Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

sleepless

Потребител
  • От него общо

    101
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което sleepless е написал

  1. Търся човек, който се занимава със затъмняване на стъкла в Пловдив. Колата е Лансер 08 г.
  2. Търся да закупя спойлери - предни и странични, черни, както и джанти 18ки за Мицубиши Лансер 08 г.
  3. Колега здравей!

    Видах, че търсиш заден спойлер.

    Аз също в момента търся, но предни и странични, та може да обменяме инфо от къде, как и т.н.

  4. Колега, аз имах нещо подобно.

    Обади се в Ратола Пловдив, хората направиха всичко възможно, за да разберат от къде ми е проблема и ми го решиха.

    Даже може да кажеш,, че Борислав с черното мицубиши те е насочил.

    Успех.

  5. Здравейте! Искам да си купя предни и странични спойлери за Лансер 2008 г. седан. Моля за инфо откъде мога да намеря, цени и т.н. Благодаря предварително.
  6. Колега, здравей!

    Искам да те попитам за щорите, тази цена от 135 лв. какво включва, в смисъл - за всички врати и задното стъкло или др. Мерси предварително. :)

  7. Здравейте, колеги! Някой може ли да каже какви пари излиза профилактиката на 4г./45000км. И къде е за предпочитане - Балкан Стар Пловдив или Ратола. Мерси предварително.
  8. :icon_doh: Е тва направо ме разцепи! :D Ти явно се занимаваш с алъш-вериш и гледаш нещата през някакви особени очила, ама както и да е... Най-важното е от всяка сделка да си на печалба! Ей ся схванах, че примерно като пия Бушмилс съм на огромна загуба, щото в Лидъла има и спиртна напитка "Уиски", в пъти по-евтина! И още хиляди примери в твоя стил. :D Колега, сериозно, тия приказки ако ги лепнеш в някой друг форум, където колите са доста по-скъпи, сигурно още повече ще ти се смеят. :good: :icon_clap: Това е напълно достатъчно и вярно!
  9. :D лошо, не ям пържоли и производните им... :D :D ок, ще ти пиша на ЛС да се разберем
  10. доста почетохо тука и осъзнах - съжалявам, че си купих Лансера.... :icon_hmm: ....трябваше да си купя някой 10, максимум 12-годишен бурсук, ако може да е по-малък и мизерен....даже си мисля и за колело вече, поне няма да гори и капчица гориво....
  11. Ако още темата е актуална /т.к. малко насоката се промени/, да споделя - след като вече 3-4 години карам Мицубишито с CVT никога повече не бих си помислил да карам ръчка; удоволствието и облекчението да караш автоматика в града е огромно. Сега било по-мудно, бавело с 1 секунда и не знам си какво.... :D Първо, ако искаш бързо, може да си караш на ръчен режим; и второ - със светофари и пътеки през 100 метра, с камери наляво и надясно къде ще карате бързо бе, хора?! Видяхме го оня бързак, дето не можа да спре на пътеката как ревеше по телевизията - "не ми се живее....това дете не го видях".... дейба и грозния педераст нещастен...
  12. sleepless

    Дали да е лансер ?

    Много ясно! :icon_rock: Мицубишитата ни са си супер! :icon_rock:
  13. Някой ако има телефон на колегата bulaki моля да ми го прати на ЛС! Благодаря предварително!
  14. Колега, здравей!

    Продаваш ли още страничните спортни прагове и на каква цена?

    Мерси

  15. sleepless

    Дали да е лансер ?

    В тия години и за 5 хилки да я пуснеш, пак може никой да не ти я купи. Ако не си наясно, че хората от началото на кризата не харчат пари, било защото нямат, било защото ги пазят за "черни дни", е твоя грешка. Та сега, айде да си го изкараме на горкото мицубиши... :D
  16. sleepless

    Дали да е лансер ?

    Еми, колега, явно е въпрос на вкус. Аз си го карам моето Мицубиши и да ти кажа много си ме кефи - автоматичните скорости са ми перфектни за градското каране, което ми е основното; взех си я с тази кутия точно за това - за да не се мъча да ръчкам нонстоп в задръствания, светофари и пътеки, които са вече през 100 метра; изборът в тази насока беше перфектен. Като ми се налага да карам бързо и да се ускорявам, барвам си 2 пъти лявата лопатка зад волана и си се набирам и не ми дреме за колко секунди ускорявам, нито пък ще тръгна да ги броя. :D Разхода - напълно нормален 9-10 на сто градско, естествено ако караш постоянно в задръствания си отиваш нагоре, ама ако ми кажеш кола 140-150 коня, която да няма висок разход в задръствания... Извънградско - може и 6-7 на сто ако караш със 70-80 /има такива участъци/; а може и 9-10 на сто със 140 км. Не мисля, че е болка за умиране. Лятото имах няколко рейда до Смолян - еми мога да ти кажа, че ми даде отиване-връщане 7 / 100 , при това на горе мощно на ръчен режим :icon_rock: . Болката е вече цената на бензинчето, дето от известно време ни дялка. :D Обезценяването - значи, щом тая Алфа цената й като нова е била 55 хилки, а на Мицубишито - 40, а сега са на една цена, веднага може да си направиш извода коя кола какво представлява; нали знаеш, че пазара е много верен в тези отношения?!
  17. sleepless

