Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Beatles

Потребител
  • От него общо

    33
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Beatles е написал

  1. Beatles

    Дали да е лансер ?

    Лансер 1.5 на 30 0000 км.Разход - градско/Варна/ 8.5 - 10 на сто,извънградско 6.5-8 на сто.
  2. Смятам в четвъртък/02.02./ да пътувам за с. Баните/Смолянско/.Ще се радвам някой да ми каже как е положението в региона.
  3. Моята е на 2 години с много драскотини.През няколко дена заведох три щети.На щета позволяват до 3 елемента.При мен се получиха 11 елемента за пребоядисване и 1 за пастиране.В БС я пребоядисаха за седмица.Доволен съм.Застрахователят е "Уника"
  4. Кога ще тръгва "колоната" от Варна.Смятам да се присъединя на Чудните скали.
  5. Вчера правих първи гаранционен преглед/на 7 000 км./ цена 200 лв. - измиване+ оглед,смяна на маслен филтър и масло SLX 5W40 208 L.Какво ви е мнението за маслото.
  6. Beatles

    Airbag

    Магистралата за Девня,преди летището.'Балкан Стар'
  7. Beatles

    Данък МПС !

    Вчера го платих - 370 лева + 50 ст.лихва.Отстъпка няма.За старата кола - 45 лева.
  8. Както казват англичаните/с обратният волан/,не съм толкова богат да купувам евтина стока.
  9. Ето ви още една дестинация - яз. Цонево
  10. Beatles

    Зимна среща

    Датата не е променяна.Явно мястото не е "елитно".На последната поляна бях с най-старото :mitsu-smiley: ,сега съм с новоя Lancer и не виждам разлика в отношението ми към марката :mitsu-smiley:,просто е най добрият автомобил ,който съм имал в последните 11 години ,а къде ще бъде следващото събиране зависи само дали има желаещи и дали са свободни по това време .Ако идеята е само LUX категория ,явно не сме една и съща кръвна група.А тя е :mitsu-smiley: винаги :first:
  11. Beatles

    Зимна среща

    Изглежда,че за по голяма част от 'КОЛЕГИТЕ' е важна опаковката. а не :mitsu-smiley:
  12. Beatles

    Зимна среща

    Смятайте ме и мен с двойна стая - 2 човека.
  13. Beatles

    БС - отстъпка?

    Платих колата с кредит от банка на преференциална лихва,защото ми излизаше по евтино от лизинг.Направиха 3% остъпка,а алармата задължително от БС.Имаш избор - за 300 или 390 лева,ако не се лъжа.За прехвърляне на колата пари не се дават.Успех с покупката
  14. Beatles

    Гаранционно обслужване

    От август или от септември първият преглед е на 1 година или 20 000 км.
  15. Beatles

    Имаме си Mitsubishi Lancer

    Здравейте колеги.Снощи най после си взех Лансъра (cool silver),но не мога да му се нарадвам както трябва.Рано сутринта ми удариха стария Колт 91 г. и сега търся ляв фар и евентуално преден капак.Тръгвам да тествам извънградско новият автомобил и оглед по моргите за стария.
  16. Момчетата от "Мотор-Консулт" са добри, но са претрупани с поръчки. В Младост тел. е 0888705870 - Дидо.
  17. Beatles

    Galant 2.4,160 к.с

    Колеги благодаря на всички за мненията и съветите. Днес вече капарирах Лансер и другата седмица ще го взема. Надделя мнението за новият автомобил и съществената разлика в разхода на гориво и поддръжката като цяло. Имах за известно време автомобил 2700 кубика и знам за какво става въпрос. Благодаря пак и приключвам с темата.
  18. Beatles

    Galant 2.4,160 к.с

    Колеги, благодаря на всички които ми отговориха. След много размишления и благодарение на вашите коментари взех решение и посетих офиса на Балканстар. Следващата седмица ще идват нови Лансери и ще видим. Още веднъж благодаря за отзивите.
  19. Beatles

    Galant 2.4,160 к.с

    Колата наистина е внос от Щатите. Интересуват ме много работи, но като начало: 1. Заслужава ли си Галанта пред Лансер 08? Защото първо си мислех за Лансера, все пак е нова кола; 2. Проблеми по ходова част /сменял ли е нещо/, двигател, разход градско и общо взето как е 'возията'; 3. Нещо характерно което трябва да гледам на пръв поглед като слаби страни, ако има наблюдение; Благодаря за отделеното време. :icon_thumbup:
  20. Beatles

    Galant 2.4,160 к.с

    Марио, благодаря за сайтовете. Прегледах ги. Вторият е по-скоро за модел 2007 г. Не знам дали има разлика с 2005 г. Тук търсех някой колега със същият модел, да ми даде по-точна информация за колата. Автомобила се продава в Добрич, ако има някой колега от града да ми препоръча добър сервиз за оглед ще съм му благодарен, защото почти на 100% съм решил да го взема. Нямaм намерение да го препродавам, вече 10 години карам :mitsu-smiley: и смятам да остана верен на фамилията, макар и на друго ниво.
  21. Beatles

    Galant 2.4,160 к.с

    DANI, благодаря за отговора, но много ми хареса модела. Не бях виждал такъв във Варна. Запалих се много и затова търся информация. Ако някой знае сайт, където да проверя, нека пише. :mitsu-smiley:
×
×
  • Създаване...