаже на снимка понагледно кое точно трябва да търся.Тук в немските магазини за части с българския талон не става.Имат си някакви цифри в немските талони и по тях търсят части.Извинявам се ако не е тук мястото на въпроси ми,но ми се стори умесно в тема за задното окачване.на галант. Поздрави.
  13. Записвам се и аз за срещата.
  14. killer

    K&N филтри

    Колеги,аз съм с такъв филтър на 2.0 и разлика във вървене не съм видял единствено много леко с звука.Трябва по редовно да се почиства това е.Аз за напред съм замислил един cold air intake, евентуално с него предполагам може да има някаква минимална разлика ,но ще видим какво ще стане.
  15. Чак сега виждам темата,пак ме е яд много.Хайде тази неделя да сптретнем някоя среща м?
×
×
  • Създаване...