    Дали да е лансер ?

    Като се има предвид Цена/Качество и сега ако трябваше да правя изборът, щеше пак да е :mitsu-smiley: . Единственият недостатък на мицубишито, който не може да се отстрани, е пластмасата в интериора, която дразни ако се кара по паваж примерно... Все пак предпочитам тва да му е кусурът и да нямам други дертове. За разхода - въобще не е висок, според мен дава нормален разход при нормално каране /който при това съответства на параметрите, дадени от производителя. А онова предложение, което е дадено - за италианка вместо мицубишито - :icon_doh: . Първо питайте хора с италианки, ако вие самите не сте си патили...пък и на старо...мама миа...
  18. Аз съм с Dunlop Winter Sport вече 3та зима и мога да кажа, че колата си е много добре в снега; като се има на предвид и това, че Пловдив е доста зле откъм чистене, а снегът си е порядъчно тази зима
  19. Колеги, здравейте! Скоро колата става на 3г. и идва ред за профилактиката. Въпросът ми е колко пари излиза. Става въпрос за Пловдив, БС или Ратола. Мерси предварително!
  20. Колеги, здравейте! Колата е Лансер 2008, 1.8 бензин, CVT. От скоро колата има следното поведение - при движение примерно с 50-60 км. отпускам педала на газта и оборотите падат, а стигнат ли 1250 спира падането и се застопоряват. До сега, повече от 2 години това нещо не се беше случвало. Нормално ли е това?
  21. sleepless

    Затъмняване на стъкла

    Здравейте! При мен затъмняването е на дневен ред, но за ПЛОВДИВ - може ли да ми препоръчате човек?! Благодаря предварително!
  22. sleepless

    Разход първите 20 000 км

    Колега, ето и моите впечатления за колата, вече на 22222хил.км.: 1. Разход - градско при супергадните пътища в Пловдив/светофари през 500 метра, пешеходни пътеки, трафик, търсене място за паркиране в центъра/ - 9-10/100 до 11/100 при повече форс; извънградско - 6-7-8/100, зависи от скоростта, естествено - на магистрала със 140 няма как да ти даде 6/100; по съвет на колегата Васко, слагам бензин от Петрол - 96 екстра форс и може да се каже, че най- ми харесва :good:; Като цяло, за 143 коня този разход е нормален и не ме бърка; 2. За ускорението - колата не е тромава, просто автоматикът е явно така направен; като искаш бързина на старта, ръчката и лопатките и си готов; Сега тия, дето пишат тромава, ала-бала, просто си е от чисто човешка завист/без да обидя никой/ - аз като я взех, първо един с Фиат Купе, след като я гледа, гледа, гледа, чуди се какво да измисли, та на края вика - дай да ги дърпаме, аз му казах, че съм си купил семейна кола, която при това изглежда ужасно добре, удобна е за каране и се надявам да не влизам в бокса дълго време, и че не може да сравнява кола, на която само гумите с джантите струват колкото неговата, повече не ме е заговорил..., скоро и един с Волво същите глупости.... 3. Колата си е чудесна, особено в града - автоматикът ти спестява постоянно ръчкане при задръствания, не се занимаваш със смяна на скорости, така че- супер; 4. Единствено като минус е евтината пластмаса; явно хората не са преценили, че колата ще се кара по паваж и разбити асфалти, прокопани и т.н.; надявам се след гаранцията да намеря някаква тунинг-фирма да ги пристегнем нещата и мисля, че всичко ще е ОК; Със здраве на всички и се радвайте на колите - страхотни са!
  23. Колега, мерси, това е супер! Аз го мисля този вариант, но ще изчакам да мине гаранцията и ще видя къде и кой може да ми направи изпълнението.
  24. Колеги, здравейте! Колата в края на април ще стане на 2 години и ще правя каското за третата, та въпросът ми е на колко ще оценят колата и колко ще отиде каското/ако някой вече е достигнал 2те години и го е правил скоро/? Мерси предварително!
×
×
  • Създаване...