Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Burning_Boy

Потребители
  • От него общо

    8
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Kozlodui

Burning_Boy's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Burning_Boy

    Дали да е лансер ?

    :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: На колегата колата е ИЗРОД напълними душата този лансер, това за мен е невероятна кола а за музиката дане споменавам,че мести бъбреци :icon_clap: Тези неща за пласмасите кадето казвате,че тропат аз останах с добро впечатление а удоволствието от шофирането на този хищник е феноменално имах чувството,че държа пътя с рацетеси много директен волан а окачването :icon_rock: БРУТАЛНО СТЕГНАТО авееее това е моята кола. За външния вид дане говорим толкова остра и агресивна,че няма до каде колата е :icon_thumbup: :mitsu-smiley:
  2. Burning_Boy

    Дали да е лансер ?

    :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: Колега много благодаря за предложението, ще се възползвам от офертата,но да се по-оправи времето и ще те потърся ако до тогава не съм се задомил вече с някое :mitsu-smiley: :drinks: Е това е готино изказване :icon_thumbup:
  3. Burning_Boy

    Дали да е лансер ?

    Онези които нямат ама грам отношение към моето въпросче, в този клас за мен тези алфи и там хУидаи и тем подобни изобщо неми влизат в класацията по скоро бих свалил годината но не бих си взел никога ама никога италиянка или французоика. Аиде за хУидаите сам с смесени чувства НО моляви да коментираме само лансер :rulez:
  4. Burning_Boy

    Дали да е лансер ?

    ЛеЛеЛе на каде повлякохте темата... явно спама го нямате за нищо :icon_hmm: :help:
  5. Burning_Boy

    Дали да е лансер ?

    Абеее и аз това гледам (ако ще е това колата де)НО имам няколко "изисквания" 1- да е с рокфорд аудио система 2- газ Бензин(новите дизели нещо не им е вкусна нашата нафтица),ако може 2.0 автомат (макар данесам много убеден в надежноста на автомата :icon_hmm: ) 3- ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с готините брони прагове и т.н. 4- Все мие тая за тези пластмаси, за мен е наи-важно да е здрава ходовата част и двигателя без скъпи ремонти още на 50 000 км Около тези 4 т. сами въпросите :drinks: :icon_n_king:
  6. Burning_Boy

    Дали да е лансер ?

    Интерсно... Иначе имаме и :mitsu-smiley: паджеро от което сам много амаааааа мнооого доволен за 8г нищо ама нищо несам сменили а се кара душманската,та затова смятах,че :mitsu-smiley: все още даржи ниво НО маи нестоят така нщата с новите :mitsu-smiley: А авенсиса го взех на 180 000 а сега е на 230 000 и също не съм сменил нищичко цялото окачване е заводцко. Та мисалтамие,че несам свикнал да робувам на автомобил а само каране и то баш ДУШМАНСКО затова искам нещо малко по-ново с по-агресивен дизаин , да е поне малко спортист и да е наи-вече ЗДРАВ а вазможностите ми не надхвърляд 20 000лв
  7. Burning_Boy

    Дали да е лансер ?

    Много благодаря за информацията, чудясе само тези автомати (ЦВТ) до каква степен са надежни,че като гледам доста странен принцип на работа имат. Надявамсе има колеги с автоматична трансмисия които да изкажат мнение :icon_hmm:
  8. Здравеите :mitsu-smiley: Много ми харесват лансарите особенно след 2008г та реших да е лансер, та питанките са ми следните. Понеже имам от 4г авенсис дизел и с наща наФта нещтата са много зле та мисля да е бензин (газ),та незная заслужавалиси бензинката 1.8 или по вазможност нещо такова- http://www.cars.bg/u244528 Кое е по добре автомат или ръчка, понасяли им газта,иматли вродени недази за които да гледам. Всеки ваш съвет ще помогне за моя избор така, че благодаря от сега и се ИЗВИНЯВАМ,ако иам вече подобна тема. :rulez:
×
×
  • Създаване...